pelly 1 bana bilgileriniz yazarmısın listemize ekliim
beklenen doğum tarihi
transfer tarihi
kilo
son durum
kızlar allah kucağınıza almayı nasip etsin çok mutlu oldum listeyi görünce darısı bizim başımıza belki listenin sonuna yetişiriz..
gizemli listemizin maşallahı var doluyor annelerle ne güzel...
bu arada wintersunın yaptığı listede ben 4 numaradaydım bana şans geitmişti sağolasın sende beni 4 numaraya almışsın :)))
bu arada senin doğum tarihinden bir gün sonrada benim doğum günüm yaaa:.....23.aralık...
kızlar size dün yazmayı unuttum dün zevkinde idrar testi yaptım ömrümde ilk defa çift çizgiyi tam anlamıyla gördüm zafer bnmdirhihoyyythihoyyyt
aynen öle cenım diorum ki eşime alıp yapıcam bi sürü sonrada birleştirip kolye yapıcam diye o kadar tek çizgi gördüm ki o kadar ağladım ki idrar testi başında şimdi dolapta kutusunda duruyo açıp açıp bakıyorum :))) bence hakkımız walla ii yapıoruzbiz çok komiğiz yaa..bende ağrım kesilince hoop idrar testi yapıyorum iki çizgi görünce oh be benimleler diyorum ...artık aynı eczaneden almıyorum testleri farklı farklı yerlerden alıyorum bende....
ne yapalım yılların acısını çıkarıyoruz dimi ama ...
bir de ikizlerse tam çıkar bu yılların acısı......:Saruboceq:
ay bencede ya ısrar ettikleri topikte iğrenç 2010 aralık anneleri topiği kadar iğrenç bir topik görmedim..kapkarışık kötü bişey yazoyosun kimse muhattap değil bizimkini kapamazlar inşallah...GUNAYDI KIZLAR NASILSINIZ DIGER TOPIK YINE KAPATILMIS YA VALLA YILAN HIKAYESINE DONDU BU ARALIK ANNELERI TOPIGI ohaoldumsmile
inşallah canım sağlıkla doğsunda bebeklerimizgünaydın kıslarrrr bol güneşli gezmeli ii pazarlarrr:):)
evet gizemlii benim transfer tarihim prettyle aynı 31 mart aynı günd kucaklarıss işalallah:):)
bende her gün idrar testi yapıorumm zamanında çok üzülürdüm her ay tek çizgi her ay tek çizgi şimdi fırsatımız varken hergün yapalımm:):)
benim eşim eczacı koliyle getirttim eve:):) yoksa rezil olurdum küçücük şehirde kadın sürekli ürüyor derlerdi sanırım..
kızlar merhaba bende uzun zamandır giremedim. okudum tek tek sayfaları. bende dr.uma sormuşrum gebelik haftasını nasıl hesaplıcaz diye.bana sat tan hesaplıcaksın demişti.usg dede aynı çıkmıştı. zaten benim adetlerim düzenlidir. yumurtlama günümde opuya denk geldi. aynı doğal yoldan gebe kalmak gibi zamanlardı. kişiye göre hesaplandığını sanmıyorum. ben antagonist tedavi gördüm 5.gün embriyosu transfer edildi bana. yani ben 9 gün iğne vuruldum 10.gün opu oldu. bence sizde kendi dr.unuza sorun nasıl hesaplamanız gerektiğini. ben 5+1 de keseyi gördüm.6+1 de de kalp atışını gördüm ve duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?