ay ne tatlı oluyo dimi minik minikkızlar ben bi kaç gün önce kızıma bi süveter örmeye basladım bu gün bitiriceğim insallah.belki cok erken ama onun içinbisey yapmak istedim.cok basit ama seker oldu.zaten cok ince ayrıntılı bişeyler öremiyorum sıkılırım hemen. insallah giydirmek nasip eder rabbim.bitince fotografını cekip göstericem sizede.
walla geçmio ayşe benimde bu cumartesi randevu bakalım ne durumdayızslm kızlar nasılsınız ?
mervecim benim 2 agustosta randovun varr cnm eklermisin
gecen gittigimde çok panikli gitmiştim bebegimin boyunu ve kaç grm oldugunu sormayı unutmuşum((( bakalım pazartesi rabbim izin verirse 4. ayımız bitiyor 5 başlıyorz allahın izniyle of günler geçmiyor sankii şafak çok daha 6 gün var daha
günaydın kızlar.. dün işyerindeki bazı problemler yüzünden giremedim topiğe.. umarım herşey yolundadır.. ben bir geçmişi yoklayıp geliyorum..
merhaba kızlarrr;1 haftadır yokum ama hesey yolunda gıbıduruyor masalaah diyim
bendde 1 haftalıgına ıstanbul içi yakın biyerlere kactım guzeldı gezdık bolbol:dance:
bebişler nasıl suanda bı bılgım yok ama bence iyiler kıpırdamalar ii oldugunun işaretıyse:uhm:
o sancı ve agrılardan sonra karnım bıraz daha sankı genısledı etraftan kac aylık dıyınce 5 aylık dıorum ıkız dıorum gecıstırıyorum ama gıcıkta oluyorum ya sankı bı hamiş benıım....
neyyyse pazartesıne kontrol var amayarın burda bı yere gıdecegım merak edıyorum cok gezdık bakalım bebısler ne alemde:jeyyar:
insallah bu sefer cınsıyetlerı bellı olurda merve teyzelerı benım bebışlerımıde susleyıp lısteye koyarŞeniz
neyse canlarım ii olmanıza sevındım kımseyı takmayın buyutun gobuslerııııııııdrlar kendılerı gıbı zayıf ıstıyolar bızı ama bız tombık annelerızÇok üzgünüm çoook
merhaba kızlarrr;1 haftadır yokum ama hesey yolunda gıbıduruyor masalaah diyim
bendde 1 haftalıgına ıstanbul içi yakın biyerlere kactım guzeldı gezdık bolbol:dance:
bebişler nasıl suanda bı bılgım yok ama bence iyiler kıpırdamalar ii oldugunun işaretıyse:uhm:
o sancı ve agrılardan sonra karnım bıraz daha sankı genısledı etraftan kac aylık dıyınce 5 aylık dıorum ıkız dıorum gecıstırıyorum ama gıcıkta oluyorum ya sankı bı hamiş benıım....
neyyyse pazartesıne kontrol var amayarın burda bı yere gıdecegım merak edıyorum cok gezdık bakalım bebısler ne alemde:jeyyar:
insallah bu sefer cınsıyetlerı bellı olurda merve teyzelerı benım bebışlerımıde susleyıp lısteye koyarŞeniz
neyse canlarım ii olmanıza sevındım kımseyı takmayın buyutun gobuslerııııııııdrlar kendılerı gıbı zayıf ıstıyolar bızı ama bız tombık annelerızÇok üzgünüm çoook
ohhhhh ii yapmışsın ben dedim sana bi çıtlat konuyu ohh anlamışşş....sonunda cins sen yiine temkinli ol sen mesafeli ol hemen yelkenleri suya indirmeay ancak okudum süper... hiç bir problem olmamış çok şükür.. kızlarımız, oğlanlarımız sağlıklı bir şekilde büyüyolar çok şükür.. allah hep böyle devam ettirsin inşallah..
bilgeyle fundacım alışveriş canavarı olmuşlar.. benim kuzumun sadece bi tanecik uzun kollu badisi, iki tk.pijaması var...biliyorum başlasam kimse durduramayacak.. o yüzden biraz daha sabrediyorum...
kız nufusuna 2 kişi daha eklenmiş.. hayırlı uğurlu olsun inşallah..
sıcaklar çok fena.. akşam bi baktım göbüşüm isilik olmuş.. az kaldı 1.5 ay daha sıcak yapar ondan sonra allahın izniyle ılıklaşır havalar..
mervecim dün patronla çok kötü atıştık.. fena laflar söyledim.. en sonra umarım kırdığınız kalpleri tamir etmek için gerekli zamanı bulursunuz dedim.. çok koymuş.. bu sabah gayet iyi .. maşallah.. eski günlerine geri dönmüş gibi.. öyle yemeğinde bana pizza bile almış.. bebeği falan sordu.. bende hayırdır siz ilgilenirmiydiniz dedim.. o benim torunum ilgilencem tabi dedi.. düzelmiş gibi görünüyo bakalım..
akşam eşimin kuzenin evlilik yıldönümüydü.. hep beraber sahil kenarında yemek yedik.. yani onlar yemek yeni ben salata.. yiyemedim çok ağır geldi kebap.. ben de bi tabak cevizli nar ekşili gavurdağı salatası yidim.. bir de ayran aşı çorbası ohh.. mis.. 4 aydan beri ilk kez nescafe içtim.. bir kereden bişiy olmaz herhalde.. güzel, huzurlu bi akşamdı.. akşam gelince de allah kabul etsin aminimizi yaptık.. ama çok sıcaktı baya uzun zaman aldı uyumam..
kızlar yaa bu karın agrıları normal mi ben bir haftadır özlellikle her sabah karın agrısıyla uyanıyorm uykumda bile karnım agrıyorrr((((((((((
:))))) cnm hoş geldin maşallah meleklerine ve sana
senin içinde bebekleri içinde ii olmuştur bu tatil bir ben gidemedim eşimin izni sanırım ramazandan sonra zaten yolda yasak bana kanamam oluyor die evdeyiz doguma kadar rabbim izin verise bizde dogumdan sonra gezerizz:))))ben 55 kiloyla hamile kaldım şuan 63 liloyum 8 kilo birden aldım pekte artık kimseyi takmıyorm kızım ii olsunda karnım çok büyük sanki 5 aylık gibi bizde 5 aylık diyorzz:roflol:sorana:roflol:
canım benımde karnımda acımalar oluyordu agrıda oluyordu drumu aradım yedıklerıne dıkkat et gaz vardır agrılar ondandır dedı ama bana kalırsa bebekler yer actı cunku o sancılarım cok sukur azzaldı ama bebısler buyudu sankı belkı senınkıde ondandır zaten dr her agrıya bole yaparsanız ooo eslerinizin sizden cekecegı var dıo tabı bılmıyo neler yasıyoruz bence bı sorun yoktur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?