Kızlar biz geldik Dr amcamız aradı allahıma binlerce şükür 3lu testin sonucu iyi çıkmış :Saruboceq:dualarınız için teşekkür ederiz,yarın 13:15 de detaylı ultrason için randevumuz var bakalım yarın ne diycek Dr amcamız....bu arada detaylı ultrason karından mı bakiliyo kizlar bilginiz varmi?
bende bembeyaz bir takım istiyorum
şöle göz yormayan
eğer sende pembe istiyorsan mobilyası pembe değil ama nevresimi cibinliği uçuk pembe yaparsın sıradan falan olmaz nie olsun
ayy bembyeaz gelin gibi değilmi. aslında hep istediğim şey o. hatta odamın birtanesini öyle yaptım. ama çocuk odasında zor olur beyaz olurmuymuş hiç vs. dendi beni caydırdılar. yaa bende istiyorum.
Kızlar biz geldik Dr amcamız aradı allahıma binlerce şükür 3lu testin sonucu iyi çıkmış :Saruboceq:dualarınız için teşekkür ederiz,yarın 13:15 de detaylı ultrason için randevumuz var bakalım yarın ne diycek Dr amcamız....bu arada detaylı ultrason karından mı bakiliyo kizlar bilginiz varmi?
Valla benim kızım olsa ben de bembeyaz ve dantelli yapardım herşeyini. Artık bu pasaklı halimle neyime güveniyorsam:))))) Kendimle evimle ilgili süsü püsü fazla sevmem ama kızım için bir ayrıcalık yapabilirdim yani:)))
Nazancım dinleme sen kimseyi, beyaz istiyorsan beyaz olsun, kime ne, değil mi ama?
ayy bembyeaz gelin gibi değilmi. aslında hep istediğim şey o. hatta odamın birtanesini öyle yaptım. ama çocuk odasında zor olur beyaz olurmuymuş hiç vs. dendi beni caydırdılar. yaa bende istiyorum.
Valla benim kızım olsa ben de bembeyaz ve dantelli yapardım herşeyini. Artık bu pasaklı halimle neyime güveniyorsam:))))) Kendimle evimle ilgili süsü püsü fazla sevmem ama kızım için bir ayrıcalık yapabilirdim yani:)))
Nazancım dinleme sen kimseyi, beyaz istiyorsan beyaz olsun, kime ne, değil mi ama?
benim kızımın odası öle olucak işte yuvarlak yatağı dantel cibinliği vs artık allah nasip ederse çekip koyucaz
ya kızlar rüyamda bi erkek bebek gördüm ya ondan beri sanki dönücek bebeğimin cinsiyeti
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bizde toto açık kalmış galiba derler hahahahhaha o ne yahu öle film gibimervecim rüya gerçekten abuktu.. film gibiydi.. eşime bişiy olmuş zehirlenmişmi ne öyle bişiy.. böyle yatıyo yatakta.. ama uyanmıyor.. odanın ortasına oturuyorum ben.. ağlıyorum.. benim yüzümden keşke doktora götürseydim onu diyorum.. kayınvalidem falan da var yanımda.. sonra o ana geri dönüyorum.. eşim yatıyo babası uyandırmaya çalışıyor.. uyanmıyor..en sonunda uyanıyo.. gülüyor bize.. sonra tekrar uyuyo.. kayınvalidem diyo ki bak gördünmü çok daha sonra olmuş ne olduysa sen farkedememişsin diyo.. sonra bi yola çıkıyoruz. karanlık.. ıssız bi yer.. hepimiz ordayız.. ablamlar, yeğenlerim falan.. bi park var.. kç ablam çağırıyor.. gidiyorum yanına.. 3 tane tatdirivalli ( böylemi yazılıyo bu ya) var.. en küçüğüne biniyoruz.. ama ben yükseğe çıkamıyorum.. arkamda ağaç var, ablam çıkabiliyor ama.. ay ne bileyim işte öyle bi garipti..
bsp canım çok gözümüz aydın.. hepimizin başına inşallah..
ben de çok sade istiyorum odayı.. duvarları pastel pembe istiyorum.. üzerinde bebeğimin el ve ayak izleri olsun istiyorum.. krem renginde.. mobilyalar krem rengi istiyorum.. aksesuarlarıda pembe ve su yeşili istiyorum.. bakalım kısmet etsin inşallah allahım o günleri..
mervecim rüya gerçekten abuktu.. film gibiydi.. eşime bişiy olmuş zehirlenmişmi ne öyle bişiy.. böyle yatıyo yatakta.. ama uyanmıyor.. odanın ortasına oturuyorum ben.. ağlıyorum.. benim yüzümden keşke doktora götürseydim onu diyorum.. kayınvalidem falan da var yanımda.. sonra o ana geri dönüyorum.. eşim yatıyo babası uyandırmaya çalışıyor.. uyanmıyor..en sonunda uyanıyo.. gülüyor bize.. sonra tekrar uyuyo.. kayınvalidem diyo ki bak gördünmü çok daha sonra olmuş ne olduysa sen farkedememişsin diyo.. sonra bi yola çıkıyoruz. karanlık.. ıssız bi yer.. hepimiz ordayız.. ablamlar, yeğenlerim falan.. bi park var.. kç ablam çağırıyor.. gidiyorum yanına.. 3 tane tatdirivalli ( böylemi yazılıyo bu ya) var.. en küçüğüne biniyoruz.. ama ben yükseğe çıkamıyorum.. arkamda ağaç var, ablam çıkabiliyor ama.. ay ne bileyim işte öyle bi garipti..
bsp canım çok gözümüz aydın.. hepimizin başına inşallah..
ben de çok sade istiyorum odayı.. duvarları pastel pembe istiyorum.. üzerinde bebeğimin el ve ayak izleri olsun istiyorum.. krem renginde.. mobilyalar krem rengi istiyorum.. aksesuarlarıda pembe ve su yeşili istiyorum.. bakalım kısmet etsin inşallah allahım o günleri..
Papatyam, senle biz tam yaşdaşız.. satlarımız falan aynı tatlım... bebeğin iyiy imiş, çok sevindim... allah nazarlardan saklasın hepimizinkini... Ve alışveriş için bşeyler örmek için erken deme, benim kzıımın neredeyse hiç eksiği kalmadı.. Bi kozmetiği, bir de pusetini alacağız... gerisi keyfe keder:)) Odasını da zaten ananesi alacak:)kızlar ben bi kaç gün önce kızıma bi süveter örmeye basladım bu gün bitiriceğim insallah.belki cok erken ama onun içinbisey yapmak istedim.cok basit ama seker oldu.zaten cok ince ayrıntılı bişeyler öremiyorum sıkılırım hemen. insallah giydirmek nasip eder rabbim.bitince fotografını cekip göstericem sizede.
YAw dün patladım sizin oralarda Sevgiii; allah kolaylık versin vallahi, Ankara nın gözünü seveyim, sıcak oluyor ama dokunmuyor valla, terlesen de bunalmıyorsun..ay ancak okudum süper... hiç bir problem olmamış çok şükür.. kızlarımız, oğlanlarımız sağlıklı bir şekilde büyüyolar çok şükür.. allah hep böyle devam ettirsin inşallah..
bilgeyle fundacım alışveriş canavarı olmuşlar.. benim kuzumun sadece bi tanecik uzun kollu badisi, iki tk.pijaması var...biliyorum başlasam kimse durduramayacak.. o yüzden biraz daha sabrediyorum...
kız nufusuna 2 kişi daha eklenmiş.. hayırlı uğurlu olsun inşallah..
sıcaklar çok fena.. akşam bi baktım göbüşüm isilik olmuş.. az kaldı 1.5 ay daha sıcak yapar ondan sonra allahın izniyle ılıklaşır havalar..
mervecim dün patronla çok kötü atıştık.. fena laflar söyledim.. en sonra umarım kırdığınız kalpleri tamir etmek için gerekli zamanı bulursunuz dedim.. çok koymuş.. bu sabah gayet iyi .. maşallah.. eski günlerine geri dönmüş gibi.. öyle yemeğinde bana pizza bile almış.. bebeği falan sordu.. bende hayırdır siz ilgilenirmiydiniz dedim.. o benim torunum ilgilencem tabi dedi.. düzelmiş gibi görünüyo bakalım..
Canımın içi; İzmitte toplam 1 saat kalabildik sadece... O sırada eşim duruşmasına girdi, ben de bir akşam önce doktorun yazdığı ilaçlarımı alamamıştım Ankarada, onları bir sağlık ocağı bulup yazdırdım aldım falan derken zaman bitti;( Aslında aramayı çok istedim... bir de çok ters bir saatti, sen çalışıyorsun, ben öğlen arasına kalamayacağım nasıl olur diye aramadım...bu arada fundacım izmite gelmişsin.. aşkolsun insan bi haber eder..
Nalancım, ben de beyaz düşünüyorum kızımın odasını... Beyazı kombin etmek çok kolay... Pembe oda konusunda aynen ben de senin gibi çok mu sıradan olur diye endişelendim, o nedenle beyaz dedim... İstediğin gibi kombin et, değiştir, kolay olur... Beyaz iyi fikir yani:)))) Ben bir de şu doğal boyasız mobilyalara bakıyorum... Bir de aklımda çok açık kahve tonları var... Şu kesekağıdı rengi olanlar... Bakalım, gezip karar vereceğim:)dimi ama kime ne temiz tutacak olan benim:)))))
hadi ozaman merve ile biz aynı şekilde yapalım odayı:))))
yanlızz ozaman duvar rengi vs. nerenk olacak. duvarda beyaz olurmu nasıl olur bize fikir ver bilgecim.
ya hala dönme riski varmı anlamadım. yani kaç kere usg girdin. kesin demedilermi.
neden soruyorum biliyormusun çok şükür bugünlerimize ama benim nedense içimde hep erkek vardı. ve anneler hisseder sen nehissediyorsun dediklerindede erkek derdim. ben gerçekten hep erkek hissediyordum. birde ayaklı usgler çok güzelleştin kesin erkek dediklerinden kendimi ona hazırlamıştım. rüyamdada gördüm herkese müjde veriyorum erkekmiş diye. ama dün usg de açıkcası biraz şok yaşadım. bebeğimi üzmeyim diye birde yanlış şeyler düşünüpte kaybetmekten korktuğumdan hemen toparladım kendimi. yanılma olurmuki. benim herşey üçlü tesstte belli olacak. artık kendi doktormda kız derse bence yanılma olmaz artk.
Kızlar Selaaaammmm...
Müthiş yorucu bir günden sonra dün gece eve gelip ayakkabılarımı çıkardığım andan itibaren kapının ağzında soyunmaya başladım.... duş almaya mecalim yoktu ama o yapışık halde de uyuyamam diye yalap şalap bi suyun altına girmemle çıkmamla yatağa kendimi atmam bir oldu.... Yorgunluktan uyuyamadım yahu:roflol:
E aynı gün içinde sabahın köründe kalk, İzmit, sonra istanbul, istanbulda 3 AVM ve sonra Ankaraya geri dön... bitmişim valla... Yaşlanmışım ben yaşlanmış:gitme::gitme::gitme:
Ama bir taraftan da keyifli oldu, kızıma bir sürü cici aldııım:)))) Az evvel bir baktım kızımın cicilerine resmen bir dağ olmuş... o kada çok kiiii:)))))) Sanırım bir çoğunu bir kez giydiricem, bir daha sıra gelene kadar onlar küçülecek:roflol: :roflol:.. Ama yok yahu; haksızlık da etmeyeyim kendime, abuk subuk alışveriş yapmadım ki, çünkü aldıklarım hep irili ufaklı.. 9. aya kadar giyebileceği şeyler var.... Malum şimdi her yerde yazlıklardaindirim var.. Bizim bebekler de seneye bu zamanlar 8-9 aylık olacaklar... Yazlık almak da kötü fikir değil bence.. ele geliverir seneyehihoyyythihoyyythihoyyyt
eeee sizlerden seçmelere geçeyim:)
Papatyam, senle biz tam yaşdaşız.. satlarımız falan aynı tatlım... bebeğin iyiy imiş, çok sevindim... allah nazarlardan saklasın hepimizinkini... Ve alışveriş için bşeyler örmek için erken deme, benim kzıımın neredeyse hiç eksiği kalmadı.. Bi kozmetiği, bir de pusetini alacağız... gerisi keyfe keder:)) Odasını da zaten ananesi alacak:)
YAw dün patladım sizin oralarda Sevgiii; allah kolaylık versin vallahi, Ankara nın gözünü seveyim, sıcak oluyor ama dokunmuyor valla, terlesen de bunalmıyorsun..
Canımın içi; İzmitte toplam 1 saat kalabildik sadece... O sırada eşim duruşmasına girdi, ben de bir akşam önce doktorun yazdığı ilaçlarımı alamamıştım Ankarada, onları bir sağlık ocağı bulup yazdırdım aldım falan derken zaman bitti;( Aslında aramayı çok istedim... bir de çok ters bir saatti, sen çalışıyorsun, ben öğlen arasına kalamayacağım nasıl olur diye aramadım...
Nalancım, ben de beyaz düşünüyorum kızımın odasını... Beyazı kombin etmek çok kolay... Pembe oda konusunda aynen ben de senin gibi çok mu sıradan olur diye endişelendim, o nedenle beyaz dedim... İstediğin gibi kombin et, değiştir, kolay olur... Beyaz iyi fikir yani:)))) Ben bir de şu doğal boyasız mobilyalara bakıyorum... Bir de aklımda çok açık kahve tonları var... Şu kesekağıdı rengi olanlar... Bakalım, gezip karar vereceğim:)
cnm benim kendi doktorum deneyimli ve cihazı son sistem o baktı ikili testen beri kız dedi bebeğime hatta oracığını bile gösterdi
arada gittiğim doktorunda cihazı kötü ama oda bişiler görüyorum ben burda diyo bu bebek erkek diyo benim cihazım kötü ama ben burda bunu görürken bu bebeğe yüzde yüz kız diyemem dedi buda pipicik gösterdi
benim başından beri içime erkek doğuyordu ama kendi doktorum kız diyince inandım bende senin gibi ilk kötü hissettim kendimi sonra aklım başıma geldi dedi sen salakmısın unuttun herhalde çektiklerini
velhasıl benim bi topikten arkadaş var onun 19 haftaya kadar kızdı bide almanyada yaşıo
ama şimdi hem kendi doktoru hemde türkiyedeki doktor erkek dedi
ayrıca hamileler rüyalarında görürler miş ve doğru çıkarmış ya bak ben ilk bi liste gördüm idrar testimin yanında veriyorlar rüyamda KIZ yazıyor
geçende nur topu gibi oğlumu gördm kucağımda beyaz teli maaşallah tosuncuk üsütnde mavi zıbın var
yani sanki bu cumartesi kızım döncek mi dedim bi an
hayırlısı olsun ben alıştım kızıma
Kızlar Selaaaammmm...
Müthiş yorucu bir günden sonra dün gece eve gelip ayakkabılarımı çıkardığım andan itibaren kapının ağzında soyunmaya başladım.... duş almaya mecalim yoktu ama o yapışık halde de uyuyamam diye yalap şalap bi suyun altına girmemle çıkmamla yatağa kendimi atmam bir oldu.... Yorgunluktan uyuyamadım yahu:roflol:
E aynı gün içinde sabahın köründe kalk, İzmit, sonra istanbul, istanbulda 3 AVM ve sonra Ankaraya geri dön... bitmişim valla... Yaşlanmışım ben yaşlanmış:gitme::gitme::gitme:
Ama bir taraftan da keyifli oldu, kızıma bir sürü cici aldııım:)))) Az evvel bir baktım kızımın cicilerine resmen bir dağ olmuş... o kada çok kiiii:)))))) Sanırım bir çoğunu bir kez giydiricem, bir daha sıra gelene kadar onlar küçülecek:roflol: :roflol:.. Ama yok yahu; haksızlık da etmeyeyim kendime, abuk subuk alışveriş yapmadım ki, çünkü aldıklarım hep irili ufaklı.. 9. aya kadar giyebileceği şeyler var.... Malum şimdi her yerde yazlıklardaindirim var.. Bizim bebekler de seneye bu zamanlar 8-9 aylık olacaklar... Yazlık almak da kötü fikir değil bence.. ele geliverir seneyehihoyyythihoyyythihoyyyt
aynı şeyleri hissediyoruz canım. bende şimdiden alıştım kızıma. eee ben bu cuma yazarım sonucu burdan. ama sen c.tesi alıcaksın ya ben nasıl öğrenicem. bir hafta yokum. dayanamaz ordanda girerim herhalde. muhakkak yaz.
yaz cnm sen özelden numaranı ben msj atarım
ayrıca tatile mi kaçıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?