demek BİDİCÜK:):)süpermişşşşş
ben de hiççççççççççç hamileymişim gibi bi duygu yok henüz belkide hiç belirti olmadığı için..çoğu zaman unutup tehlikeli hareketler bile yapıorum sonradan aklıma geliorrr belki kalp atışından sonra..
canım kullan dedi yanlız ben kendi doktoruma gittim kese görmek için benim test günüm 15 nisandı aradım sonuç için 30 nisanda gelin dedi selcan hemşire sonra kendi doktorumu aradım o da gel ben sana keseyi gösteriim dedi..seni kaç gün sonra çağırdılar
bu arada eşim hatırladı sizi ben hatırlamamaıştım o söledi..
sen stres olmiim diye parayı peşin veren hastasın dimi
evet canım biz o çiftiz:))))) bende perşembe gidicem 6. haftam oluyor galiba 27 martta transfer yapılmıştı bana hadi hayırlısı inş keseyi görürüz kalp atışlarını duyarız:Saruboceq::Saruboceq: dua et bana :)))
amanınn kese görme günü değil mi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin ne zaman bakalım randevu
dua edicem sana miniğini hayırlısyla gör değerleri ii çıksın diye
amiinnn canım bakalım minişler napıyolar:))))ama gerçekten arada giren kasık ağrım olmasa hamile olduğumu unutuyorum valla
evet aynen bende öle biz eşimle daha pek bişey anlamadık sanırım kalbini duyunca anlicaz canım ya inşallah hayırlı olur seninde şurda 1,5 saat kaldı ne zaman çıkıcan evden
işteyim canım eşimi bekliyorum yoldaymış malum taaa Fulya ya gidicez yağmurda var trafik inşallah felç değildirbilmiyorumkismile
hadii ben çıkıyorum bebiş görmeye gidiyoruz dua ediiinn....
teyzeleri sizi biraz meraklandırdım ama akşam hastanede dişim tuttu dişçi müdahale etmedi gebelik erken diye doktorlarım yapılsın sakıncası yok dedi ama bizim içimize sinmedi ben bağıra bağıra kıvrana kıvrana dayandım ağrı kesici bile içmedim akşam eve gelince sızmışım merakta bıraktım sizleri kızmayın
bakın meleğimin resmi 4 hafta 4 günlük usg ye sat tam uydu doktor satını 17 mart demiştin ama dolu dolu kanama olduğun adetin ilk günü sayılır dolu dolu ne zaman kanaman oldu dedi bende 18 mart dedim usg de de tam o çıktı allaha şükür şimdi bir sorun yok kızlar
darısı kese görmek isteyenlerin başına şimdilik ikiz mi değilmi bişey diyemiyolar o kalp atışında belli oluucakmış.....
ohh ii olmuş rahatlamışsın bebişte ii demek maaşallah diyelim o zamankızlaaaar, kendimde Çağla Şikel davranışları gözlemliyorum. Ultrason mu aşeriyorum ne:).... öğle arasında yakındaki bir merkeze gittim, hemen ultrasona girdim. Kanamalar bebekten ve kesesinden gelmiyormuş. Kese gayet sağlıklı görünüyormuş. Öbür makine dolu olduğu için farklı bir makinede ultrason çekti, küçük gibi biraz dedi. Sonra biraz endişelenip diğer makineye aldı, 0,62 cm yani 6,2 mm olmuş, tamam büyümüş dedi. Rahatladım. Gördüğüm kötü rüyalar çok etkilemişti beni.
ya varya o fikir bende de var keşke öle bişey olsa dimi ne güzel olurdu bütün gün onu seyrederdim walla benValla bana kalsa eve portatif ultrason cihazı alıp her akşam kontrol ederdim herşey yolunda mı diye.
Kalp atışını da duyduk ama bir sonraki randevum taaa 15 Mayıs'ta( Zaten ctesi de çok uzun bakamadım. Ağlamaktan ne gördüğümü de anlamadım tam. Tek hatırladığım gri bedeninde titreşen beyaz bir nokta. Oradan sonrasını hatırlamıyorum :))
sende görceksin canımın içi inşallah sende görceksin ve merak bi kat daha artıcak kalbi atıcak mı diyebu eve ultrason işi çok ii hakikaten:)
hayatım da hiç bu kadar istememiştim kadın doğumcu bi kankam abim ablam olsaydı keşke:)
siz herşeyi gördünüs ben daha yarın ancakk keseyi görüces kalp atışı kimbilir ne zamanaaa
canım benim ki tek yumurta olduğu için tek kese ya gözükmüyor ama senin ki çift embriyoydu hatırladığım kadarıyla gözükür o zamanhadı bakalım hayırlı olsun bebişin artık...
bende perşembe gideceğim demekki belli olmuyor şimdiden ikiz olup olmadığı ...
ama olsun onun orada olup olmadığını görmek bile yeter ...Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah...ay ne güzel teyzeleride erkenden gördü bebişimizi :))))
:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?