2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

günaydın arkadaşlar.crinone jel kullanan arkadaşlar.jel sizdede topak olarak dökülüyor mu? bu sabah büyük beyaz bi topak döküldü.biraz endişelendim açıkçası.bu jel çok köü ya.
canım ben jel değil ftil kullanıyorum onların hepsi bir miktar gelio geri ama vucut yeteri kadarını alırmış endişelenme

amin canım inşallah yaşarız gerçekten çok güzel bir duygudur olmaz mı insanın hayatındaki en önemli andır bu ya daha ötesi varmı miniğinin pıt pıt larını duymak

ahhhhh angelofsky aahhhh

sen demiştinde ben bu kadar olacağını bilmezdim

mide bulantım başladı bakalım nasıl olcak

bi minik poğaçayı yiyemedim...

Kızlar benim cildim bozuldu 2 gündür. Zaten hassastir cildim, hamile kaldıktan sonra bir süre eski nemlendiricime devam ettim ama 2 haftadır yüzüme birsey sürmüyorum. Karma-yağlı bir cildim var ama 2 gündür kurudu, puturlesti ve kırmızı kabartilar oluştu. Haftasonu cocuklar için olan bir Güneş kremi sürdüm ama tamamen organik ve alerji yapmayan bir krem. Sanirim hormonlardan:)

evet canım hormonlardan aynen benimde öle minik minik sivilcelerim var ara ara çıkıyo yanağımda bide normal olan cildim pul pul kuruyo resmen nolucak halimiz

merhaba arkadaşlar dün bebişi gördük ayyy çok güzel bir duygu allah herkese tattırsıın.dün dr 6+6 günlük dedi kalp atışlarınıda gördük şimdi çok rahatım ben 12 gündür hastaydım çünki kendim fmf hastasıyım hamilelik sırasında ilaç alamıyorum ataklarım tutuyor neyseki bu sefer geçirdik bitti ..gizem ben gökmen beye geçtim dr olarak artık gökmen bey beni takip edicek sen ne yaptın:))

kıııızzzlaaaaaaaaaaaaaarrr:)))))

bugün 8+0 oldummm:)) ıkinci muayeneme de gittim bugün. kolları birer tomurcuk, bacakları boyle sarkıyor aşağı doğru. Ultrasonla rahatını mı bozduk nedir zıpladı bir iki sefer:))) Doktor "aaaa, kıpraşıyo buuuuu" dedi:))) Çok sevimliydi, kalp atışlarını da dinledim, ben aaa diyince sanki beni dinler gibi kalp atışı yavaşladı sonra tekrar hızlandı:))) 1,39 cm olmuş, bu değer 7+5'e uygunmuş. ıki gün geride ama o transfer ile ilgili bir fark dedi doktor.

Estraderm bantları bırakıyorum, ama progestan fitillere bir ay daha devam. Kocacımı sevindirecek bir haber daha aldım, artık ilişki serbest:)))

Midem filan pek bulanmıyor çok acıkmadıkça, doktor rahat bir hamile olacağımı söyledi.

Ben ve Yeshill arkadaşımız biraz öndeyiz sizden. Böyle haberleri sizden önce alıp size bildireceğiz hep:))) Gelişmelerle devam edeceğiz. bizi izlemeye devam edin:))))

canım ben daha serdar beye muayeneye hiç gitmedim benim doktorum gökmen bey serdar beyin randevusuna kadar gel bi bakalım dedi keseyi öle gördük serdar beyla cuma günü randevum sana bebeğin kalp atışları için cd ye kayıt verdiler mi

maaşallah canım allah nazardan saklasın minik fasulye minik bebek kıvamına geldi desene allah nazardan saklasınalkisalkisalkis

28.04.2010 15:15

Bilmezdim…….
Senin için,seni kucağımıza alabilmek için bu kadar şeye katlanmak gerektiğini.

Önce hastasın dediler,hiç anne olamayabilirsin dediler…İsyan etmedim ama parçalandım yıkıldım sonra sadece senin için,sadece senin özlemin için toparlandım..

Dünyada en tatlı şey insanın kendi canıymış. Zormuş,nasıl olsa bir gün öleceğini bilerek yaşadığın halde ölümün yaklaşacağı ihtimalini kabul etmek.

Yaşadığımız zor anlardan sonra artık sana olan özlemimiz daha da arttı.Nasıl olsa nasıl yapsak derken tedeviye başladık.

Şimdi içimdesin meleğim..Seni merak ederek geçiyor artık günler,babacıkta merak ediyormuş seni,gün içinde hep aklına geliyormuş anneciğin hamile olduğu.

Meleğim annen sana kavuşmak için ne kadar çok yastık ıslattı ne göz yaşları döktü bir bilsen,o kadar özlemle istedik ki seni her ay yaşadığımız hayal kırıklıkları katlan katlandı kocaman bir dağ oldu.

Şimdi senin gelişinle yıktık tüm engelleri.Artık anne babanın tek dileği var oda senin minik yüreğinin çırpınışlarını görmek.Sanki sana kavuşmak için o kadar bekleyen biz değilmişiz gibi şimdi sana kavuştuk ama sendeki her gelişmeyi görmek için beklemeye sabrımız kalmadı

Yavrummm canım annesinin-babasının kuzusu cennet kokulum minik meleğim bizi daha fazla bekletme biraz daha biraz daha çabala ve tüm gücünle çırpın,çırpın ki atsın minik kalbin.

Annecik ve Babacık senin minik yüreğini görmek için özlemle bekliyor.

m.s.

:sinifsinif:kızlar mayıs 1-2 adet gunumdu hamıleyım ama yınede korkuyorum ya adet olursam cdie siz nasıl atl<attınız bu dönemi:sinifsinif:
bi soru daha gaz şikayetlerinizle nasıl baş ediyosunuz:sinifsinif:
bi soru daha cirinon jeli ne kadar içeri itmek gerekior:sinifsinif:
bi boru daha sırt agrısı olan varmı:sinifsinif:
sorguçluğum tuttu yine:kedi:
lütfen tum sorularıma cevap kızlaaar
heeee bide ben kac haftalık hamıleyım nasıl hesaplıcammmbilmiyorumkismile

yaaa beni bitirdin yaaaa resmen ağlamamak için kendimi zor tutuyorum gözlerim doldu((

cevap1:) Olumlu düşün şekerim.. sen hamilesin ve adet göremezsin:))))
cevap2:) gaz şikayeti bende de çook var.. yürüyorum olmadı doktorum magnezicalcine içebilirsin demişti, bir ölçekten fazla olmamak kaydı ile onu içiyorum.
cevap3:)crinone jel i aplikatörün yarısına kadar içeri itiyorum, ama sevemedim ben bu jeli, başlığını koparırken yarısı dışarı fırlıyo yaaa(
cevap4:) sırt ağrım yok sekerim, ama kasıkta batmalarım çok.
cevap5)http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/gebelik_haftaniz_ve_beklenen_dogum.asp
bu siteden hesaplayabilirsin pany cim

Hepsine cevap verdim valla, helal bana:))))))

Son düzenleme:
pany cim guality çok güzel açıklamış bende ona katışıyorum

sakın kendini böle gereksiz streslere sokma 9 ay boyunca kırmızılar yok ped yok o iğrenç ağrılar yok rahat ol şeker
yaaa beni bitirdin yaaaa resmen ağlamamak için kendimi zor tutuyorum gözlerim doldu((
( napiim içimden geldi seni üzdüysem üzgünüm ara ara bebeğime böle mektuplar yazamaya karar verdim

katılıyorum

Herkese merhaba,

meralun, seboo; tebriklerrrrrrrrrr;-)) minik kalpler atiyormus masallah onlara...

pelly; bakalim bizim ciltlerin basia daha neler gelecek, hamilelik maskesi mi lekelenmesi mi ne var daha.. oyy oyy;-))

Haymatlos; ayyy inanmiyorum demek o kadar buyumuz masallah ona;-)) ayy yerim ben o tomurcuk kollari ayyyyyyyy cok heyecanli bizimkide o kadar buyur mu p.tesiye kadar acaba..

Gizemli; bulantilar basladi demek hee hee;-))) gozun aydin;-))) ama bak burda bir suru hamile var oyle duygusal seyler yazarsan herkesi mahvolur;-))

Bizden haberler;

Dun gece eve cok yakin (arabayla 5 dak) mesafedeki kucuk bir hastanenin dogum icin ayrilmis yerinde tanitici tur vardi oraya gittik. Bir karar vermem lazim benim bu noktadan sonra o yuzden bu kadar erken davrandik. Burda gebelik takibini tup bebek merkezinde yapmiyorlar ikinci ulrasondan sonra normal ob/gyn e goderiyorlar. Ayrica yeni ogrendim ki benim eski jinekologumda gebelik takibi ve dogum yaptirmiyormus. Dolayisiyla hic tanimadigim bir dogum doktoru bulmam lazim. Onumde iki secenek var;

1. Eski hastaneme yeni doktorla devam etmek. Hastane cok meshur bir unv. hastanesi. Ama internette hastalarin yaptigi yorumlara bakinca unv. hastanesi oldugu icin sureli, dr -asistan -hemsire dogumdan sonra gelip durmadan yokluyormus dinlenmeye firsat birakmiyorlar diye yazmislar. BIr de dogumdan sonra kalinan odalar iki kisilik olma ihtimali var. Ama simdiye hadarki butun saglik tarihcem herseyim orda. Ordan baska bir hastaneye gitmedim cok buyuk bir hastane oldugu icin guven veriyor. Yalniz bu arada bu hastane bize 50 mil uzaklikta. Eskiden boyle degildi ama uzaga tasindik.

2. Eve cok yakin hastaneyi secmek. Yalniz dun gordugumuze gore oranin bir kadin dogum evinden hic bir farki yok. Kucucuk bir yer zaten. Oyle son derece modern falan filan diyemeyecegim. Dr u kendiniz ayarlayacaksiniz disardan siz doguma baslayinca dr da dogum evine gelip dogumu gerceklestirecek. Gebelik takibi falanda hep DR kendi ozel muayehanesinde olacak. Bu arada hastane ozel, kucucuk birsey oldugu icin dogumda herhangibir komplikasyon olasin diye dua edeceksiniz..

Ayy ben simdi napiyim? Gebelik takibi icin ayda bir ya da iki hafta da bir 50 mil seyahat etmek benim icin onemli degil. Zaten son zamanlarda tup bebek icin gelip gidiyordum ama benim korkum dogum yaklasinca trafik vs olursa hastaneye nasil yetisiriz vs.. BIrde kucuk hastane riskli hamilelikler icin uygun degil ama acaba biz riskli hamilelikk sayilir miyiz tup bebek oldugu icin.. Bir karar vermem lazim ne yapsam?????

patlycim ben sana şöle bir akıl versem

sen bence seni bilen ve tanıyan hastaneni bırakma

ama olurda ani bir durum olursa gitmek zorunda kalırsan diyede arada bu yakındaki yerede kontrol ol ne dersin nası fikir yani aniden bişey olursa mecburen en yakın olan yere gidiceksin ara ara o küçük yakın olan yere gitmek zorunda kalıcaksın en azından biraz birbirinizi tanımış olursunuz

Gizemli,

cok dogru soyluyorsun ama biizm burda saglik sistemi biraz daha farkli. Aslinda fark eden saglik sigortalarinn kotulugu. Simdi ben herhangibir og/gyn secince ic hastaliklari doktorumdan o dr icin sevk almam lazim. sonra butun hamilelikte cok buyuk sorun olmadikca o dr a gorunmem lazim. Eger baska dr gormek istersem gene ic hastalklari drumdan yeni bir sevk almam lazim yani burda bu sigortalarin kotulugu nedeniyle isler boyle. Iki dr u ayni anda idare edemem. Gordugum dr un benim sigortanin networkunde olmasi lazim vs vs. Bunlar neden onemli cunku burda br dogum icin yaklasik 80,000$ fatura geliyor. Sigorta karsilamazsa kisisel iflasimizi ilan edip ulkeye geri donmek lazim. Basta dogru karari verip bir hastane ve dr la bitirmek istiyorum aslinda eve yakin yerde gidip dogum yapmak cok isime geliyor sonucta dogum hersey yolunda giderse cok cok buyuk bir saglik olayi degil..elbette hicbirseyinde garantisi yok. Umarim hepimizin bu sureci yolunda gider.. Belkide de dedigin gibi benim kendi hastaneye bagli kalmak en iyisi, isim ne zaten gider-gelirim artik...

cnm o zaman yani benim fikrimce seni bile senin bildiğin hastanede yeni doktorunla yepyeni bir sayfa aç...çünkü evet herhangir sıkıtı çıkmazsa doğum önemli bir olay değil ama biz her zaman temkinli olmalıyız o sebepten tam teşekküllü bir hastanede olman en iyisi çünkü olası bir ani durumda seni ambulansa başka hastaneye taşımaktansa allah korusun yani ne biliim ben hep kötüsünden bakarım çünkü ii bişey olursa güzel ama kötü bişey olursa diye önlem almalıyız onlar kıymetli bebekler

kıslar merhabaaaa:):)
giremedim tüm gün şimdide benden haberlerrrr:)
dün gece saat 4 den beri inanılmaz başdönmeleri ve kusma var resmen şoktayım ve resmen sersemim bi anda dağıldım..
sabah doktoruma gittik veee nasıl güsel atıor kalbiii inanamadımmm çok mutluyumm..
herne yersem çıkartmaya meğilim var ne yapacağımı şaşırdım tansiyonum diplerde tuzlu ayraan falan hiç fayda etmioo böylesi de kötüymüş kıslarrr

PELıNCıM
benimde yüzüm aynı şekilde sivilce kabartı kuruluk sordum bugün geçicek merak etme dedi ama en az 50 spf güneş koruyucusu şartmış sen sarışınsın zaten kullanıosundur sanırım diğerini kafana takma..

PATLYCıM
bende gizemliye katılıorum canım bencede seni tanıyan hastanene devam et sonuçta çok ilgilenilen hastane ne olduğunu bilmediğin hastaneden çok daha ii ederlerse 1 gün rahatsız ederler ama her türlü acil durumda donanımlı olurlar..bende kendimden 140 km. uzaklıkta başka bi şehire gidiorum doktor için Allah korusun acil bi durum olursa biraz hız biraz korna artık ama aklıma bu tür şeylr getirmemeye çalışıorum ama normal doğum olsa dahi sancının başlaması ile doğum arasında epey zaman var yetişiriz diorum..

GıZEMLıCıM
mektubun süperrrrrr
cuma günü duyucaksın bebeğinin sesini dünyanınnn en mutlu insanı hissedeceksin kendini hiiiç merak etmeee şimdi merak etmek bile çok heyecanlı..ve tüm sağlığına kavuşacaksın sonunda inanıorum...
HAYMATLOSCUM
tatlımmmmm çok sevindimm eller kollar demek maşallah maşallahhh bebeğime kocaman olsun sağlıkla..
kocana yapılan sürprizde süper bizim kocalarımıza göstersin işallaahhhh:):)

gelbebekcim nerelerdesin gerçekten diye tam sana çıkışıcaktım kiiii

mutlu hbaeri okuyunca sustum demek geldi pıt pıtlar listeye ekliorum hemen

maşallah miniğine:teytey::teytey::teytey::teytey:

[table="head"]|*KK Nick*|*YAŞ*|*SAT*|*Transfer Tarihi*|*Tahmini D.T.*|*Hamiş kaldığı kilo|*Merkez –Doktor*|*Güncel notları*|
01|Gizemli83|27|18.3.10|3.4.10|23.12.10|55|Medicalpark Göztepe Dr Serdar Koç|30 nisanda kalp atışı duyulucak inşallah|
02|Gelbebek26|27|13.3.10|31.3.10|18.12.10|60|İzmir Smyrna Dr Funda Hnm| bebişin kalbi pıt pıt maaşallah |
03|Yeshill-Yansima|27|26.2.10|13.3.10|3.12.10|87||bebişin kalbi pıt pıt maaşallah|
04|Angelofsky74|35|9.3.10 |29.03.10|4.12.10|59|Bahçeci Kliniği Dr Mustafa Bahçeci|30 nisanda kalp atışı duyulucak inşallah|
05|Sebo|28|9.3.10|27.3.10|14.12.10 |57| Medicalpark Göztepe Dr Serdar Koç |bebişin kalbi pıt pıt maaşallah |
06|Haymatlos|31|3.3.10 |18.3.10|8.12.10|100|Alman Hastanesi Tüp Bebek ekibi| bebişin kalbi pıt pıt maaşallah|
07|Patly|29|8.3.10|26.310 |12.3.10|60||bebişin kalbi pıt pıt maaşallah |
08|Pretty|26| 15.3.10 |31.3.10| 20.12.10|58 |Memorial Dr Semra Kahraman-Dr Nur Dokuzeylül|30 nisanda kalp atışı duyulucak inşallah |
09|Meralun|29|5.3.10|23.3.10|14.12.10 ||Ankara Maya T.Bbk| bebişin kalbi pıt pıt maaşallah|
10|Bsp|36|11.3.10|28.3.10|16.12.10 |60 |Brüksel T.Bbk Dr Yücel Kahraman| bebişin kalbi pıt pıt maaşallah |
11|Kaymaklim|24|113.10|27.3.10|16.12.10|76||bebiş görüldü maaşallah 6.05’te randevu|
12|Pelly1|35|24.2.10|16.3.10 |3.12.10|56| Amerikan Hastanesi Dr Yılmaz Güzel|bebişin kalbi pıt pıt maaşallah|
13|Narnisan|30|15.3.10|1.4.10|20.12.10|56||annenin mide bulantıları var galiba ?|
14|Esr0411 |28|13.3.10|27.3.10|16.12.10|63|Memorial Dr Semra Kahraman-Dr Nur Dokuzeylül |ay sonu pıt pıt bekliyor|
15|Aysun5538 |26|21.3.10|6.4.10|26.4.10|59||minik kese göründü maaşallah|
16|Quality |39|24.3.10|11.4.10|28.12.10|57|Ankara Centrum P.Dr. Recai Papuçcu|kese görmeyi bekliyor|
17|Beyazceylan | |24.3.10|10.4.10|29.12.10|58||6 mayıs ilk randevu |
18|Pany86|25|1.4.10|16.4.10||64||2 hafta sonra kese görülecek|
[/table]

kızlaaar çok entersan bi hesaplama öğrendim az önce belki bileniniz vardır ama ben ilk defa duydum bakın yaziim

bebeğin keseninin usgde ki ölçümüne 30 ekleyip 7 ye bölününce kaç haftalık olduğu çıkıyomuş

bende hemen sağlama yaptım

benim 4 hafta 3 gün çıkmıştı usg umda ve 0,64 mm çıkmıştı meleğim

0,64+30=30,64 30,64 \7=4,37 yani 4 hafta 3 gün

ne enteresan dimi benimkinde doğru çıktı walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…