Kızlar Selaaaammmm...
Müthiş yorucu bir günden sonra dün gece eve gelip ayakkabılarımı çıkardığım andan itibaren kapının ağzında soyunmaya başladım.... duş almaya mecalim yoktu ama o yapışık halde de uyuyamam diye yalap şalap bi suyun altına girmemle çıkmamla yatağa kendimi atmam bir oldu.... Yorgunluktan uyuyamadım yahu:roflol:
E aynı gün içinde sabahın köründe kalk, İzmit, sonra istanbul, istanbulda 3 AVM ve sonra Ankaraya geri dön... bitmişim valla... Yaşlanmışım ben yaşlanmış:gitme::gitme::gitme:
Ama bir taraftan da keyifli oldu, kızıma bir sürü cici aldııım:)))) Az evvel bir baktım kızımın cicilerine resmen bir dağ olmuş... o kada çok kiiii:)))))) Sanırım bir çoğunu bir kez giydiricem, bir daha sıra gelene kadar onlar küçülecek:roflol: :roflol:.. Ama yok yahu; haksızlık da etmeyeyim kendime, abuk subuk alışveriş yapmadım ki, çünkü aldıklarım hep irili ufaklı.. 9. aya kadar giyebileceği şeyler var.... Malum şimdi her yerde yazlıklardaindirim var.. Bizim bebekler de seneye bu zamanlar 8-9 aylık olacaklar... Yazlık almak da kötü fikir değil bence.. ele geliverir seneyehihoyyythihoyyythihoyyyt
eeee sizlerden seçmelere geçeyim:)
kızlar ben bi kaç gün önce kızıma bi süveter örmeye basladım bu gün bitiriceğim insallah.belki cok erken ama onun içinbisey yapmak istedim.cok basit ama seker oldu.zaten cok ince ayrıntılı bişeyler öremiyorum sıkılırım hemen. insallah giydirmek nasip eder rabbim.bitince fotografını cekip göstericem sizede.
Papatyam, senle biz tam yaşdaşız.. satlarımız falan aynı tatlım... bebeğin iyiy imiş, çok sevindim... allah nazarlardan saklasın hepimizinkini... Ve alışveriş için bşeyler örmek için erken deme, benim kzıımın neredeyse hiç eksiği kalmadı.. Bi kozmetiği, bir de pusetini alacağız... gerisi keyfe keder:)) Odasını da zaten ananesi alacak:)
ay ancak okudum süper... hiç bir problem olmamış çok şükür.. kızlarımız, oğlanlarımız sağlıklı bir şekilde büyüyolar çok şükür.. allah hep böyle devam ettirsin inşallah..
bilgeyle fundacım alışveriş canavarı olmuşlar.. benim kuzumun sadece bi tanecik uzun kollu badisi, iki tk.pijaması var...biliyorum başlasam kimse durduramayacak.. o yüzden biraz daha sabrediyorum...
kız nufusuna 2 kişi daha eklenmiş.. hayırlı uğurlu olsun inşallah..
sıcaklar çok fena.. akşam bi baktım göbüşüm isilik olmuş.. az kaldı 1.5 ay daha sıcak yapar ondan sonra allahın izniyle ılıklaşır havalar..
mervecim dün patronla çok kötü atıştık.. fena laflar söyledim.. en sonra umarım kırdığınız kalpleri tamir etmek için gerekli zamanı bulursunuz dedim.. çok koymuş.. bu sabah gayet iyi .. maşallah.. eski günlerine geri dönmüş gibi.. öyle yemeğinde bana pizza bile almış.. bebeği falan sordu.. bende hayırdır siz ilgilenirmiydiniz dedim.. o benim torunum ilgilencem tabi dedi.. düzelmiş gibi görünüyo bakalım..
YAw dün patladım sizin oralarda Sevgiii; allah kolaylık versin vallahi, Ankara nın gözünü seveyim, sıcak oluyor ama dokunmuyor valla, terlesen de bunalmıyorsun..
bu arada fundacım izmite gelmişsin.. aşkolsun insan bi haber eder..
Canımın içi; İzmitte toplam 1 saat kalabildik sadece... O sırada eşim duruşmasına girdi, ben de bir akşam önce doktorun yazdığı ilaçlarımı alamamıştım Ankarada, onları bir sağlık ocağı bulup yazdırdım aldım falan derken zaman bitti;( Aslında aramayı çok istedim... bir de çok ters bir saatti, sen çalışıyorsun, ben öğlen arasına kalamayacağım nasıl olur diye aramadım...
dimi ama kime ne temiz tutacak olan benim:)))))
hadi ozaman merve ile biz aynı şekilde yapalım odayı:))))
yanlızz ozaman duvar rengi vs. nerenk olacak. duvarda beyaz olurmu nasıl olur bize fikir ver bilgecim.
Nalancım, ben de beyaz düşünüyorum kızımın odasını... Beyazı kombin etmek çok kolay... Pembe oda konusunda aynen ben de senin gibi çok mu sıradan olur diye endişelendim, o nedenle beyaz dedim... İstediğin gibi kombin et, değiştir, kolay olur... Beyaz iyi fikir yani:)))) Ben bir de şu doğal boyasız mobilyalara bakıyorum... Bir de aklımda çok açık kahve tonları var... Şu kesekağıdı rengi olanlar... Bakalım, gezip karar vereceğim:)