arkadaşlar lekelenmesi olan var mı? Benim 4. hafta üç gün üst üste iki parmak yeri ancak kirletecek kadar kahverengi lekelenmem oldu, sonrasında doktor muayenem vardı, doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi, hatta bebeğin kalp atışlarını da gördük. Sonra geçen hafta da iki gün üst üste oldu. bir gün ara verdikten sonra tekrar son iki gündür progestan kapsülle birlikte yine kahverengi birşeyler geldi. Böyle koyu renkli olunca eski kanamalar şimdi geliyor demekmiş. Araştırdım hamile kadınların %30 unda görülürmüş. Bunların da yarısı düşükle sonuçlanırmış. Yani sadece matematiksel olarak düşünürsek şu anda düşük yapıyor olma ihtimalim %50. En azından şimdilik önemli bir sorun olmadığını tahmin ediyorum, böyle kanamalarım varken iki farklı doktora göründüm, kese etrafında kanama alanı yok dediler. Yani kanayan başka bir yerlermiş. Ama çok korkuyorum. Bu sabah rüyamda kesenin elime geldiğini gördüm. İşimdeki yoğunluk nedeniyle bu günlerde izin de alamıyorum. Öğlene doğru yakında bir merkez var oraya gidip ultrasona gireceğim. Dua edin kızlar.