Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen öyleee bize rahat atıor bende de hiç bir belirti yok vu bu yüzden çokk huzursuzummm
kızlaarrr günaydııın ben piyasaya çıktııımmm:))))bende bu sabah ya benim niye belirtim yok diye düşünerek uyandım gerçi biraz iştahım açıldı ve tabbii kiii bu çookk kötü ve benimde göbişimde şişlik var veya kilo aldımda o yüzden göbiş çıktı ama sertlik olduğu kesin ...bide kızlar sizde göbekten kan sulandırıcı iğne oluyomusunuz iğneden dolayı benim göbişte morarmalar oluştu bi görseniz eşim morluğu gördükçe içi gidiyo yavrucuğumun((
canım sorma haftasonu çok yoğundum bugün o kadar yorgun geldim ki işe bugünü nasıl atlatıpta eve gidicem bilmiyorum umarım sakin bir gün geçiririm((evet cicim sen nerelerdeydin bakiimm..
ben kan sulandırıcı iğne değilde hap alıyorum canım
ama benimde hergün kalçadan olduğum progeynex denilen iğneler mahvetti
mosmor oldu dün ilk defa ağladım hastanede iğneden çıkarken o kadar acıdı ki ve 30 nisana kadar olucam iğneleri
demek sende belirti yok allah allahh walla rahatlık batıyo bize hahahaha
canım sorma haftasonu çok yoğundum bugün o kadar yorgun geldim ki işe bugünü nasıl atlatıpta eve gidicem bilmiyorum umarım sakin bir gün geçiririm((
inanırmısın sabah acaba düşük yaptım da haberim olmadımı diye bile düşündüm ama düşük olunca kanama oluyo diye biliyorum sorma yarın doktora gidince rahatlıycam galiba
bende belirti yok diye endişeleniyorum ya kanamam olmayınca rahatlıyorum bende bugün doktora gidicem kese görmeye dua et bana
gizemli
gelince buraya yaz doktor nasıl geçti diye ...
benimde perşembe randevum nasıl geçicek o gün gelicek çook heyecanlıyım ayrıcada bir o kadarda korkuyorum ters birşey olacak diye...
senin bugun randevun anladığım kadarıyla....
hadi iyi haberlerle gel inşallah ...
randevu 16:40 ta canım bizde keseyi görücez allahın izniyle..kizlar ya bendede hicbir belirti yok goguslerim cok sismisti dokununca bile aglaysim geliyodu o yok oldu simdi hafif sizliyor bide uclari koyulasti kasik agrilarim bitti kendimi dinlemekten kafayi yicem ah su perembe gelse bebegimi gorsemde rahatlasam yaaaaaa..............
GIZEMLI cnm guzel haberlerle gel ins rdv kacta?
bu arada kizar polene alerjim var simdiye kadar iyiydim bugun nefes darligiyla uyandim gozlerim sis ve dakkada bi hapsuruyorum pff allahim emeklerimizi bosa cikarmasin aminnnnnnnn
tatlılarrr günaydınn:)
gizemli ben çok heyecanalandım senin yerine hadi güzelim sen git gel bizim de içimiz ferahlasınnnn:):)
ben de hiç belirti yok hatta göğüslerimde hassasiyet bile yok sadece ksık ağrılarım devam ve bugün ölüorum sanarak uynadım nasıl bir bağırsak ağrısı ve ishal ağrıdan ayaklarımın altı uyuştu
bu arada gizemli anne çirkinleşirse kız derler angel anne güzelleşirse erkek derler ben size diimmm:)
bende bu tür bi deişiklik de yok yüz aynı yüzzz hiç değimedi:)
hapşuran arkadaşlar sağ yada sol yanınıza yatıp cenin şeklini alacakmışız hapşururken ayaktaysakta eğilip karnımızı büzücez kesinlikle tam uzanmış şekilde tam ayakta hapşurulmayacak ben transfer gününden beri çekiorumda bu hapşurma sorunnu uzmanı oldum
kızlar ya benim ikiz olma konusunda heveslerim vardı ya bence değil çünkü bnm hiçbir belirtim yok gerçi tek olsun sağlıklı olsun yeter ama heveslenmiştim yani
canım hayırlısıyla sağlıklı doğsunda ha 1 olmuş ha 2 takma kafana ,bugüne kadar bebişimiz olması için uğraşmadık mı? adedini boş ver be canım hayırlı evlat olsun önemli olan o....
ama rahmimi alma ihtimalleri varya doğumda korkuyorum işte o yüzden