evet kızlar orda pirinç tanesi kadar bişi gümbür gümbür atıyo. yanıp sönüyo gibi:)
rahimin içinden değilmiş. düşük tehlikesi yaratmıyormuş. herşey yolunda dedi dr. bazı kişilerde oluyor böle lekelenmeler dedi. ağrılı ve aşırı kanamaya dönmedikçe endişelenme dedi.yorma kendini dedi. ama yat demedi. ama ben arayıp lekelenmem var desem yat diyor. heralde rahatlamam için. nerden bilmiyorum. bence stresten de olur. fazla harekettende olur. ben geçen hafta epey bi yürüdüm sultanahmette ertesi günde kırmızı kanamam oldu. artık dikkat ediyorum. rahim büyüdüğü için olabilirmiş. rahimin bağlı olduğu dokulardan olabilir. yada öncede yapılan müdahelelerin kanı şimdi kahverengi olarak geliyodur.
canım nolur sen mümkün olduğunca dikkat et kendine bebğin seninle onu korumak artık bize kaldı o üzerine düşeni yaptı ve annesine tutundu şimdi sıra sende dinlenebildiğin kadar dinlen bencede şimdi piskolojik olarak biraz rahatladıkya önceki müdahaleler ve stres yaptı bu minik kanamları ama sen yinede dikkat et cicim