ay onu dicektim zilli ya tam
ay bizimkilerinde o hallerini görücez inşallah yaaaa
sorma hafta sonu izmir de yanıyordu. sabah akşam duş alarak geçirdim. şimdide işyeri epey serin oluyor. sıcak varmı yokmu pek anlamıyorum açıkcası. Allahtan son üçay bu sıcaklara denk gelmemiş. ozaman nereye sığardık bilmiyorum artık.
cnm benim rabbimin izniyle gelcek tabii inş rahman
o zaman biz kendi fıstıklarımızın resmini koycaz
yaaa annesi zilli kızının resmini koycaksın avantara:)))))
kızlar hafta sonu annemle toyzz shopta ne görsek beğenirsiniz bi tane oyuncak çaydanlık
ama fincanına çay dökmek için eydiğinde lukur lukur ses çıkartıyor annem dk başı eyip eyip duruyo nası heves etti alıcaktı aldrımadım alma şimdiden diye
bide erkekler için şimşek mcqueen diye bi araba var sevimli allhım daha neler neler
bayıldık 1,5 saat oyuncakçıda kalmışımız ne komiğiz dimi
ayrıca bende bilge gibi saçma sapan cevaplarla karşılaştım bu ürünlerin kalite standartı nedir diyorum içinde zararlı madde olmadığına dair herhangi bir ibare yok diyorum bpa içeriyormu diyorum kadın diyorki kutunun içindeki kalvuzunda yazar
e diyorum ki kutusu jelatin kaplı nası bakıcak acabilirmiyim açamazsınız açarsanız almak zorundasınız diyo e ürün kalitesi kötüyse ben niye aliim diyorum bizde kalitesiz çiin malı ürünler falan yok diyo
tövbe tövbe dedim ya en iyisi kızıma bezden elbise dikicem onla oynasın :))))))))))))))))))))))))9
bez bebekk mi :)))))))) iyi fikirmiş. harikasın. yaa bunları dışardan başkaları duysa ne çatlak bunlar kafayı yemiş derler :dance:
amin cnm aminnaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne güzel dua vallahiiii
allah kabul etsinnnn.....
saol cnm benim nasılsın bebek nasıll:)))))AMİNNN. nekadar güzel dua canım yaa. sanada hayırlı kandiller.
ay düşüsene ayşe ya o günler gelicek geçen gün dedim ya
yazıcaz foruma kızlar şu gğn şu saat doğuma gidicem dua edin diye ay allahım inşallah yaaaaaa
ay ben kendimede diyorum ya millet demiş çok mu
ama ne yapalım bak bütün uzmanlar diyo tüp bebekli annelerin kaybetme korkusu veya bebeklerine ilgisi diğer annelerden farklıymış mesela
Canım bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz. oyüzden kıymetli bizim bebeklerimiz. ben daha erken diye bir iğne alamıyorum korkudan. 6.ayımda başlıycam inşallah. ozamanda deli gibi alışveriş yaparım herhalde. bukadar birikim özlemin sonu neolcak:))
bilgecim nasılsın. emek bey nasıllar.
İyidir şekerciğim, emeğim de çok iyi; yaklaşık 400 gr oldu, kocamanız artık ikimiz de:))
Resmen büyüdüğümü hissediyorum, her gün daha kocaman oluyoruz ikimiz de:)))
Siz nasılsınız bakalım? Nasıl gidiyor hamileliğin bu kısmı, daha kolay değil mi?
çalışıyorum ya yanıyorum evde olsam soyunucam walla benim derdim sütyen takmak çok bunaltıyocanım yaa neyapılırki. sen çalışıyormuydun yoksa evdemisin?
ay saol bilge kağıt havlu var onla deniiim en iyisimerveciiim, insan en hızlı iki yerinden serinler:
1) Ensesinden
2) Dizlerinin arkasından
Ufak bir el havlusunu çeşmeden akan soğuk suda ıslat, iyice sıktıktan sonra ensene koy. Sonra da diz altlarına. Bu seni bir süre ferahlatır.
amanın sana ikilide ne demişler diMaşallah kocaman olmuş.
ama yinede sen çok kilo almamışsın bu güzel.
ben şişmesem hamile olduğumu anlamıycam. baştan beri hiçbir belirti yokk..
insan belirti olmayıncada evham yapıyor. neyseki bu cuma 3lü testim var. bebişimi görünce rahatlıycam inşallah. cinsiyetide belli olacak:))))
Maşallah kocaman olmuş.
ama yinede sen çok kilo almamışsın bu güzel.
ben şişmesem hamile olduğumu anlamıycam. baştan beri hiçbir belirti yokk..
insan belirti olmayıncada evham yapıyor. neyseki bu cuma 3lü testim var. bebişimi görünce rahatlıycam inşallah. cinsiyetide belli olacak:))))
Evet canım, 5-5,2 kg bir şey aldım, 21 haftada hiç fena değil. Boşver, karnın büyümesi dışında hamilelik belirtisi, işareti vs. denilen her türlü hikaye istenmeyecek şeyler zaten. Bırak başla bir belirti olmasın:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?