• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Kızlar bİŞey sorucam Şuan 6 haftalık hamİleyİm co asprİn kullanıyorum sİzlerde kullanıyomusunuz eczanedekİ kadın bana sakıncalı dedİ hamİleyken ama bİlemİyorum sİzİn aranızdada hamİle olup kullanan varmı

canım bende 5+4 haftalık hamileyim bende kullanıyorum bugün doktora gidicem bakalım ilaçlarda değişiklik olucakmı ama bir arkadaşımda kanama olunca doktor hapı kesmişti o yüzden doktoruna sor bence kişiye göre değişiyor ilaçlar

Ezgicim Sena'nin blog sayfasında sanırım bir problem var, tam çözemedim. Ben söyle yapıyorum. Sayfa açıldığında sanki kitleniyor ve aşağı kaymıyor ya "tab" tusuyla yazı başlıklarının üzerine kadar ilerliyorum ve "enter" a basıyorum. Okuyacağın yazı açılıyor. Sonrasında okumak istediğin yazıya menüden tıklamam yetiyor.
Umarım anlatabilmisimdir :))

şahanesinn gayet güzel anlatmışsın..bende de şöyle bir sorun var site açılıor sena nın sayfasıda açılıor konularına göre yazılar tek tek listelenior ancaaaak herhangi birine tıkladığım anda tchibo nun reklamı balşlıor ve hiççççç bitmiorrrrrrrr siteye giriş 8 san dior ama sürekli başa dönüor o 8 sn.:(:(
bu arada sen iştesin sanırım kolay gelsin cnm..

kıslar günaydın umarım herkes çok iyidir...SEBOcum bende aspirin kullanıyorum ecoprin, merkezi arayıp özellikle sordum gebelik boyunca kullanacaksınız dediler günde bir tane alıyorum o yüzden birtek östrojen hapı vardı mavi onu bıraktırdılar..
kıslar benim asıl tedirginliğim geçen hafta balon gibi olan göğüslerim birkaç gündür söndü çok moralimi bozmak istemiyorum ama endişeliyim dün idrar testi yaptım 2. çizgi bayağı koyuydu ama bilemiyorum yinede ...

bnde corasprin içiorum hergün 1 tane..
ve benimde gögüslerim normale döndü sanki biraz büyükler ama hiç bir acı vs.. yok
şu kalp atışını bi duysak ta rahatlasak hepimizz

teyzeleri sizi biraz meraklandırdım ama akşam hastanede dişim tuttu dişçi müdahale etmedi gebelik erken diye doktorlarım yapılsın sakıncası yok dedi ama bizim içimize sinmedi ben bağıra bağıra kıvrana kıvrana dayandım ağrı kesici bile içmedim akşam eve gelince sızmışım merakta bıraktım sizleri kızmayın

bakın meleğimin resmi 4 hafta 4 günlük usg ye sat tam uydu doktor satını 17 mart demiştin ama dolu dolu kanama olduğun adetin ilk günü sayılır dolu dolu ne zaman kanaman oldu dedi bende 18 mart dedim usg de de tam o çıktı allaha şükür şimdi bir sorun yok kızlar

darısı kese görmek isteyenlerin başına şimdilik ikiz mi değilmi bişey diyemiyolar o kalp atışında belli oluucakmış.....

Eklentiler

• $meleğim.jpg
    $meleğim.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 63
arkadaşlar lekelenmesi olan var mı? Benim 4. hafta üç gün üst üste iki parmak yeri ancak kirletecek kadar kahverengi lekelenmem oldu, sonrasında doktor muayenem vardı, doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi, hatta bebeğin kalp atışlarını da gördük. Sonra geçen hafta da iki gün üst üste oldu. bir gün ara verdikten sonra tekrar son iki gündür progestan kapsülle birlikte yine kahverengi birşeyler geldi. Böyle koyu renkli olunca eski kanamalar şimdi geliyor demekmiş. Araştırdım hamile kadınların %30 unda görülürmüş. Bunların da yarısı düşükle sonuçlanırmış. Yani sadece matematiksel olarak düşünürsek şu anda düşük yapıyor olma ihtimalim %50. En azından şimdilik önemli bir sorun olmadığını tahmin ediyorum, böyle kanamalarım varken iki farklı doktora göründüm, kese etrafında kanama alanı yok dediler. Yani kanayan başka bir yerlermiş. Ama çok korkuyorum. Bu sabah rüyamda kesenin elime geldiğini gördüm. ışimdeki yoğunluk nedeniyle bu günlerde izin de alamıyorum. Öğlene doğru yakında bir merkez var oraya gidip ultrasona gireceğim. Dua edin kızlar.

teyzeleri sizi biraz meraklandırdım ama akşam hastanede dişim tuttu dişçi müdahale etmedi gebelik erken diye doktorlarım yapılsın sakıncası yok dedi ama bizim içimize sinmedi ben bağıra bağıra kıvrana kıvrana dayandım ağrı kesici bile içmedim akşam eve gelince sızmışım merakta bıraktım sizleri kızmayın

bakın meleğimin resmi 4 hafta 4 günlük usg ye sat tam uydu doktor satını 17 mart demiştin ama dolu dolu kanama olduğun adetin ilk günü sayılır dolu dolu ne zaman kanaman oldu dedi bende 18 mart dedim usg de de tam o çıktı allaha şükür şimdi bir sorun yok kızlar

darısı kese görmek isteyenlerin başına şimdilik ikiz mi değilmi bişey diyemiyolar o kalp atışında belli oluucakmış.....

çooook güzeller canım allah kucağına almayı nasib etsin bne 5+1 im bugün ama dr. cumartesi gidiyim diyorum

[table="head"]:nazar:|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Transfer Tarihi***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo| ***Güncel notları***|
01|Gizemli83 |27 |18 Mart 2010 | 3 Nisan 2010 |23 Aralık |55 |maaşallah bebeğimin kesesini gördük şükürler olsun|
02|Gelbebek26 |27 |13 Mart 2010| |18 Aralık 2010|60 | 21 nisan ilk usg|
03|Yeshill-Yansima| 27| 26 Şubat 2010|13 Mart 2010| 3 Aralık 2010| 87| bebişin kalbi pıt pıt maaşallah |
04|Angelofsky74|35| 9 Mart 2010 | 29 Mart 2010 | 14 Aralık 2010 |59 |22 nisanda kese görülcek |
05|Sebo|28| 9 Mart 2010 | | 14 Aralık 2010 | 57 |22 nisanda kese görülecek |
06|Haymatlos|31| 3 Mart 2010 | 18 Mart 2010 | 8 Aralık 2010|100 | bebişin kalbi pıt pıt maaşallah|
07|Patly|29| 8 Mart 2010| 26 Mart 2010 |12 Aralık 2010| 60 |21 nisanda kalp atışı randevusu |
08|Pretty|26| 15 Mart 2010 | 31 Mart 2010 | 20 Aralık 2010|58 |minik kese göründü maaşallah |
09|Meralun|29| 5 Mart 2010 |23 Mart 2010 | 14 Aralık 2010 |?? |27 nisanda usg randevusu|
10|Bsp|36|11 Mart 2010 |28 Mart 2010 | 16 Aralık 2010 |60 |20 nisanda usg randevusu|
11|Kaymaklim|24|11 Mart 2010|27 Mart 2010|16 Aralık 2010|76|22 nisan kese görülecek inşallah|
12|Pelly1| 35 |24 Şubat 2010 | 16 Mart 2010 | 2-3 Aralık 2010| 56 | bebişin kalbi pıt pıt maaşallah |
13|Narnisan |30 |15 Mart 2010|1 Nisan 2010|20 Aralık 2010|56|annenin mide bulantıları var galiba ? |
[/table]

haymatlos bence düşük falan yaptığın yok....sadece biz tüp bebekliler farklıyız ben o yüzden bu topiği açtım diğer anneler gibi değil bizim durumumuz.. şimdi bu tedavide yeterince içinle uğraştılar be minik müdahaleler oldu ve kan sulandırıcı içtiğimiz için kanama fazlalaştı sen kan sulandırıcıyı bıraktın diye hatırlıyorum ben bu senden yeni gelen kahverengi kanama eskiden kalanlar endişe ne zaman etmen gerekir biliyomusun kıpkırmız yepyeni kan geldiği zaman..oldumu fıstık

öncelikle geçmiş olsun canım ve maaşallah annesi Allah nazarlardan korusun bizde sesin çıkmayınca merak ettik canım hadi bakalım bugünde biz görücüye çıkıyoruz bakalım bizim ki ne durumda dua et olurmu:Saruboceq:

öncelikle geçmiş olsun canım ve maaşallah annesi Allah nazarlardan korusun bizde sesin çıkmayınca merak ettik canım hadi bakalım bugünde biz görücüye çıkıyoruz bakalım bizim ki ne durumda dua et olurmu:Saruboceq:

amanınn kese görme günü değil mi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin ne zaman bakalım randevu

hadi gözün aydın cnmmm stressin yarısı geçti senin için çok sevindimmm:)fotoğrafa bak mercimekk seniiii:)kalp atışını ne zaman duyacamışsınız annesi?

hadi gözün aydın cnmmm stressin yarısı geçti senin için çok sevindimmm:)fotoğrafa bak mercimekk seniiii:)kalp atışını ne zaman duyacamışsınız annesi?

ezgicim adını ''BİDİCÜK'' koyduk kalp atışı ve ikiz olup olmadığı 30 nisanda belli olucak bakalım hayırlısı.....

usg resmini gece baş ucuma koydum diş ağrısından doğru dürüst uyumadım uyandığımda hep onu sevdim sonra kendi kendime resmini ne seviyosun karnını sev içinde nasılolsa dedim tam hamileymişim gibi değil salak gibiyim sizde de böle tuaf bir hal var mı

gizemli hayırlı olsun canım
sen hala co asprin kullanıyomuusn kan sulandırıcı ben kullanıyorum onun hakkında bişey dedimi doktor nede olsa doktorumuz aynı:))))

arkadaşlar lekelenmesi olan var mı? Benim 4. hafta üç gün üst üste iki parmak yeri ancak kirletecek kadar kahverengi lekelenmem oldu, sonrasında doktor muayenem vardı, doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi, hatta bebeğin kalp atışlarını da gördük. Sonra geçen hafta da iki gün üst üste oldu. bir gün ara verdikten sonra tekrar son iki gündür progestan kapsülle birlikte yine kahverengi birşeyler geldi. Böyle koyu renkli olunca eski kanamalar şimdi geliyor demekmiş. Araştırdım hamile kadınların %30 unda görülürmüş. Bunların da yarısı düşükle sonuçlanırmış. Yani sadece matematiksel olarak düşünürsek şu anda düşük yapıyor olma ihtimalim %50. En azından şimdilik önemli bir sorun olmadığını tahmin ediyorum, böyle kanamalarım varken iki farklı doktora göründüm, kese etrafında kanama alanı yok dediler. Yani kanayan başka bir yerlermiş. Ama çok korkuyorum. Bu sabah rüyamda kesenin elime geldiğini gördüm. İşimdeki yoğunluk nedeniyle bu günlerde izin de alamıyorum. Öğlene doğru yakında bir merkez var oraya gidip ultrasona gireceğim. Dua edin kızlar.

arkadaşım bu tür lekelenmeler çok görülüor hiç canını sıkma sonuçta kanaman içerden değilmiş önemli olan o..rengi de nrmal kan rengi değil ki öyle olsa bile kötü olacak demek değil bak doktorunda söylemiş sorun yok die sen kendi kendne kurup stress yaparsan daha kötü kuzucuk için...çalışşsan bile ağır kaldırma ve çok yorulma derim ben o kadar yoksa çalışıorum izin alamıorum die de kendini sıkıntıya sokma..evde oolsan kafan sürekli bununla meşgul olacak daha kötü..

bu arada herkes kulllandığı ilaçları yazmış bende yazayım dedim

estrofem: sabah akşam 1 tane
progestan fitil:sabahları 3 top vajinal yoldan
progynex iğne :akşam 2 ampül kalçadan
bemix b 12 : günde bir tane
ferra sanol duodanol demir hapı:günde bir tane
Solgar folic asid : 400 mg günde bir tane
Coraspin kan sulandırıcı: günde bir tane

gizemli hayırlı olsun canım
sen hala co asprin kullanıyomuusn kan sulandırıcı ben kullanıyorum onun hakkında bişey dedimi doktor nede olsa doktorumuz aynı:))))

canım kullan dedi yanlız ben kendi doktoruma gittim kese görmek için benim test günüm 15 nisandı aradım sonuç için 30 nisanda gelin dedi selcan hemşire sonra kendi doktorumu aradım o da gel ben sana keseyi gösteriim dedi..seni kaç gün sonra çağırdılar

bu arada eşim hatırladı sizi ben hatırlamamaıştım o söledi..
sen stres olmiim diye parayı peşin veren hastasın dimi

ezgicim adını ''BİDİCÜK'' koyduk kalp atışı ve ikiz olup olmadığı 30 nisanda belli olucak bakalım hayırlısı.....

usg resmini gece baş ucuma koydum diş ağrısından doğru dürüst uyumadım uyandığımda hep onu sevdim sonra kendi kendime resmini ne seviyosun karnını sev içinde nasılolsa dedim tam hamileymişim gibi değil salak gibiyim sizde de böle tuaf bir hal var mı

demek BİDİCÜK:):)süpermişşşşş
ben de hiççççççççççç hamileymişim gibi bi duygu yok henüz belkide hiç belirti olmadığı için..çoğu zaman unutup tehlikeli hareketler bile yapıorum sonradan aklıma geliorrr belki kalp atışından sonra..

Back