pany 86 hoşgeldin cnm gözün aydıınn sonuna kadar sağlıkla devam etmesini dilerim hamileliğinin bu mutluluğun keyfin çıkar tekrar tebriklerrrrr:teytey::teytey::teytey:
gizemliciiiim benim yaş yanlış olmuş 25 olacaktı canım
:)))))benimde saat 2 de:)) 30 nisan birçok kişi için büyük gün
sende hamile değilmiş gibimisin
memorial okmeydanı dr.nur dokuzeylül dehahahah seni yaşlattım bak bi anda
bu arada hangi merkez hangi doktor onuda sölersen ekliim canım
bide muhtemel doğum tarihini cnm
pany hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin seni ve hepimizi:)
senin gemital bölgede galiba benimde iğne yapılan yerlerim kaşınıyor eşim iyileşiyor herhalde dedi
neden olsu acaba senin ki antibiyotik falan kullandın mı yada bazı ilaçlar döküntü yaıo insanın orasında ne ilaç alıyosun canım sen
Ezgicim progesteron jel veya vajinal tablet kullanıyorsan o bazı kadınlarda mantara yol acabiliyormus, ya da tahris etmiştir. Kullanıp kullanmadığını hatirlayamadim. Ben jel kullanıyorum ve kaşıntı vs olmadı.
ben crinone jel kullanıordum ama jelden öte jelin akıntısından kaynaklı günlük ped kullanıordum yaklaşık 1 aydır bence o tahriş etti ne kadar sık değiştirsemde alerji unsuru sanırım birde crinone bir süre sonra dışarı atılıor o da yapmış olabilir ama çok rahatsızm canlarım yahuu
cnm doktor bana günlük pet hamilelikte yasak dedi sürekli çamaşır değiştiriyorum şuan bişeyim yok aynı jeli kullanıyoruz
pretty merhaba hart.ve dr.aynı:) bende 30 nisanda gidiyorum mua.benim ilk mua ama.seni nie öle erken aldılar yada beni nie bukadar beklettilerrrr?benim saat 2 de randevum.
cnm doktor niye günlük peti yasakladı sürekli değiştirsende yasakmı ?malum bende tablet kullandığımdan ister istemez tabletin dışı çamaşırına akıyo ve iştede sürekli çamaşır değiştirmek zor..açıklama yaptımı bari merak ettim bak
bi açıklama istemedim doğrusu ama benim metale plastiğe fln alerjim var uzun süreli vucuduma değsin kaşınıp kabarıyorum ben reglim bitene kadar neler çekiyodum hani benim zaten kullanamadığım bişey olduğu için çokta açıklama istemedim jel akarmı demiştim akar dedi ped fln koyma dedi
sürekli değiştirdiğinde sorun olucağını sanmıyorum
Kızlar herkesten özür diliyorum kimseyle yazışamıyorum fazla giremiyorum ne olur affedin..benim bulantılarım fena yanii..restorana gidemiyorum iğrenç kokuyor evde sadece yatıyorum mutfağın önünden geçemiyorum kötü kokuyor...sadece erik yiyorum bir de dondurma çubuk kraker beyaz leblebi..beslenmem bu şekil.. su içince daha çok midem bulanıyor diye su da içemiyorum perişanım beeen ...:)))
bu arada merkez ve doktor isminde geç kalmadıysam Bahçeci kliniği ve Mustafa BAHÇECİ...
Arkadaşlar en kısa sürede canlanıp konulara katılacağım ...hepinizi öptümm...
cnm doktor bana günlük pet hamilelikte yasak dedi sürekli çamaşır değiştiriyorum şuan bişeyim yok aynı jeli kullanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?