kızlar bu arada 1 mayıs tartılma günüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
bakalım kaç kilo aldık listeyi yenilicem lütfen ehrkes bir mayısta girsin ve en azından kaç kilo olduğunu yazsın hahahaha
bakalım ne kadar aldırmış bize bıdıklar:dance:
maaşallah listemize canım ne çok kişi olmuşuz yaa maaşallah....ya kusura bakmayın ben sürekli giremiyorum işlerim çok yoğun arada girip bakabiliyorum ve midem çok kötü doğru düzgün bişey yiyemiyorum ne yersem midem yanıyo ve çok halsizim sürekli uyumak istiyorum,bakalım perşembe doktora gidicem midem için ilaç falan vericekmi sürekli peynir ekmek yiyorum diyebilirim ağzımın hiç tadı yok bide parfüm ve oda kokusuna gelemiyorum eşime sabahları ben yanındayken koku sürme diye rica ettim nolcaz böyle bilmem((
geçicek cnm en kısa zamanda önemli olan bebiş ii olsun dimi annesi bizde hiçbir belirti yok diye yakınıyoruz sanırım bu kadınları anlamak çok zor :))
haklısın canım benim insanoğlu nankörüz işte ben normalde ağlanmayı sevmem ama bebiş için beslenmek lazım besin alamayınca da üzülüyorum bu sefer ortada kaldım napıyım ne güzel geçen haftaya kadar herşey çok güzeldi herşeyi yiyebiliyodum ne zamanki 6.hafta bitti midem başladı çok kötü geçen sabah arabayı durdurdum midemin bulantısından tabii ki malum çıkardım ve dün akşam eve giderken yine fena oldum arabayı durdurdum ve yine malum sonuç anlamadım niye süreklide olmadığı için yediklerimmi etkiliyo acaba diyorum ve elemekten kala kala ekmeğe kaldımeyvahedigeldismile
kızlar ya benim randevum cuma günü ya ve doktorum karşıda ya ama ben çok fena oldum panik yaptım kalbim sıkışıyo bu bebek içimdemi diye endişeleniyorum acaba gitsem mi bi doktora akşam ben göztepe medicalparaka gidiyorum bu yakadaki evime yakın gitsemi mi acaba ya meraktan kalbim sıkışıyo resmen ama ya farklı bişey derse kafamı karışıtırırsa diyede korkuyorum
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr belim cok agriyor iki gundur niye yaaaaaaaaaa(((
Slm kızlar benim bugün sırtımda sağ ve sol boşluğumda baya bi ağrı var.Sizdede oldumu? nedeni ne olablr?Doktor bişy olmaz dedi.Acil yardımmmm
gizem günaydın canım nasılsın
listede düzeltebilir misin, biz de duyduk bebişimizin kalbini pat küt maşallah
aaaaaaaa hadi gözün aydın canım nası bi duygu bende cuma günü duyarım inşallah:teytey::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?