Silam;
iyi dileklerin icin cok tesekkurler. Umarim iseyen herkes birgun hayirlisiyla anne olur ins.. Ben yurtdisindayim ama gercekten gelecekte TR de yaptirmak durumunda kalirsak diye simdiden tup bebek merkezlerine, fiyatlarina vs bakiyorum. Arkadaslar merkezlerini yazarlarsa herkese faydasi olur...
Simdi diger folderlarda bebegi olamayan insanlarin uzerindeki toplum baskisini okuyorumda ne kadar fena. Evlenmezsen evde kaldin derler, cocuk yapmak istemezsen hemen olmuyor mu derler, bizim milletin cenesi hic kapanmiyor. Ne kadar cok seviyoruz milletin isine burnumuzu sokmayi.
Biz gecen ultrasondan sonra aileleri arayip haber verdik. 5+ senelik evliyiz k.validem cok sevindi ama ilk cumlesi "acaba olmuyorda mi bize soylemiyorlar? falan diye dusunuyordum" dedi. Heeyy guzel Allahim Torun haberi almissin bu cumleyi soylemene ne gerek var dimi yani????????...Esim yarim saat sonra isyerindeyken aramis iste cok sevindiler aman birsey olmasin kalplerine falan diye kontrol etmek icin bu sefer k.peder "oglum siz tup bebeklemi hamile kaliniz? demis" LoL;-))) Esim baba isyerindeyim daha fazla konusamiycam deyip kapatmis teli. 5+ senedir zaten ne oyle birsey ima edildi ne de konusu gecti. Biz zaten o kadar mesguldukki seyahatler, okul, sinavlar vs derken normal yoldan olsaydi bile ancak simdi vakit bulabilirdim. Hatta bana kalsa biraz daha geciktirirdim ama iste sorunlar cikinca gec kalmadan baslayalim dedik. Herhalde biz bu haberi verince kayinlar bas basa verip bu kadar sene niye bekledigimizin sonucunu tup bebege baglamislar. Halbuki ne kadar kosturmali bir hayat gecirdigimizin onlarda cok iyi farkindalar.. Insanlar cins cins bir de bizimkilerde aslinda etliye sutluye karisamayan cinslerden. Bir de tam tersi olsa nasil olcakti cok merak ediyorum. Bazen uzakta oldugum icin sevinmiyorum degil;-)))
Silam;
iyi dileklerin icin cok tesekkurler. Umarim iseyen herkes birgun hayirlisiyla anne olur ins.. Ben yurtdisindayim ama gercekten gelecekte TR de yaptirmak durumunda kalirsak diye simdiden tup bebek merkezlerine, fiyatlarina vs bakiyorum. Arkadaslar merkezlerini yazarlarsa herkese faydasi olur...
Simdi diger folderlarda bebegi olamayan insanlarin uzerindeki toplum baskisini okuyorumda ne kadar fena. Evlenmezsen evde kaldin derler, cocuk yapmak istemezsen hemen olmuyor mu derler, bizim milletin cenesi hic kapanmiyor. Ne kadar cok seviyoruz milletin isine burnumuzu sokmayi.
Biz gecen ultrasondan sonra aileleri arayip haber verdik. 5+ senelik evliyiz k.validem cok sevindi ama ilk cumlesi "acaba olmuyorda mi bize soylemiyorlar? falan diye dusunuyordum" dedi. Heeyy guzel Allahim Torun haberi almissin bu cumleyi soylemene ne gerek var dimi yani????????...Esim yarim saat sonra isyerindeyken aramis iste cok sevindiler aman birsey olmasin kalplerine falan diye kontrol etmek icin bu sefer k.peder "oglum siz tup bebeklemi hamile kaliniz? demis" LoL;-))) Esim baba isyerindeyim daha fazla konusamiycam deyip kapatmis teli. 5+ senedir zaten ne oyle birsey ima edildi ne de konusu gecti. Biz zaten o kadar mesguldukki seyahatler, okul, sinavlar vs derken normal yoldan olsaydi bile ancak simdi vakit bulabilirdim. Hatta bana kalsa biraz daha geciktirirdim ama iste sorunlar cikinca gec kalmadan baslayalim dedik. Herhalde biz bu haberi verince kayinlar bas basa verip bu kadar sene niye bekledigimizin sonucunu tup bebege baglamislar. Halbuki ne kadar kosturmali bir hayat gecirdigimizin onlarda cok iyi farkindalar.. Insanlar cins cins bir de bizimkilerde aslinda etliye sutluye karisamayan cinslerden. Bir de tam tersi olsa nasil olcakti cok merak ediyorum. Bazen uzakta oldugum icin sevinmiyorum degil;-)))
evet sen bana dedin ama benim kafa basmıyo of ya ne biliim tek olsun bnm olsun ama ikizde fena olmaz yaniprettyyy
gizemlii
ama ben sana anlatamadım kuzucum kaç tane bebek olduğunun değerle bir ilgisi yokkkk..
değerinin yüksek ollduğu için değil ama sen çok istedin ikiz bi bakmışsın seninde cuma günü ikizzzzzzzzz:):)
prettyyy
seni varya nasıl pataklıycammm:):) sen once kendini üzz sonra bizide üzz o kadar dielim sana korkma değerin artar, korkma kanamadan bi şey olmaz bizi dinleme hep moralini boz bizede telaş yaptır şimdi neymişşşş ikizmişşş:):)kaç kere aklımı çıkardın benim korkudan ama bu sefer mutluluktan...çok sevindim tatlımm sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah ikisini birdennn..
patly
merhaba canım bak sen bana ebruyu ciddiye aldığımdan falan değil de insan bi sinir oluo yani ben oldum ma geçti:):)bu arada o hatun 4 aydır programına hep devam etmişhiç kesmemiş platesi, bende dün izmirde bi merkezi aradım hamile platesi ve yogası için her haftaya göre sınıfımız var dedi çarşamba günü sorucam doktoruma ne zaman başlayabilirim zararı olurmu falan die..
gizemlii
ama ben sana anlatamadım kuzucum kaç tane bebek olduğunun değerle bir ilgisi yokkkk..
değerinin yüksek ollduğu için değil ama sen çok istedin ikiz bi bakmışsın seninde cuma günü ikizzzzzzzzz:):)
cnm benim ya özelden msj atamıyorum ama senin canın platesmi çekti ama sanırım bizim için 3 aydan önce önermezler bu arada eşimin bayan güzellik salonu var izmir düşünüyosan gelirsin beraber yaparız koca koca göbeklerimizle :)
benimde izmir smyrna funda hanım cicicm eklersin:)
ezelci gizemli senii:)
OHH OHH NE GÜZEL BAKALIM KÜSTÜM İŞTE BENİ AYDINA ÇAĞIRAN YOK BENİM KOCAMIN İŞİDE BİLİŞİM GÜZELLİK MERKEZİDE YOK KÜSTÜM HEPTEN KÜSTÜM WALLA
hem ezel daha başlamadı listey, düzenliyorum küçültüyorum değerler bi sırada sığsın diye
:dilcikar:
kıyamamm ben sanaaaaa gel tatlım ama aydına değil ben aydındayım tüm bunlar olmadığı için izmire gitmek zorundayım..ama sen zaten istanbulda tüm bunların merkezindesin o yüzden sen gezmeye gel aydına misafirim ol incir yeriz yazın bol bol izmire gider pretty de ziyaret ederiz alsancakta geserizz olmaz mı:):)
Silam;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?