2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

pany 86 hoşgeldin cnm gözün aydıınn sonuna kadar sağlıkla devam etmesini dilerim hamileliğinin bu mutluluğun keyfin çıkar tekrar tebriklerrrrr:teytey::teytey::teytey:

saol canııım hoşbulduuuuk.rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin :CüvCüv:

gizemliciiiim benim yaş yanlış olmuş 25 olacaktı canım

hahahah seni yaşlattım bak bi anda

bu arada hangi merkez hangi doktor onuda sölersen ekliim canım

bide muhtemel doğum tarihini cnm
memorial okmeydanı dr.nur dokuzeylül de
valla nasıl hesaplanıo bılmıorumkı dogum tarihi:kedi:

Ezgicim progesteron jel veya vajinal tablet kullanıyorsan o bazı kadınlarda mantara yol acabiliyormus, ya da tahris etmiştir. Kullanıp kullanmadığını hatirlayamadim. Ben jel kullanıyorum ve kaşıntı vs olmadı.

ben crinone jel kullanıordum ama jelden öte jelin akıntısından kaynaklı günlük ped kullanıordum yaklaşık 1 aydır bence o tahriş etti ne kadar sık değiştirsemde alerji unsuru sanırım birde crinone bir süre sonra dışarı atılıor o da yapmış olabilir ama çok rahatsızm canlarım yahuu

cnm doktor bana günlük pet hamilelikte yasak dedi sürekli çamaşır değiştiriyorum şuan bişeyim yok aynı jeli kullanıyoruz

cnm doktor bana günlük pet hamilelikte yasak dedi sürekli çamaşır değiştiriyorum şuan bişeyim yok aynı jeli kullanıyoruz

cnm doktor niye günlük peti yasakladı sürekli değiştirsende yasakmı ?malum bende tablet kullandığımdan ister istemez tabletin dışı çamaşırına akıyo ve iştede sürekli çamaşır değiştirmek zor..açıklama yaptımı bari merak ettim bak

pretty merhaba hart.ve dr.aynı:) bende 30 nisanda gidiyorum mua.benim ilk mua ama.seni nie öle erken aldılar yada beni nie bukadar beklettilerrrr?benim saat 2 de randevum.

ay cnm demek aynı dönemde hastanedeydik ben pek dinlemedim doktorlarımı malesef transferden sonra 7. gün kan testi yaptırdım ultrasona erkenden girdim ama istanbulda değilim orda olsam bende beklerdim belkide bana tek embriyo transfer edildi ultrasonda 2 bebek görünüyo cnm birinin kalp atışı şuan yok ama şimdi merakla onu bekliyorum haftaya pazartesi onun için gidicem doktora inşallah oda gelişir ben semra hocaya transferde çok yalvarmıştım bitane daha koyun die oda bana bu kadar kaliteli yumurta olmasaydı kimseyi dinlemez koyardım diye şaka yapmıştı
normalde hamile olduğumu öğrenince beni de tembih ettiler 30 nisanda gir ultrasona diye ama ben kötü ve sabırsız bi anneyim bi an önce görmek istedim bebeğimi

bi açıklama istemedim doğrusu ama benim metale plastiğe fln alerjim var uzun süreli vucuduma değsin kaşınıp kabarıyorum ben reglim bitene kadar neler çekiyodum hani benim zaten kullanamadığım bişey olduğu için çokta açıklama istemedim jel akarmı demiştim akar dedi ped fln koyma dedi
sürekli değiştirdiğinde sorun olucağını sanmıyorum

alerjin varsa tamam o zaman bende acaba dedim aksi tesir ettiği şeylermi var malum buldumcuk olduk ya ister istemez bebişlerimizi koruma iç güdümüz oldukça fazla oluyo:kedi:

Kızlar herkesten özür diliyorum kimseyle yazışamıyorum fazla giremiyorum ne olur affedin..benim bulantılarım fena yanii..restorana gidemiyorum iğrenç kokuyor evde sadece yatıyorum mutfağın önünden geçemiyorum kötü kokuyor...sadece erik yiyorum bir de dondurma çubuk kraker beyaz leblebi..beslenmem bu şekil.. su içince daha çok midem bulanıyor diye su da içemiyorum perişanım beeen ...:)))
bu arada merkez ve doktor isminde geç kalmadıysam Bahçeci kliniği ve Mustafa BAHÇECı...
Arkadaşlar en kısa sürede canlanıp konulara katılacağım ...hepinizi öptümm...

olsun cnm sen kendine bebişine iyi bak bizde belirti arayıp duruyoruz biliyoruz bulantılar başlarsa çok kötü olucak tuzlu ayran iç ben günde 2 ltye yakın içiyorum çok iyi geliyor

gerçekten miii benim ki hiç böyle bişey demedi offf yaaa neyse ben aklıma kötü bişey getirmeyeyim umarım sadece mantar için yasak demiştir başka etkisi yoktur

angel ın bulantıları ne çabuk başlamış değil mi kızlar:) bizde tık yok valla...Ay noluyoruz yaaa:))))) Bizim bebişler çok mu uslu yoksa biz mi b acayibiz:))

kızlar öncelikle jel yada herhangi bir nedenle cinsel organ ıslak kalınca kaşınır bunun en kısa ve ucuz çözümü duru suyla iyice durulayıp bebek pudrası sürmek

onun dışından günlük pedlere gelince ben yumurtalık kanseri olduğumda gittiğim tüm jinekoljik onkologlar kesinlikle ped kullanmayın asla hijyenik değil kilor değiştirmeye üşeniyosunuz sonra rahim kanseri oluyosunuz dediler..

sakın kullanmayın....
klava:

kızlar bu arada 1 mayıs tartılma günüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

bakalım kaç kilo aldık listeyi yenilicem lütfen ehrkes bir mayısta girsin ve en azından kaç kilo olduğunu yazsın hahahaha

bakalım ne kadar aldırmış bize bıdıklar:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…