• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Benim midem allak bullak. Haftasonundan beri boyle. Sadece yemek yerken yatisiyor. Icimde hep bir ogurme istegi. Halbuki ben midem bulansin falan da istemiyordum. Goguslerim Samantha Fox kivamina geldi. Hava haftasonu nasil guzeldi ama biz hep evde oturmak zorunda kaldik. Kolumu kaliracak halim yok. 3-4 haftadir utu, temizlik vs yapmadim evi bir gorseniz. Allahtan burda cat kapi misafi, komsu olayi yok. Ev daginikken en cok bu olaya seviniyorum;-))

merhaba herkese iyi akşamlar bugün kan verdim yine 1308 çıktı ultrasonada yine girdim bebişimide gördüm kalp atışınıda duysam içim iyice rahatlıcak tüp bebek doktorumda gebeliği kesinleşti demiş bugün eşime iğne yaptırmıcam artık jele geçtim o inşallah rahattır allahım sana şükürler olsun

Çok sevindim pretty, bak ne güzel artmış değerin :)

kızlar belirti olayına bende takılıyordum ama anladım ki kesinlikle kişiden kişiye değişiyor.
Benim annem de bana hamileyken hiç midesi bulanmamış. Ben ctesi kalp atışını da duydum biliyorsunuz ve bugüne kadar midem hiç bulanmadı.
Tiksinme, iğrenme yok
Kokuya hassasiyet yok
Aşerme yok
Çok nadir olarak rahimde ağrı oluyor, o da büyüdüğünden normal.
Gaz yapan şeyleri abartırsam ekstra gaz sancısı oluyor arada.
Göğüslerim bir beden büyüdü. Damarlar görünüyor ve uçları da genişledi. Yeni sütyen almak zorunda kaldım.
Dünden beri göbeğimin altı biraz çıktı. Gaz olunca şişer ya öyle. Pantalonlarım kapanıyor hala ama bir süre sonra sıkıştırıyor. Elbise veya tayt giyiyorum işe giderken. Haftasonu eşofman..

kızlaarrr günaydııın ben piyasaya çıktııımmm:))))bende bu sabah ya benim niye belirtim yok diye düşünerek uyandım gerçi biraz iştahım açıldı ve tabbii kiii bu çookk kötü ve benimde göbişimde şişlik var veya kilo aldımda o yüzden göbiş çıktı ama sertlik olduğu kesin ...bide kızlar sizde göbekten kan sulandırıcı iğne oluyomusunuz iğneden dolayı benim göbişte morarmalar oluştu bi görseniz eşim morluğu gördükçe içi gidiyo yavrucuğumun:(((

bsp ben de kan sulandırıcı iğne yapıyorum hergün. Ara ara morarmalar oluyor. Hamileliğin sonuna kadar kullanacağım. Bazen aynı yere denk gelirse hafif acıyor ama genelde rahat. Bebek için katlanıyoruz :)))

pretty çok sevindim cnm ama hep dioduk değil mi rahat olll hamlesiiinnn die:):)
patly bırak dağınık kalsın ev şu an en önemsiz konular bu ev işleri artık:))
pellycim sen içine girsende yinede kot falan giyme bir süre önce denk gelior 1-2 saat sonra inanılmaz gaz oluor bende patlayacak gibi oluorum..dediğin gibi en güzeli tayt ve elbise ve şansımıza havalar çok güzell:)
arkadaşlar siz folik asit i günde kaç tane içiorsunuz eşim kafamı karıştırdı da benim...ben 1 tane içiordum öyle hatırlıorum o dior ki 3 tane içilecek ezgi bundan uzlaşamadık bi türlü size sormaya karar verdik:)

bsp ben de kan sulandırıcı iğne yapıyorum hergün. Ara ara morarmalar oluyor. Hamileliğin sonuna kadar kullanacağım. Bazen aynı yere denk gelirse hafif acıyor ama genelde rahat. Bebek için katlanıyoruz :)))

pellycim iğnenin ismi ne tatlım..
bu arada bebeişlr doğucak annelerinin göbişlerini öpücekler zamanında morarttılar die
herşeye değecek:)

gelkelebek;

Ben gunde 1 tane hamileler icin (prenatal) olan multivitamin ve 81 mg bebek asprini iciyorum. Multivitaminin icindeki folic asit miktar 800mcg. Bir de sabah aksam progesterone var. Vallahi dondurulmuslarla tup bebek cok daha kolaymis;-))

Evi kendi haline biraktim.. kalk gidelim diyo;-))

ıstanbul'da havalar çok güzel değil maalesef. Giyecek birşey bulamıyorum. Haftasonu spor oluyor da işe giderken zorlanıyorum. Ayakkabı da ayrı bir sorun.

Kan sulandırıcı olarak Clexane iğne ve ekopirin tablet kullanıyorum. Demir hapı günde 1 tane, Crinone jel günde 2 kere.
Hergün Elevit vitamin alıyordum ama doktorum yeterince vitaminli şeyler yediğin günler vitamin almasan da olur dedi. 2 günde bir içiyorum ben de.

kslarrrr aranızda vitamin değilde direk folik acid kullanan var mı hiç?
bu arada gizemliden ses yok değil mii?

pelly bu arada sana birşey sorucam..
sanırım sende serenanes ile arkadaşsın onun blogcuda yazıları bebek günlüğü hiç okumayı denedin mi
ben okumak istiorum ama beceremedim de:(

teşekkür ederim kaymaklım:)
bende günde bir tane alıordum foliği demekki doğruymuş
çok sevindim
kocaman öperim ii geceler:)

Ezgicim Sena'nin blog sayfasında sanırım bir problem var, tam çözemedim. Ben söyle yapıyorum. Sayfa açıldığında sanki kitleniyor ve aşağı kaymıyor ya "tab" tusuyla yazı başlıklarının üzerine kadar ilerliyorum ve "enter" a basıyorum. Okuyacağın yazı açılıyor. Sonrasında okumak istediğin yazıya menüden tıklamam yetiyor.
Umarım anlatabilmisimdir :))

Kızlar bıŞey sorucam Şuan 6 haftalık hamıleyım co asprın kullanıyorum sızlerde kullanıyomusunuz eczanedekı kadın bana sakıncalı dedı hamıleyken ama bılemıyorum sızın aranızdada hamıle olup kullanan varmı

kızllaaarr günaydın ooo siteye girmeyeli iyi kaynatmışsınız...bu arada gizemli nerelerdesin merak ettim sabah seni merak ettiğim için öncelikle nete girdim sorun yok di mi?kızlar ayrıca bende her gece yatmadan önce 1 tane folbiol,her sabah 1 adet kan sulandırıcı iğne (göbekten) flaxipirien(doğru yazamamış olabilirim),coraspin ve estrofem alıyorum ayrıca sabah öğle akşam prognex tablet (progestan takviyesi)vajenden uyguluyorum veee kızlar büyük gün geldiiii bugün öğlen kontrole gidicem keseyi görmeye bakalım kalp atışınıda duyarmıyız ..:))))

Back