Günaydın kızlar opuyorumnanaktan
Canım ben ara ara kakao yağı sürüyorum ama sürülen hiçbir şeyin faydalı olabileceğini düşünmüyorum. Çünkü sürdüğümüz süreceğimiz her şey derinin çok üstteki bir katmanı için işe yarayabiliyor. Fakat çatlak çok daha derinde oluşuyor. Sadece yüzeysel bir nemlendirme yapıp dediğin gibi kaşınma hissine engel olabiliriz bence.
ayy önemli bişey olmamasına sevindim böle kapsamlı baktırmanda çok ii olmuş patlycimHerkese Merhaba-))
Biz iyiyiz cok sukur.. Benim test sonuclarini emaille gondermisler;-)) hersey yerindeymis sadece hamilelikle alakali olarak bazi degerlerde normalin alti ya da ustu olarak cok az farklilik varmis. Dr da bobreklerin, karacigerin, pankreasinda sorun/enfeksiyon yok diye yazmis. Yarin sabahtan usg ye girecegim bir de safra kesesinde tas var mi yok mu ona bakicaklar. H.sonu esim bakti biraz nette hamileliklte yaygin olan bir durummus. eger tas olursa bile ufacik bir operasyonlar alinabilirmis. Bana kas agrisi gibi geliyor ama neyse;-)) Kontorden gecmekte fayda var..
Arim balim 3 kilo bu kadar zamanda ne ki. Bence dr un sana haksizlik etmis. Ben bu sefer dondurulmuslarla ilac vs almadigim halde gecen yumurta toplama sirasinda aldiklarim kalmisti ustumde. Hamilelik basladigindan beride 6 kilo almisim. 21 haftada 6 kilo;-)) LoL;-)) Gecen kontrolde 67 ciktim.. Bazen pound olarak soyluyorlar anlamiyordum hemen moralim bozulmuyordu ama baktim verdikleri kagitta kilo cinsinden yazmislar;-)) Ayyy cok fenalar yawww...Neyse su bebekler bir dogsunda sonra hemen zayiflama sablonu yapariz.
Aaaa size bir sorum oalcak yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Annemlerden bir isimler sozlugu tarzi birsey istiycem, onerdiginiz bir kitap, web sitesi falan var mi? Benim baktiklarim genelde ing. isimler icin. Ortak isim bulmaya calisiyorum ama elimin altinda turkce icin gelismis bir kaynak yok. Siz nerelerden bakiyorsunuz isimlere... Yazabilirseniz cok mutlu olurum..
Gorusmek uzere
evet sen nerelerdesin yahuuuuuSlm kızlar tatilimin 10.cu günü yeni girme fırsatı buşdum ama herşeyi okuyamadım.nasıl kaynatmışsınız ya.okuya okuya uykum geldi valla.pzt iş başı yapıcam daha rahat görüşürüz.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.iyi geceler.
amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :hulya:demek kız geliyor ay ii oldu sonunda baktırman nalancım ya listede herkesin ki belli olsun genel durumu belli eden bi çizelge yayınlicam ama bu topik kız topiği dostlar durum bunu gösteriyorherkese günaydın kızlar:)))))))))
bu sabahın enerkencisi benim.
dün bir kaçamak yapıp usg girdim dr %80 kız dedi. yani ayaklı ultrasonlar yanıldı. yani benim meleğim cimcimem geliyor. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3
sen en iyisini yaptın buldun bi isim bebek kızda olsa erkekte olsa ohh kebaptı zaten süper wallaPatlyciğim geçmiş olsun:) Önemli birşeyin olmamasına sevindim.
İsim sözlüğü konusunda ben de çok sıkıntı çektim. Webde isim sözlüğü diye verdikleri benim kökten karşı olduğum garip garip isimleri içeriyor hep. Ne kadar aradıysam kafama göre doğru dürüst bir sözlük bulamadım. En sonunda zaten yıllardır kafamda olan ismi kocama kabul ettirmekte karar kıldım:))) Hele bir de sizin için çift dillilik sıkıntısı var, senin için iyice zor olacak( Aklımda bulunsun, nette gezinirken karşılaşırsam mutlaka haber veririm.
yahu boşverin bakın bende 5 aya gelicem 1,5 kilo aldım alsam azıcık moralim bozuluyo almasam ben neden kilo almıyorum diyorumherşeyin yolunda olduğuna çok sevindim. cinsiyeti yeni belli olduğundan sözlük bilgisi benimde şuandan itibaren ilgi alanım oldu.
kiloya gelince hakikaten bende inanılmaz bir ödem var. 16 haftada 7kilo almışım. inanılmaz biliyorum ama çokda dikkat ediyorum, dikkat etmesem neolcak demekki. :kedi:
sözlükle ilgili biryer bulursam haber veririm. zemuszemus
walla benimde muayenem ayda bir ve dayanıyorum çok fena fason doktoruma gitmiyorum pek evham yapma huyumdanda vazgeçtim artık insan bebeğini hissetmeye başlayınca daha rahat olabiliyomaşallah çok büyümüş. ilkgünler geçmiyordu sanki şimdi artık daha hızlı geçiyor gibi. sayılı gün çabuk geçer dedikleri doğru herhalde. ama ağustos ortasına kadar nasıl dayanırsın arada benim gibi kaçamak yaparmısın bilmem:))
cnm benim doktorum alerjimden dolayı bana bir losyon verdi aşırı nemlendirme yapan bir losyon cilt ve cilt altı dokusu tarafından da emiliyor bi nevi ilaç gibi dermatolojik birşey sabah sürüyorum akşama kadar nemli kalıyorum bakalım etkisi ne kadar olucak benim annem çatlamış hep ama iki abim ve ben 5 kilo ve üzeri doğmuşuz o sebepten bakalım ben nasıl olacağımbu arada çatlaklar için kullandığın bir krem vs. varmı. benim dr. Pyhtolastil diye bir jel önermişti. aldım kullanıyorum. biraz pahalı ama güzel bir jel.. işe yarıyor gibi. enazından o ince ince kaşınmalarım olmuyor artık. aklımdayken herkese öneririm.
gnayddddddınnnnnnnnnnnn pelinnnn günaydınnnnnnnn kaaannnnnnnGünaydın kızlar opuyorumnanaktan
ama sürmekte fayda var cnm benim çatlağı engellemese bile karnın gerilirken rahat esner ince ince kaşınmaz gerilirken rahatsızlık vermez hiç değilseCanım ben ara ara kakao yağı sürüyorum ama sürülen hiçbir şeyin faydalı olabileceğini düşünmüyorum. Çünkü sürdüğümüz süreceğimiz her şey derinin çok üstteki bir katmanı için işe yarayabiliyor. Fakat çatlak çok daha derinde oluşuyor. Sadece yüzeysel bir nemlendirme yapıp dediğin gibi kaşınma hissine engel olabiliriz bence.
hakikaten kız topiği oldu. erkekler azınlıkta. hadi hayırlısı bakalım.
canım zayıflama topiği ve bebek bakım topiği çok güzel.bayıldım bu fikre. ama ben bir listeye bağlı kalamam onu söyleyim:))
nasıl yani rejim yapamazmısın
ayol hiçbirimiz yapamicaz zaten maksat işte 1 kio versek kardır
yoksa bende kalamam
sabah bir kibrit kutusu beyaz peynir
2 zeytin
1 kızarmış ekmek kafamçokkarıştı
aynen öyle canım. ama birbirimizi gaza getirmemiz açısından bu topik güzel olur. mesela ben listede herkesin kilo alımını görünce felaket kınıyorum kendimi :kedi:
bende de piskolojik bir ikilem var kilo alınca aynada kendime bakıp ya her yerim selülit olcak dana gibi olucam veremicem diyorum
e bide şimdi rahmimi alırlarsa nolcak erken menepoz hormon bilmemne derken çok aşarım kilomu diye korkuyorum
ama bi yandan da artık birazcık almam lazım diyede üzülüyorum bu bebeği besliyemiyormuyum diye
zahmet olmazsa koyun şu göbüşlerinizin resmini yüzünüzü koymayın tembeller bi ben resim koyuyorum bu günde koyucam son zatenPATLY canım çok sevindim tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına.. umarım ultrasonda da bir problem çıkmaz..
ya doktorlar çok biliyor zaten.. ben gayet memnunum kilomdan.. göbüşümde çıktı ohhh gere gere yürüyorum :CüvCüv::CüvCüv:
.
ya öle deme üniveristede en arkadaşım arnavuttu 47 kilodan 58 kiloya çıktım 24 beden kot giyerdim 27 yi gördüm varil gibi oldum boy 1,63 olunca 58 kioo bıdık bıdık oldu walla belki kimine gör eo kilomu dicek ama benim takıntım var kilo konusunda ama hamilelikte almak istiyorum biraz cumartesi kontrol var bakalım doktorum ne dicekcanım senin kilo prob.hiç yapmaman lazım. çünkü buzamana kadar 1,5 kilo almışsın. bebek sağlıklı oldukduktan sonra harika. daha neolsun. hiç takma sen kiloyu vs. sonrasıda anladığım kadarıyla minyon yapılısın. hiçbirzaman öyle aşırı kilolu olmazsın merak etme.
canım dikkat et kendine üşütüyomusun sende pany gibi acabaherkese günaydın.. nasılız bakalım bu sabah.. benim sanki bıraz kasık batmam var.. akşam da çok gazım vardı.. sancıdan uyuyamadım.. sabaha karşı dalmışım.. onda da garip bi rüya gördüm. allah hayır etsin inşallah..
herkese günaydın.. nasılız bakalım bu sabah.. benim sanki bıraz kasık batmam var.. akşam da çok gazım vardı.. sancıdan uyuyamadım.. sabaha karşı dalmışım.. onda da garip bi rüya gördüm. allah hayır etsin inşallah..
sen böyle dersen ben neyapayım. 1,69 boy ve 61-62 arasındaydım hep. ilk tedavide 65 çıktım veremeden hemen dondurulmuşları transfer için başladım. az yedim ama hep yattım iğne vs.derken şimdi 71,5 oldumm. açıkcası bebeğim sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum. ama şimdiden böyleyse ben kaç kiloyla doğuma gidicem düşünmedende edemiyorum.
aman boşver nalan yaaaa
battı balık yan going boşverrrrrr
zemuszemuszemuszemuszemuszemus şişelim şişelim keyfimize bakalımmmmm:sm_cool::sm_cool:
yanmı gider yuvarlanarakmı gider bilmiyorum artık.
sende benim gibi bişey almamışsın ne zaman almayı düşünüyosu
ben şu aşamada gezip bakıyorum
kızların aldıklarından fikir ediniyorum
vss...
aynen canım. şimdiye kadar hiçbirşey almadım. çünkü hep istirahat halindeydim. hemde cinsiyet belli değildi. senin gibi kızların aldıklarından fikir ediniyorum bende. boş şeyler almak istemiyorum. herşey uyumlu ve engerekli şekilde olsun istiyorum. mesela şimdi kız odası nerek olsun onu düşünüyorum. çünkü ordan yola çıkarak alıcam detayları. pembeye bayılıyorum. eskiden beri benim rengimdir. ama odada çokmu sıradan olur diye başka fikirlere açığım anlayacağın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?