gelbebekcim nerelerdesin gerçekten diye tam sana çıkışıcaktım kiiii
mutlu hbaeri okuyunca sustum demek geldi pıt pıtlar listeye ekliorum hemen
maşallah miniğine:teytey::teytey::teytey::teytey:
teşekkür ederim tatlıımm
sana da halay çekices cuma günü
randevun kaçta
bu arada senin hesap sanki bende saptı şeker
0.65 cm bizim mercimek yani 64 mm
64 mm den hesaplarsam sonuç 13 çıkıor
yada ben anlayamadım
kıııızzzlaaaaaaaaaaaaaarrr:)))))
bugün 8+0 oldummm:)) İkinci muayeneme de gittim bugün. kolları birer tomurcuk, bacakları boyle sarkıyor aşağı doğru. Ultrasonla rahatını mı bozduk nedir zıpladı bir iki sefer:))) Doktor "aaaa, kıpraşıyo buuuuu" dedi:))) Çok sevimliydi, kalp atışlarını da dinledim, ben aaa diyince sanki beni dinler gibi kalp atışı yavaşladı sonra tekrar hızlandı:))) 1,39 cm olmuş, bu değer 7+5'e uygunmuş. İki gün geride ama o transfer ile ilgili bir fark dedi doktor.
Estraderm bantları bırakıyorum, ama progestan fitillere bir ay daha devam. Kocacımı sevindirecek bir haber daha aldım, artık ilişki serbest:)))
Midem filan pek bulanmıyor çok acıkmadıkça, doktor rahat bir hamile olacağımı söyledi.
Ben ve Yeshill arkadaşımız biraz öndeyiz sizden. Böyle haberleri sizden önce alıp size bildireceğiz hep:))) Gelişmelerle devam edeceğiz. bizi izlemeye devam edin:))))
cnm 30 +0,65\7=4,3 yani 13 değil bu doğru hesap ama senin o dönemki ölçünle o dönemki haftan bu muydu bilmem yani 4 hafta 3 günlükmüş o zaman
günaydın kızlar
nasılsınız:lepi:alkisalkisalkis
gelbebek arkadaşım çoooooook tebrikler Rabbim tamamına erdirsin inşallah, cümlemizinkini
bir düzeltme yapayım ,bir örtmen olarak :))))))))) 0,64 cm= 6,4 mm (1 cm = 10 mm)
cevap1:) Olumlu düşün şekerim.. sen hamilesin ve adet göremezsin:))))
cevap2:) gaz şikayeti bende de çook var.. yürüyorum olmadı doktorum magnezicalcine içebilirsin demişti, bir ölçekten fazla olmamak kaydı ile onu içiyorum.
cevap3:)crinone jel i aplikatörün yarısına kadar içeri itiyorum, ama sevemedim ben bu jeli, başlığını koparırken yarısı dışarı fırlıyo yaaa(
cevap4:) sırt ağrım yok sekerim, ama kasıkta batmalarım çok.
cevap5)http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/gebelik_haftaniz_ve_beklenen_dogum.asp
bu siteden hesaplayabilirsin pany cim
Hepsine cevap verdim valla, helal bana:))))))
benim gibi progynex iğne kullanan varmı kızlar
canım sabrın ve cevapların için teşekkür ederim.benım biraz psikolojık galıba korkuyorum nedense agrılar bile belımde ve kasığımdakıler benı korkutuyor .canım bıde sende gerılme hıssı oluyormu ozellıkle yatakta gerılınce bişi olurmu acababoshayallersmile
canım ben transsferın 12. gunu iğneyi bıraktım jele basladım.ama jel iğrenç gerçi iğnede suzgece cevirior acaba hangısı daha etkılı:CüvCüv:
ya benim kalçalarımda 2 tane yumurta var artık o kadar canım yanıyor ki anlatamam benden başka kimse yakınmıyorda o yüzden sordum bende doktora kullanmam gerekiyorsa bari jel olsun dicektim jel neden iğrenç ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?