walla bende 1,5 kilo aldım ama genişlediğimi hissediyorum
en yakın arkadaşımın düğünü var ekimde e ben heves ediyorum tabi kıyafet bakmaya gittim
kadın diyoki doğurmaya bi avazın kalmış ne işin var senin dışarda
bende hiç ukalalık yapmam çalışan halinden anlarım ama dedim ki senin gibiler aç kalmasın diye alışverişe geldim fena mı ettim dedim
karım 9 aylık gibiymişte yok bilmem nede
millet zaten karnıma bakıo kem kem bende çocuk isterken hamile görünce imrenirdim hemen maaşallah çeker dua okurdum nazarım değer diye millet bi gıcık
ben bu milleti anlamıyrum zaten. işi gücü yok ancak eleştirsinler. hadi bana diyorlarda 1,5 kilo almışsın sen sana niye diyorlar anlamadım.
beni görsen ben artık 6aylık gibyim. sorana da 4aylık diyorum aa daha büyük diyorlar. yaa herhalde benim ödem oluyor. birde proluton beni çok şişiriyor. gerçekten çok dengeli ve düzenli kalorisi az şeylerler besleniyorum. ama olmuyor. 6,5 kilo çok fazla şimdiden :kedi:
ya istersek 100 kilo alırız onlara ne salaklar
bizim kadar hormon alsalar onlar ne olucaktı acaba
dediğin gibi prolutonu bende olsum ay fena bi iğne sırf şişkinlik
e malum yaz ayı çok su içiyoruz vs
merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun bebişlerinize nazar değmesin.. arada uğrayıp iyi haberlerinizi okuyacağım dularım sizlerle. ben kendimi toparlamaya çalışıyorum. cumartesi çok zor bir gündü. umarım en kısa zamanda iyi haberlerle gelirim öpüyorum hepinizi... dularınızı bekliyorum şu içimin yangını dursun inşallah rabbim kucağımı boş bırakmasın
Günaydın Bilgeee :) Bu sabah ki papatyalar da sana geliyor a.s.
günaydın kızlarrrrr:))
Yarılamışsın şekercim:)))
Sırayla yarıyı geçiyoruz, inşallah tek tek doğuma da girip çıkacağız:))))
canımmmmmmmm dualarımız hep seninle miniğin cennnete gitti ve rabbim en kısa zamanda sana nasip edicek ondan daha güzel bir yavru sen dua et yetermerhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun bebişlerinize nazar değmesin.. arada uğrayıp iyi haberlerinizi okuyacağım dularım sizlerle. ben kendimi toparlamaya çalışıyorum. cumartesi çok zor bir gündü. umarım en kısa zamanda iyi haberlerle gelirim öpüyorum hepinizi... dularınızı bekliyorum şu içimin yangını dursun inşallah rabbim kucağımı boş bırakmasın
ii yolculuklar şekerim istanbulda da kendini kaybetme alışveriş yaparkenKızlar; bu sabahtan sonra yazamadım... Çok şükür ki herkes iyi imiş... Geç de olsa kandilinizi kutlayayım... Allahım hepimize yardım eder inşallah... Sağ salim bebeklerimizi alalım kucaklarımıza...
Benim bugün otururken vajinal bölgemde ağrı olmaya başladı.. Bir de hafta sonu başlayan, idrar sorunum vardı... Yanma falan yok, ama, tuvaletten çıkıyorum, aynı dakika yeniden sıkışmışım gibi hissediyorum.. doktorum test yaptırdı yeniden... Geçen hafta da yapmıştık, bişey çıkmamıştı... bu sefer de çok az bakteri varmış.. Normalde ilaç vermezdim, ama sen şimdi kullan dedi, ilacımı verdi.. ilaç bittikten bir hafta sonra da idrar kültürü yaptıracağım....
Eeeee tabi bu arada BirTANEM i kızımı da gördüüüüüüm:))) Maşallah çok iyi idi...
Ben yarın buralarda olmayacağım... eheheheh :))))) kocacım ın İzmitte duruşması varmış, birlikte gideceğiz oradan da eğer zamanlamamızda bir terslik olmaz ise İstanbula geçeceğiz... akşam da Ankara ya geri döneceğiz....
Kendinize iyi bakın görüşmek üzereee...
yolunda sayılır tatlım sen nasılsınnn ben biraz ağır kaldırdım içimde şüphe oldugünaydın kızlaaaarrrrr;
Her şey yolunda mı bu gün bakalım?...
günaydın peliin günaydın kaaannnGünaydın Bilgeee :) Bu sabah ki papatyalar da sana geliyor a.s.
günaydınnnnngünaydın kızlarrrrr:))
canım sanada 1 ay kalmış bak yolu yarılamayagünaydın annecikler,
masallah yolu yarılamıs olanlar var demek bizimde az kaldı.insallah hayırlısıyla tatmına erdirir rabbim hebipizi.
Selam aralık ve ocak aylarının güzel annişleri,
Topiğinizin maşallahı var çok hareketli negüzel paylaşımlarınız var. Ben allah nasip ederse şubat annişi olacağım bizimde topiğimiz var ama sayımız az ondan mı bilmiyorum ama katılım çok az oluyor. Birde ikinci kez bir arkadaşımızdan kayıp haberi aldık çok üzüldüm. Aynı şeyler başımıza gelmiş kadar üzülüyor vede gelcekmiş gibi hep korkuyorum buna engel olamıyorum dolayısıyla doyasıya hamileliğin tadını çıkaramıyorum Bebeklerde kalp durması neden olur ki önceleri düşük tehlikesi vardı risk olarak bildiğim şimdide kalp durması çoğaldı genelde tüp bebek tedavisindemi oluyor anlamadım. Allah hepimizin yardımcısı olsun meleklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah..
Selam aralık ve ocak aylarının güzel annişleri,
Topiğinizin maşallahı var çok hareketli negüzel paylaşımlarınız var. Ben allah nasip ederse şubat annişi olacağım bizimde topiğimiz var ama sayımız az ondan mı bilmiyorum ama katılım çok az oluyor. Birde ikinci kez bir arkadaşımızdan kayıp haberi aldık çok üzüldüm. Aynı şeyler başımıza gelmiş kadar üzülüyor vede gelcekmiş gibi hep korkuyorum buna engel olamıyorum dolayısıyla doyasıya hamileliğin tadını çıkaramıyorum Bebeklerde kalp durması neden olur ki önceleri düşük tehlikesi vardı risk olarak bildiğim şimdide kalp durması çoğaldı genelde tüp bebek tedavisindemi oluyor anlamadım. Allah hepimizin yardımcısı olsun meleklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah..[
merhaba bluegrenn;
şubat ayı annişi ,aynı korkuları hepimiz yasıyoruz canım en azından kendi adıma konusayım bunla ilgili kabuslar görmedim değil.ama ii düşünelim ii olsun stresle kendimizede bebişimizede sıkıntı vermeyelim birde.benim ikinci hamileliğim bir bebişimi bende 6 haftalıkkken kaybettim.Ama rabbim bana gene annelik umudu nasip etti cok şükür.biliyorum söylemekle hersey değişmiyor ama ben kendimi her sey Allahımın izniyle ii gidicek deyip Ona sıgınıyorum.
hemilelikte bebğin kalp durmasına neden olan seyleri arastırdım büyük oranda yapısal anarmaliklerden ,(kalp ve beyin anormaliklerin vb) oldugu yazıyordu istersen sana adresi vereyim ordan bak canım cok da kafana takma.insallah hyırlısıyla hepimize bebeşlerimizi saglıcakla kucaklarımıza almak nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?