2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

gelbebekcim nerelerdesin gerçekten diye tam sana çıkışıcaktım kiiii

mutlu hbaeri okuyunca sustum demek geldi pıt pıtlar listeye ekliorum hemen

maşallah miniğine:teytey::teytey::teytey::teytey:

teşekkür ederim tatlıımm
sana da halay çekices cuma günü
randevun kaçta
bu arada senin hesap sanki bende saptı şeker
0.65 cm bizim mercimek yani 64 mm
64 mm den hesaplarsam sonuç 13 çıkıor
yada ben anlayamadım

gelbebekçim çok sevindim çok güzel bi duygu dimi isteyen herkese nasip etsin rabbim
kızlar bişey sorucam ultrason zararlımı bize bazılar zararlı diyo bazılar deil diyo benim bi bedava kontrolüm vardı bugün gene gittim bebişimi görürüm diye klava: biliyorum kaşınıyorum kendi kendime ama bugünkü doktor tabi pazartesi benim kalp atışı gördüğümü fln bilmiyo bana dediki kese var bebek daha görünmüyo kalp atışı için 10 mayısta gel dedi ultrasonda haklıydı bende hiçbişey göremedim ilk önce ama mahalle arası bi tıp merkezi olduğu için içim rahat sonra dedim ben pazartesi gördüm hatta dedim ikinci bi bebekte olabilirmiş sonra büyüterek baktı evt tek bebek var ama ikinci yi hiç göremedim dedi :) ultrason kaliteside farkeder görüntüyü dimi biraz kötü küçük bi cihazdı
çok fazla ultrasona giriyorum sanırım 9 ay nasıl geçecek yawww meraktan ne yapacağımı şaşırdım sizce zararı varmıdır bana bişey söyleyin

kizlar belim agrior diye doktora gittim bebegimi gordum veeeeeeeeeeeeeeeeeeee
PIT PIT ATIYORDU KALBIIIIII :lepi: :teytey: :teytey: :teytey: COOOOOOOOOOOOOOK MUTLUYUM ALLAH HERKESE NASIP ETSIN AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNN

pretty;

sahsen daha once hic zararini durmadim ama sen sorunca netten arastirma yaptim. Son otuz yilda yapilan arastirmalar sonucu asiri kullanilan ultrasound un fetus uzerinde zararli bir etkisi oldugu yonunde kesin bir sonuca ulasilamamakla birlikte bazi hayvanlarda hucre bozulmalarina hatta hucre olumlerine neden oldugu ortaya cikmis. Bundan yola cikarark ultrasound un cokta zararsiz olmadigina kanaat getimisler. Amerikan Saglik Enstitusu (NIH) bu nedenle ultrasound un tibben zorunlu olmadikca kullanilmamasi yonunde aciklama yapmis. Aslinda bununda en buyuk sebebini ultrasound a surekli girerek normal halinde seyreden gebelikte aslinda var olmayan bir durum ortaya cikartarak annenin ve bebegin gereksiz testlere maruz kalmasi ve bunun yarattigi stressi gostermisler. Makaleye gelen yorumlardada kimi 16. haftaya kadar hic ultrasound a girmedim kimisi de yuksek risk ikiz gebelik vardi 50 defa ultrasound a girdim diye yazmis...Arastirma konusu olan kesin bir cevabi olmayan bir soru seninkisi...

pregnancychildbirth.suite101.com/article.cfm/ultrasound___a_help_or_a_harm_

cnm 30 +0,65\7=4,3 yani 13 değil bu doğru hesap ama senin o dönemki ölçünle o dönemki haftan bu muydu bilmem yani 4 hafta 3 günlükmüş o zaman

kızlar 4,5 yıl bir görüntüleme merkezinin mali işler sorumlusu olarak çalıştım aldığım sayısız eğitim gösterdiki

tomografi xray ışınlarıyla çalışır ve zararlıdır

röntgen x ray ışınlarıyla çalışır ve zararlıdır

usg ses dalgalarıyla çalışır aynı şekilde doppler de öle bu cihazlar kulağımızın işitemeyeceği kadar fazla ses dalgası yayar ve herhangibir zararlı ışınla çalışmaz inanın usg nin bebeğe ve size bi zararı yoktur

cep telefonunuz daha zararlı diyebilirim

günaydın kızlar

nasılsınız :lepi:alkisalkisalkis

gelbebek arkadaşım çoooooook tebrikler Rabbim tamamına erdirsin inşallah, cümlemizinkini

bir düzeltme yapayım ,bir örtmen olarak :))))))))) 0,64 cm= 6,4 mm (1 cm = 10 mm)

kaymaklım

canım ,çoooooook tebrikler Rabbim tamamına erdirsin inşallah, alkisalkisalkis

günaydın canım nasıl oliim walla kendi adıma mide bulantısıyla boğuşuyorum çok fena oldum ama kuscak kadar değil ama sürekli ağrı çekmek insanı halsizleştiriyo

sen nasılsın ?

hesaplamaya gelince bana bana mm'e 30 ekle 7 ye böle dediler

ne güzel canım çok sevindim, inşallah kucağımıza da alırız bebişlerimizi

ben de ultrasona gitti 7+2 çıktı 10.0 mm
ama bizim doktor özel olmasına karşın kısa kesti pek bir şey göremedik öyle

12. haftadan sonra renkli doplere izin veriliyormuş

bir ay sonra randevu!!!!!

ben progestan alıyorum ama yutuyoru ikişer tane , kolay oluyo ama baş dönmesi yapıyor biraz

östorojen bant bana da bırak dediler

hafif bulanıyorum evet daha çok acıkınca

öyleeee işte hepinizi öpüyorum duble insanlar :asigimpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnm 30 +0,65\7=4,3 yani 13 değil bu doğru hesap ama senin o dönemki ölçünle o dönemki haftan bu muydu bilmem yani 4 hafta 3 günlükmüş o zaman

herkese günaydınlarrr:)

gizemlicim senin mm ben cm olduğu için karışıyor..
0.65 mm di senin fıstık o zaman şimdi büyümüştür tabii:)
benim 0.65 cm
hoş ben cm mm e yanlış çevirmişimm ama doğru çevirince de tutmadı amann neyse ben becerememişimdir kesin:)

:kedi::kedi:ben dedim dünnn 6.4 mm ddim çok zeki kociş dediki 64 mm saçmalama dedim ben sayısalcıyım sen sözelci iddialaşma benimle dedi bildiğimden şüphe ettirdi bana gıcııııkkk:):)

bu arada çoook teşekkür ederim arkadaşım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin Allahım..

canım sabrın ve cevapların için teşekkür ederim.benım biraz psikolojık galıba korkuyorum nedense agrılar bile belımde ve kasığımdakıler benı korkutuyor .canım bıde sende gerılme hıssı oluyormu ozellıkle yatakta gerılınce bişi olurmu acababoshayallersmile

ay bende onu hep düşünüyorum uyanır uyanmaz geriniyorum ve korkuyorum biey olur mu diye şimdi şimdi vazgeçtim o huyumdan

canım ben transsferın 12. gunu iğneyi bıraktım jele basladım.ama jel iğrenç gerçi iğnede suzgece cevirior acaba hangısı daha etkılı:CüvCüv:

ya benim kalçalarımda 2 tane yumurta var artık o kadar canım yanıyor ki anlatamam benden başka kimse yakınmıyorda o yüzden sordum bende doktora kullanmam gerekiyorsa bari jel olsun dicektim jel neden iğrenç ki

ya benim kalçalarımda 2 tane yumurta var artık o kadar canım yanıyor ki anlatamam benden başka kimse yakınmıyorda o yüzden sordum bende doktora kullanmam gerekiyorsa bari jel olsun dicektim jel neden iğrenç ki

canım ben prognex yumuşak kapsül kullanıyorum allttan vajene sabah öğle akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…