kızlar günaydın;
Bence de tüp bebek merkezlerimizi yazmak çok mantıklı olmuş.
Ben Alman Hastanesinde tedavi oldum, tüp bebek takiplerimi Melih Aygün, transferi de Timur Gürgan yaptı. Gebelik takiplerini de Alper Şişmanoğlu yapıyor.
ah canım ya bende de öle pek bariz bişey yok o yüzden çok endişeliyim bebeğime bişey olmuşmudur diyeGünaydın kızlaaarr:)) Ya hiç belitrisi başlayan yok mu??? Benim karnım şişmişti ve çok gazım vardı.. allaha şükür o da bitti... Hiç bi belirti kalmadı:))) Sİzde durum ne, merak ettim:)
silam ve eylül08
o kadar haklısınız ki bazı tuaf insanlar yüzünden en mutlu en beklediğimiz anı gizli saklı yaşamak zorunda kalıyorduk..bende kanser hastasıyım bir yumurtalığım alındı fakat diğer yumurtalığım gayet sağlıklı doktor ameliyatta içimde bir kitle unuttu ve yeni doktorlarım bunun ameliyatla alınabileceğini söylediler bizde ikinci bir ameliyat olmaktansa bir an önce tüp bebek yaptıralım dedik..ama insanlar daha hastalığımı ilk duyduklarında ay deme o lafı kanser neymiş değilsindir falan saçma sapan laflar ettiler ay evlerden ırak sakın ağzına alma diyenler bile oldu sanki çoook bulaşıcı bir hastalığım var ve tüm ülkeye yayılıcakmış gibi hissettim o an kendimi hayata küstüm 3 ay kimsenin telefonlarını açmadım annem hariç hiç misafir kabul etmedim sonra silkelendim ve dedim ki
*KİM NE DERSE DERSİN ÖNCE HADDİNİ BİLSİN
*BANA BU DENSİZLİKLERİ YAPANLARIN BEYNİ NE KADAR Kİ BEN ONLARI TAKAYIM *CANIMI SIKAN İNSANLARDAN UZAK DURMAYA ÇALIŞTIM.
*VE ŞUNU ANLADIM Kİ İNSANLARLA NE KADAR SAMİMİ OLURSAN HAYATINA O KADAR KARIŞMA HAKKI GÖRÜYORLAR KENDİLERİNDE..
ÖNCE SİZSİNİZ ÖNCE SİZİN SAĞLIĞINIZ ONRASINDA DİĞER ŞEYLER BUNU SAKIN UNUTMAYIN....
teşekkür ederim gizemli senin yaşadıklarını ilk okuduğumda üzülmüştüm ama sonra kendine güvenin ve azmin sevindirdi beni hatta sana bir topikde cevap da yaqzmıştım
önce kendimiz inananacağız ki mücadelemizde güzel olsun her zaman aynı duygularda olamıyor insan ilk zamanlar kendim bile kabul edemezdim durumumu ve insanlara tepkilerimde kötü olurdukendimi zayıf hissederdim ama son zamanlarda bakıyorumda kimseyi pek takmıyorum hatta yakın tanıdıklarıma tüp bebek aşamalarını testlerini infertilite konusunda yapılan bir çok şeyi anlatabiliyorum artık sen prof olmuşsun diyorlar:))demek ki tedaviler ilaçlar aşılama 2 tüp bebek derken anca kendim alıştım durumuma ve 3. tüp bebeğe gideceğim bu günlerde çevremle daha rahatım zaten çok da umrumda değil gereksiz konuşanlar...
inşallah canım seninde hayırlı sağlıklı bebeğin olur ve hayatına güzellikler getirir her anlamda ...
günaydın kısslarr:)
bende de hiç belirtiiiiiiii yooookk ama bi şikayetim var
hani bazen denizden yada havuzdan mantar kaparız da kaşıntı olur ya aynene öyleyim..
gerçi araştırdım mantar tarzı kaşıntılar gebelik belirtisi olabilir dior ama anlamadım çok rahatsız edior
Ezgicim progesteron jel veya vajinal tablet kullanıyorsan o bazı kadınlarda mantara yol acabiliyormus, ya da tahris etmiştir. Kullanıp kullanmadığını hatirlayamadim. Ben jel kullanıyorum ve kaşıntı vs olmadı.
memorial hastanesi semra kahraman ve nur hoca soy ismi aklıma gelmedi
kızlar günaydın nasılsınız nasıl gidiyor.of yaa cuma günü bekliyorum gelmiyooo.sabırsızlanıyorum...
bu arada merkez ve dr. isimleride ekleniyomuş çookk ii olmuş.
memorial hastanesi.dr.semra kahraman ve dr.nur dokuzeylül...
öpüyorum hepinizi güzel anneler
aynen banada geçmi cuma 3 te randevum senin kaçta
Pany cim hayırlı uğurlu olsun.... Allah tamamına erdirsin:)))
Kızlar ben de dün testimi tekrarladım.. 11. gün 109.9 - 13. gün 202.4 çıktı değerim.. Doktorum çok güzel dedi değer artışı için... 30 Nisanda ultrasonumuz var...
Bi de ne dicem.. bende çok hazımsızlık var kızlar. karnım davul gibi oluyor, hatta canımı yakacak kadar çok şişiyorum ama sadece akşamları oluyor bu.. Yumurtalıkların büyümesine bağlı değil, sorun yo dedi doktorum ama merak ettim sizlerde de oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?