• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

aynen öyleee bize rahat atıor bende de hiç bir belirti yok vu bu yüzden çokk huzursuzummm:(

ya ben korkuyorum arkadaşım boş gebelik olduğunda böle hiçbir belirtisi yoktu

bende göğüs hassasiyeti çabk yorulma ve halsizlik
sık idrardan başka bişey yok bide cildim çirkinleşti benim ya çok fena oldu

kıslar bendede yok bulantı falan ondan sordum :) no panic ozaman normal demekki ... bende halsizlik oluyo ki zaten hep evdeyim bide göğüslerim şişti başkada bişi yok .. şu kalp atışını bi görseydim çok rahatlıycamda ..

kızlaarrr günaydııın ben piyasaya çıktııımmm:))))bende bu sabah ya benim niye belirtim yok diye düşünerek uyandım gerçi biraz iştahım açıldı ve tabbii kiii bu çookk kötü ve benimde göbişimde şişlik var veya kilo aldımda o yüzden göbiş çıktı ama sertlik olduğu kesin ...bide kızlar sizde göbekten kan sulandırıcı iğne oluyomusunuz iğneden dolayı benim göbişte morarmalar oluştu bi görseniz eşim morluğu gördükçe içi gidiyo yavrucuğumun:(((

kızlaarrr günaydııın ben piyasaya çıktııımmm:))))bende bu sabah ya benim niye belirtim yok diye düşünerek uyandım gerçi biraz iştahım açıldı ve tabbii kiii bu çookk kötü ve benimde göbişimde şişlik var veya kilo aldımda o yüzden göbiş çıktı ama sertlik olduğu kesin ...bide kızlar sizde göbekten kan sulandırıcı iğne oluyomusunuz iğneden dolayı benim göbişte morarmalar oluştu bi görseniz eşim morluğu gördükçe içi gidiyo yavrucuğumun:(((

evet cicim sen nerelerdeydin bakiimm..

ben kan sulandırıcı iğne değilde hap alıyorum canım
ama benimde hergün kalçadan olduğum progeynex denilen iğneler mahvetti
mosmor oldu dün ilk defa ağladım hastanede iğneden çıkarken o kadar acıdı ki ve 30 nisana kadar olucam iğneleri

demek sende belirti yok allah allahh walla rahatlık batıyo bize hahahaha

evet cicim sen nerelerdeydin bakiimm..

ben kan sulandırıcı iğne değilde hap alıyorum canım
ama benimde hergün kalçadan olduğum progeynex denilen iğneler mahvetti
mosmor oldu dün ilk defa ağladım hastanede iğneden çıkarken o kadar acıdı ki ve 30 nisana kadar olucam iğneleri

demek sende belirti yok allah allahh walla rahatlık batıyo bize hahahaha
canım sorma haftasonu çok yoğundum bugün o kadar yorgun geldim ki işe bugünü nasıl atlatıpta eve gidicem bilmiyorum umarım sakin bir gün geçiririm:(((
inanırmısın sabah acaba düşük yaptım da haberim olmadımı diye bile düşündüm ama düşük olunca kanama oluyo diye biliyorum sorma yarın doktora gidince rahatlıycam galiba

canım sorma haftasonu çok yoğundum bugün o kadar yorgun geldim ki işe bugünü nasıl atlatıpta eve gidicem bilmiyorum umarım sakin bir gün geçiririm:(((
inanırmısın sabah acaba düşük yaptım da haberim olmadımı diye bile düşündüm ama düşük olunca kanama oluyo diye biliyorum sorma yarın doktora gidince rahatlıycam galiba

bende belirti yok diye endişeleniyorum ya kanamam olmayınca rahatlıyorum bende bugün doktora gidicem kese görmeye dua et bana

bende belirti yok diye endişeleniyorum ya kanamam olmayınca rahatlıyorum bende bugün doktora gidicem kese görmeye dua et bana

ahh canım hadi hayırlısı dualarım seninle Allahım hayırlısını nasip etsin:Saruboceq:ne zaman gidiceksin doktora sat kaçta biliyosun biz beynimiz artık saatle çalışıyo şu saatte sonuç şu saatte doktor kafayı yiycez valla ...bide sizde de var mı ya çok sevinirsem de bebişe(lere)bişey olursa üzülürüz diye sevinemiyorum da... canım kocacım dün ya salı günü keseyi gördükten sonra herkese söyliyebilirmiyim diye sordu ayy kıyamam ben ona ya canım doyasıya söyliyemedi arkadşlarına en doğal hakkı bence

Ya bende korkuyorum bendede hıÇbır belırtı yok perŞembe kontrol gÜnÜm nasıl geÇıÇek Şu gÜnler bılmıyorum:(((( hep acaba dıyorum
ıdrar testı yapıyorum bol bol kafayı yıcem artık ....

günaydın kızlar,,
bu arada bende belirti yok sadece kasıklarımdaki ağrı benim devam ediyor özellikle akşamları sağ bacağıma kadar vuruyor..ayrıca göğüslerim patlayacak gibi benimde sadece cildim çok güzelleşti yüzüm gerildi çok hafif şişti..ama mide bulantım yok neyseki, aşermede yok....annem ve eşim dışında bizde tüp bebek yaptırdığımızı bilen yok bu arada kızlar....o yüzden kayınvalidem görümcem soruyorlar bende o yok bu yok onlarda şaşırıyorlar.....

gizemli
gelince buraya yaz doktor nasıl geçti diye ...
benimde perşembe randevum nasıl geçicek o gün gelicek çook heyecanlıyım ayrıcada bir o kadarda korkuyorum ters birşey olacak diye...
senin bugun randevun anladığım kadarıyla....
hadi iyi haberlerle gel inşallah ...

gizemli
gelince buraya yaz doktor nasıl geçti diye ...
benimde perşembe randevum nasıl geçicek o gün gelicek çook heyecanlıyım ayrıcada bir o kadarda korkuyorum ters birşey olacak diye...
senin bugun randevun anladığım kadarıyla....
hadi iyi haberlerle gel inşallah ...

evet canım 16:40 da randevum keseyi görücez inşallah ama bende çok korkuyorum ya kötü bişey varsa diye.....ikiz olup olmadığı şimdi belli olmazmış...30 nisanda kalp atışı için gidicem o zaman belli olur herhalde

kizlar ya bendede hicbir belirti yok goguslerim cok sismisti dokununca bile aglaysim geliyodu o yok oldu simdi hafif sizliyor bide uclari koyulasti kasik agrilarim bitti kendimi dinlemekten kafayi yicem ah su perembe gelse bebegimi gorsemde rahatlasam yaaaaaa..............
GIZEMLI cnm guzel haberlerle gel ins rdv kacta?
bu arada kizar polene alerjim var simdiye kadar iyiydim bugun nefes darligiyla uyandim gozlerim sis ve dakkada bi hapsuruyorum pff allahim emeklerimizi bosa cikarmasin aminnnnnnnn

kizlar ya bendede hicbir belirti yok goguslerim cok sismisti dokununca bile aglaysim geliyodu o yok oldu simdi hafif sizliyor bide uclari koyulasti kasik agrilarim bitti kendimi dinlemekten kafayi yicem ah su perembe gelse bebegimi gorsemde rahatlasam yaaaaaa..............
GIZEMLI cnm guzel haberlerle gel ins rdv kacta?
bu arada kizar polene alerjim var simdiye kadar iyiydim bugun nefes darligiyla uyandim gozlerim sis ve dakkada bi hapsuruyorum pff allahim emeklerimizi bosa cikarmasin aminnnnnnnn
randevu 16:40 ta canım bizde keseyi görücez allahın izniyle..

off seninde alerji derdin var he.. çok fenadır o hapşurunca korkuyorum ben ya bişey olcak diye sende varmı bide bende pek bariz bir belirti yok öle uyku hali mide bulantısı falan yok neden acaba

tatlılarrr günaydınn:)
gizemli ben çok heyecanalandım senin yerine hadi güzelim sen git gel bizim de içimiz ferahlasınnnn:):)
ben de hiç belirti yok hatta göğüslerimde hassasiyet bile yok sadece ksık ağrılarım devam ve bugün ölüorum sanarak uynadım nasıl bir bağırsak ağrısı ve ishal ağrıdan ayaklarımın altı uyuştu:(:(
bu arada gizemli anne çirkinleşirse kız derler angel anne güzelleşirse erkek derler ben size diimmm:)
bende bu tür bi deişiklik de yok yüz aynı yüzzz hiç değimedi:)
hapşuran arkadaşlar sağ yada sol yanınıza yatıp cenin şeklini alacakmışız hapşururken ayaktaysakta eğilip karnımızı büzücez kesinlikle tam uzanmış şekilde tam ayakta hapşurulmayacak ben transfer gününden beri çekiorumda bu hapşurma sorunnu uzmanı oldum

tatlılarrr günaydınn:)
gizemli ben çok heyecanalandım senin yerine hadi güzelim sen git gel bizim de içimiz ferahlasınnnn:):)
ben de hiç belirti yok hatta göğüslerimde hassasiyet bile yok sadece ksık ağrılarım devam ve bugün ölüorum sanarak uynadım nasıl bir bağırsak ağrısı ve ishal ağrıdan ayaklarımın altı uyuştu:(:(
bu arada gizemli anne çirkinleşirse kız derler angel anne güzelleşirse erkek derler ben size diimmm:)
bende bu tür bi deişiklik de yok yüz aynı yüzzz hiç değimedi:)
hapşuran arkadaşlar sağ yada sol yanınıza yatıp cenin şeklini alacakmışız hapşururken ayaktaysakta eğilip karnımızı büzücez kesinlikle tam uzanmış şekilde tam ayakta hapşurulmayacak ben transfer gününden beri çekiorumda bu hapşurma sorunnu uzmanı oldum

way way way ne bilgiler varmış bizim kızda süpersin walla bende hapşırınca ister istemez büzülüyorum zaten.

ya bizim bu belirti olmama sorunumuz nolcak yahu

size tabiki haber vericem çok heycanlıyım kızlar ya ne çıkıcak kese gelişimi ii mi çok merak ediyorum

kızlar ya benim ikiz olma konusunda heveslerim vardı ya bence değil çünkü bnm hiçbir belirtim yok gerçi tek olsun sağlıklı olsun yeter ama heveslenmiştim yani

kızlar ya benim ikiz olma konusunda heveslerim vardı ya bence değil çünkü bnm hiçbir belirtim yok gerçi tek olsun sağlıklı olsun yeter ama heveslenmiştim yani

canım hayırlısıyla sağlıklı doğsunda ha 1 olmuş ha 2 takma kafana ,bugüne kadar bebişimiz olması için uğraşmadık mı? adedini boş ver be canım hayırlı evlat olsun önemli olan o....

canım hayırlısıyla sağlıklı doğsunda ha 1 olmuş ha 2 takma kafana ,bugüne kadar bebişimiz olması için uğraşmadık mı? adedini boş ver be canım hayırlı evlat olsun önemli olan o....

ama rahmimi alma ihtimalleri varya doğumda korkuyorum işte o yüzden

ama rahmimi alma ihtimalleri varya doğumda korkuyorum işte o yüzden

kuzucum sen çılgın msın yahuu bir tane olsun biizim olsun..
sana hiç bir şey olmayacak merak etme ama almaları gerekirse rahimi 1 tane sağlıklı bebeğin olmuş olacak 2. olmasada çok önemli değil ki..
hem bende tek çocuğum:) çok da büyük bir sorun değil:)
üstelik dur daha belirti ile çocuk sayısı bağlantılı olmayabilir hala ümit var:)

Back