cnm cvp verdigin için tşk ederim evet benim d.r normal dedi bebek yer acıyor kendine dedi ama bu kadarda diyorm agrırmı benim gaz proplemim hiç yok çok şükür ilk aylarda yaşadım ama şuan sorun yok yedigimde süt ayran mevya zaten başkada bir şey yiyemiyorm anlamadım gitti bu sabah resmen agladım yaaa acayip bir agrı o agrıdan sonra afedersin hemen lavaboya gidiyorm güındüz bir şey yok sadece gece agrıyor özellikle sabaha karşııcanım benımde karnımda acımalar oluyordu agrıda oluyordu drumu aradım yedıklerıne dıkkat et gaz vardır agrılar ondandır dedı ama bana kalırsa bebekler yer actı cunku o sancılarım cok sukur azzaldı ama bebısler buyudu sankı belkı senınkıde ondandır zaten dr her agrıya bole yaparsanız ooo eslerinizin sizden cekecegı var dıo tabı bılmıyo neler yasıyoruz bence bı sorun yoktur canım
canım kanaman için ne kullanıyosun benımde 12.haftaya kadar kanamam olmustu amam benım ıgnelerım daha 2 haftaonce bıttı rabbım yar ve yardımcın osun meleklerımızz bızle devam eder inşallah
kızlar benim de karın ağrım var.. bu haftalarda normalmiş.. doktorum öyle didi.. ayrıca internetten baktım orda da öyle yazıyordu...
""Gebelikte görülen karın ağrısı ve rahatsızlığın en önemli nedenlerinden birisi rahimi yerinde tutan bağların gerilmesidir. Rahim büyüdükçe onu yerinde tutan ve çevreleyen zarlarda gerilmeye neden olur. Bu gerilme kişi tarafından ağrı şeklinde algılanır. Bu tür ağrılar bıçak saplanır tarzda şeklinde tanımlanır. Gerilme ağrıları her dönemde görülebileceği gibi en sık 12-20. haftalar arasında saptanır. Tek tarafta ya da her iki yanda görülebilir. Ani bir hareket ya da gerinme ile ortaya çıkabilir. Bu ağrıların herhangi bir klinik önemi yoktur.
Öte yandan kabızlık ve mide yanması da zaman zaman karın ağrısına neden olabilir. Hamileliğin ileri dönemlerinde büyüyen rahimin yarattığı bası nedeni ile kaburgaların alt kısımlarındada ağrılar hatta acı hissedilebilir. Yine ileri dönemlerde braxton hicks kasılmaları olarak adlandırılan rahim kasılmaları da ağrıya ya da karında rahatsızlığa neden olabilir. Bebeğin sürekli bir noktaya vurması da o bölgede hassasiyete yol açabilir.
Büyümüş olan uterus zaman zaman çevre dokulara ve sinirlere bası yaparak ağrıya yol açabilir. Kasıklarda ve bacaklarda karıncalanma iğnelenme şeklinde his değişiklikleri fark edilebilir. """
ben sana msn de de dedimsen hep diyosun karnım ağrıyor diye doktorunda normal demiş
ama bana kalırsa değil
sen üşütüyomusun acaba
bebekle ilgili bişey değilde
kendine dikkat mi etmiyosun
ay süpermiş şebnem bayıldım:)))))) bebişlerimizin kısaca yaşadıkları
değiştiriyorum listede ayrıca gayet normal deli mi be o o kadar hormonu o yesin bakim noluyomervem bu arada ben sana söylemeyi unuttum.. 54 kg.olmuşum.. kadın doktor çok kilo almışsın dedi.. ablam yanımda olduğundan tüp bebek diyemedim tabi.. hareketsizlikten dedim.. dikkat et dedi.. olur dedim bende.. neresi çok ya.. ben hamile olduğumu öğrendiğimde zaten 51 kilo olmuştum bile.. 3 ayda 3 kilo bence gayet normal..
bende yerim bende bendeşebocum ben o melekleri yirim.. o oynattıkları elleri, o su içtikleri ağızlarını yerim..bebeklerimize maşallah, subanallah.. allahım sen bize hayırlı doğumlarla hayırlı evlatlar ver.. amin...
cnm bu arada süt banada çok karın ağrısı ve gaz yapıo bende üşüttüm sanıyordum doktorum laktazsız süt iç gaz yapmaz dedi sende bu hafta bi öle denesenecnm cvp verdigin için tşk ederim evet benim d.r normal dedi bebek yer acıyor kendine dedi ama bu kadarda diyorm agrırmı benim gaz proplemim hiç yok çok şükür ilk aylarda yaşadım ama şuan sorun yok yedigimde süt ayran mevya zaten başkada bir şey yiyemiyorm anlamadım gitti bu sabah resmen agladım yaaa acayip bir agrı o agrıdan sonra afedersin hemen lavaboya gidiyorm güındüz bir şey yok sadece gece agrıyor özellikle sabaha karşıı(((8
panyacım benim d.r hiç bir şey vermedi bana kanamalar için ben iyne kullanmıyorm sadece bol bol ıstırat dedi benimde 13. haftaya kadar oldu halende oluyor eger 7 dakikalık yürüyüşüm 10 dakikaya çıkarsa hemen kanam oluyr hep yatış halıneyiz en azından 6. ayımıza kadar böyle ama d.r büyük bir ihtimalle
doguma kadar dedi seninde dedigin gibi cnm rabbim meleklerimizi bize bagışlasın ve onları her türlü kazadan ve beladan korusunn göz bebeklerimiz onlar bizim rabbim evlat hasreti çeken her kese evlat versin bu güzel duyguyu her kese tattırsın inş
aynen öle katlanıcaz melekler sağlıklı gelsindecanım bılgıler ıcın saol bız anne adayları bıraz nazlıyız galıba ama nazlanmayıda naza cekmeyıde herseyı hakedıyoruz napalım katlanıcaz agrılarada artıkyerimseniben
valla mervecım üşütüyo olabılırım çıplacık dolasıyorum ayaklarıda yere basıyorum annem kızıyo ama cok sıcak napım ben gecede hııııc ustumu ortmem:sinifsinif:eşimde kızıyo üşütme die bakalım yarın ıdrar tahlılı fılan yaptırcam ne durumdayız gorucezbilmiyorumkismile:kedi:
herkese günaydın kızlar:)))))))))
bu sabahın enerkencisi benim.
dün bir kaçamak yapıp usg girdim dr %80 kız dedi. yani ayaklı ultrasonlar yanıldı. yani benim meleğim cimcimem geliyor. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3
Herkese Merhaba-))
Biz iyiyiz cok sukur.. Benim test sonuclarini emaille gondermisler;-)) hersey yerindeymis sadece hamilelikle alakali olarak bazi degerlerde normalin alti ya da ustu olarak cok az farklilik varmis. Dr da bobreklerin, karacigerin, pankreasinda sorun/enfeksiyon yok diye yazmis. Yarin sabahtan usg ye girecegim bir de safra kesesinde tas var mi yok mu ona bakicaklar. H.sonu esim bakti biraz nette hamileliklte yaygin olan bir durummus. eger tas olursa bile ufacik bir operasyonlar alinabilirmis. Bana kas agrisi gibi geliyor ama neyse;-)) Kontorden gecmekte fayda var..
Arim balim 3 kilo bu kadar zamanda ne ki. Bence dr un sana haksizlik etmis. Ben bu sefer dondurulmuslarla ilac vs almadigim halde gecen yumurta toplama sirasinda aldiklarim kalmisti ustumde. Hamilelik basladigindan beride 6 kilo almisim. 21 haftada 6 kilo;-)) LoL;-)) Gecen kontrolde 67 ciktim.. Bazen pound olarak soyluyorlar anlamiyordum hemen moralim bozulmuyordu ama baktim verdikleri kagitta kilo cinsinden yazmislar;-)) Ayyy cok fenalar yawww...Neyse su bebekler bir dogsunda sonra hemen zayiflama sablonu yapariz.
Aaaa size bir sorum oalcak yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Annemlerden bir isimler sozlugu tarzi birsey istiycem, onerdiginiz bir kitap, web sitesi falan var mi? Benim baktiklarim genelde ing. isimler icin. Ortak isim bulmaya calisiyorum ama elimin altinda turkce icin gelismis bir kaynak yok. Siz nerelerden bakiyorsunuz isimlere... Yazabilirseniz cok mutlu olurum..
Gorusmek uzere
evet canım. bir kızımız daha geliyor. cuma günüde üçlü testim var. bakalım birdaha kendi doktorumda baksın. ama herhalde yanılma olmaz %80 dedi:))
Herkese Merhaba-))
Biz iyiyiz cok sukur.. Benim test sonuclarini emaille gondermisler;-)) hersey yerindeymis sadece hamilelikle alakali olarak bazi degerlerde normalin alti ya da ustu olarak cok az farklilik varmis. Dr da bobreklerin, karacigerin, pankreasinda sorun/enfeksiyon yok diye yazmis. Yarin sabahtan usg ye girecegim bir de safra kesesinde tas var mi yok mu ona bakicaklar. H.sonu esim bakti biraz nette hamileliklte yaygin olan bir durummus. eger tas olursa bile ufacik bir operasyonlar alinabilirmis. Bana kas agrisi gibi geliyor ama neyse;-)) Kontorden gecmekte fayda var..
Arim balim 3 kilo bu kadar zamanda ne ki. Bence dr un sana haksizlik etmis. Ben bu sefer dondurulmuslarla ilac vs almadigim halde gecen yumurta toplama sirasinda aldiklarim kalmisti ustumde. Hamilelik basladigindan beride 6 kilo almisim. 21 haftada 6 kilo;-)) LoL;-)) Gecen kontrolde 67 ciktim.. Bazen pound olarak soyluyorlar anlamiyordum hemen moralim bozulmuyordu ama baktim verdikleri kagitta kilo cinsinden yazmislar;-)) Ayyy cok fenalar yawww...Neyse su bebekler bir dogsunda sonra hemen zayiflama sablonu yapariz.
Aaaa size bir sorum oalcak yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Annemlerden bir isimler sozlugu tarzi birsey istiycem, onerdiginiz bir kitap, web sitesi falan var mi? Benim baktiklarim genelde ing. isimler icin. Ortak isim bulmaya calisiyorum ama elimin altinda turkce icin gelismis bir kaynak yok. Siz nerelerden bakiyorsunuz isimlere... Yazabilirseniz cok mutlu olurum..
Gorusmek uzere
olmaz olmaz, kız artık o:)))
Benim muayeneme çok var daha yaaa, taaa ağustos ortası, o muayeneye girdiğimde 6 aylık olacak sıpam:)))
bu arada çatlaklar için kullandığın bir krem vs. varmı. benim dr. Pyhtolastil diye bir jel önermişti. aldım kullanıyorum. biraz pahalı ama güzel bir jel.. işe yarıyor gibi. enazından o ince ince kaşınmalarım olmuyor artık. aklımdayken herkese öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?