canım ben jel değil ftil kullanıyorum onların hepsi bir miktar gelio geri ama vucut yeteri kadarını alırmış endişelenmegünaydın arkadaşlar.crinone jel kullanan arkadaşlar.jel sizdede topak olarak dökülüyor mu? bu sabah büyük beyaz bi topak döküldü.biraz endişelendim açıkçası.bu jel çok köü ya.
canım ne deyim rüya gibi bir duygu opuyorumnanaktan
10 mm ama kalbi var hem de nasıl heyecanla güçle atıyor, insan yaratanın mucizesine tanık oluyor, inşallah kucağımıza da alırız sağlıkla:CüvCüv:
inşallah sen de duyacaksın , Rabbim her dileyene yaşatsın bu duyguyu inşallah:asigim:
Kızlar benim cildim bozuldu 2 gündür. Zaten hassastir cildim, hamile kaldıktan sonra bir süre eski nemlendiricime devam ettim ama 2 haftadır yüzüme birsey sürmüyorum. Karma-yağlı bir cildim var ama 2 gündür kurudu, puturlesti ve kırmızı kabartilar oluştu. Haftasonu cocuklar için olan bir Güneş kremi sürdüm ama tamamen organik ve alerji yapmayan bir krem. Sanirim hormonlardan:)
canım ben daha serdar beye muayeneye hiç gitmedim benim doktorum gökmen bey serdar beyin randevusuna kadar gel bi bakalım dedi keseyi öle gördük serdar beyla cuma günü randevum sana bebeğin kalp atışları için cd ye kayıt verdiler mimerhaba arkadaşlar dün bebişi gördük ayyy çok güzel bir duygu allah herkese tattırsıın.dün dr 6+6 günlük dedi kalp atışlarınıda gördük şimdi çok rahatım ben 12 gündür hastaydım çünki kendim fmf hastasıyım hamilelik sırasında ilaç alamıyorum ataklarım tutuyor neyseki bu sefer geçirdik bitti ..gizem ben gökmen beye geçtim dr olarak artık gökmen bey beni takip edicek sen ne yaptın:))
kıııızzzlaaaaaaaaaaaaaarrr:)))))
bugün 8+0 oldummm:)) İkinci muayeneme de gittim bugün. kolları birer tomurcuk, bacakları boyle sarkıyor aşağı doğru. Ultrasonla rahatını mı bozduk nedir zıpladı bir iki sefer:))) Doktor "aaaa, kıpraşıyo buuuuu" dedi:))) Çok sevimliydi, kalp atışlarını da dinledim, ben aaa diyince sanki beni dinler gibi kalp atışı yavaşladı sonra tekrar hızlandı:))) 1,39 cm olmuş, bu değer 7+5'e uygunmuş. İki gün geride ama o transfer ile ilgili bir fark dedi doktor.
Estraderm bantları bırakıyorum, ama progestan fitillere bir ay daha devam. Kocacımı sevindirecek bir haber daha aldım, artık ilişki serbest:)))
Midem filan pek bulanmıyor çok acıkmadıkça, doktor rahat bir hamile olacağımı söyledi.
Ben ve Yeshill arkadaşımız biraz öndeyiz sizden. Böyle haberleri sizden önce alıp size bildireceğiz hep:))) Gelişmelerle devam edeceğiz. bizi izlemeye devam edin:))))
28.04.2010 15:15
Bilmezdim…….
Senin için,seni kucağımıza alabilmek için bu kadar şeye katlanmak gerektiğini.
Önce hastasın dediler,hiç anne olamayabilirsin dediler…İsyan etmedim ama parçalandım yıkıldım sonra sadece senin için,sadece senin özlemin için toparlandım..
Dünyada en tatlı şey insanın kendi canıymış. Zormuş,nasıl olsa bir gün öleceğini bilerek yaşadığın halde ölümün yaklaşacağı ihtimalini kabul etmek.
Yaşadığımız zor anlardan sonra artık sana olan özlemimiz daha da arttı.Nasıl olsa nasıl yapsak derken tedeviye başladık.
Şimdi içimdesin meleğim..Seni merak ederek geçiyor artık günler,babacıkta merak ediyormuş seni,gün içinde hep aklına geliyormuş anneciğin hamile olduğu.
Meleğim annen sana kavuşmak için ne kadar çok yastık ıslattı ne göz yaşları döktü bir bilsen,o kadar özlemle istedik ki seni her ay yaşadığımız hayal kırıklıkları katlan katlandı kocaman bir dağ oldu.
Şimdi senin gelişinle yıktık tüm engelleri.Artık anne babanın tek dileği var oda senin minik yüreğinin çırpınışlarını görmek.Sanki sana kavuşmak için o kadar bekleyen biz değilmişiz gibi şimdi sana kavuştuk ama sendeki her gelişmeyi görmek için beklemeye sabrımız kalmadı
Yavrummm canım annesinin-babasının kuzusu cennet kokulum minik meleğim bizi daha fazla bekletme biraz daha biraz daha çabala ve tüm gücünle çırpın,çırpın ki atsın minik kalbin.
Annecik ve Babacık senin minik yüreğini görmek için özlemle bekliyor.
m.s.
:sinifsinif:kızlar mayıs 1-2 adet gunumdu hamıleyım ama yınede korkuyorum ya adet olursam cdie siz nasıl atl<attınız bu dönemi:sinifsinif:
bi soru daha gaz şikayetlerinizle nasıl baş ediyosunuz:sinifsinif:
bi soru daha cirinon jeli ne kadar içeri itmek gerekior:sinifsinif:
bi boru daha sırt agrısı olan varmı:sinifsinif:
sorguçluğum tuttu yine:kedi:
lütfen tum sorularıma cevap kızlaaar
heeee bide ben kac haftalık hamıleyım nasıl hesaplıcammmbilmiyorumkismile
pany cim guality çok güzel açıklamış bende ona katışıyorum:sinifsinif:kızlar mayıs 1-2 adet gunumdu hamıleyım ama yınede korkuyorum ya adet olursam cdie siz nasıl atl<attınız bu dönemi:sinifsinif:
bi soru daha gaz şikayetlerinizle nasıl baş ediyosunuz:sinifsinif:
bi soru daha cirinon jeli ne kadar içeri itmek gerekior:sinifsinif:
bi boru daha sırt agrısı olan varmı:sinifsinif:
sorguçluğum tuttu yine:kedi:
lütfen tum sorularıma cevap kızlaaar
heeee bide ben kac haftalık hamıleyım nasıl hesaplıcammmbilmiyorumkismile
yaaa beni bitirdin yaaaa resmen ağlamamak için kendimi zor tutuyorum gözlerim doldu((
cevap1:) Olumlu düşün şekerim.. sen hamilesin ve adet göremezsin:))))
cevap2:) gaz şikayeti bende de çook var.. yürüyorum olmadı doktorum magnezicalcine içebilirsin demişti, bir ölçekten fazla olmamak kaydı ile onu içiyorum.
cevap3:)crinone jel i aplikatörün yarısına kadar içeri itiyorum, ama sevemedim ben bu jeli, başlığını koparırken yarısı dışarı fırlıyo yaaa(
cevap4:) sırt ağrım yok sekerim, ama kasıkta batmalarım çok.
cevap5)http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/gebelik_haftaniz_ve_beklenen_dogum.asp
bu siteden hesaplayabilirsin pany cim
Hepsine cevap verdim valla, helal bana:))))))
Gizemli,
cok dogru soyluyorsun ama biizm burda saglik sistemi biraz daha farkli. Aslinda fark eden saglik sigortalarinn kotulugu. Simdi ben herhangibir og/gyn secince ic hastaliklari doktorumdan o dr icin sevk almam lazim. sonra butun hamilelikte cok buyuk sorun olmadikca o dr a gorunmem lazim. Eger baska dr gormek istersem gene ic hastalklari drumdan yeni bir sevk almam lazim yani burda bu sigortalarin kotulugu nedeniyle isler boyle. Iki dr u ayni anda idare edemem. Gordugum dr un benim sigortanin networkunde olmasi lazim vs vs. Bunlar neden onemli cunku burda br dogum icin yaklasik 80,000$ fatura geliyor. Sigorta karsilamazsa kisisel iflasimizi ilan edip ulkeye geri donmek lazim. Basta dogru karari verip bir hastane ve dr la bitirmek istiyorum aslinda eve yakin yerde gidip dogum yapmak cok isime geliyor sonucta dogum hersey yolunda giderse cok cok buyuk bir saglik olayi degil..elbette hicbirseyinde garantisi yok. Umarim hepimizin bu sureci yolunda gider.. Belkide de dedigin gibi benim kendi hastaneye bagli kalmak en iyisi, isim ne zaten gider-gelirim artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?