2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

kızlar istanbuldakiler nerde oturuyor ben bakırköyde oturuyorum.....

bende yeşilköyde oturuyorum..işyerim havaalanında..doktorum nişantaşında...
bebişler kendini bir göstersin bakırköy acıbdm hastanesine gitmeyi düşünüyorum bilen var mı iyimi bir arkadaşım doğum yapmış orada çok memnun kalmış...bende araştırıyorum işte bana yakın hastane...

pretty çok sevindim canım
bende perşembe görücem bebişleri yaaaaaa...gün sayıyorum...
umarım bir terslik olmazda görürüm ancak o zaman tam anlamıyla hamile olduğuma sevinicem...
kızlar bu arada bizimkiler bir sürü bebiş donu almış donansınlar diye ilk o alınırmış....
bende iki tane minnacık çorap aldım ilk hediyem olarak onlara...
haziran sonuna kadarda kendimi tutabilirsem hiçbirşey almıycam...
ama ben kendime en küçük beden hamile pantolonları aldım farklı renklerde iş yerinde rahat olsun diye ... tavsiye ederim arkadaşlar acayip rahat bir pantolonmuş..benim bütün kotlarım dar ve düşük beden olduğu için karnımın sıkmasını istemiyorum o yüzden bu pantolonlar eşofman gibi geldi ayrıca bacak kısmıda dar olduğu için dışardan bakınca hamile pantalonu olduğu anlaşılmıyor bile...üstünede zaten bu sene bluzlar dar değil çok şık oluyor tavsiye ederim rahat edersiniz.....

benim arkadaşımın ablasıda orda yaptı doktoru dışardan geldi ama hastane ii ilgi alaka süper
ya canım çok ii yapmışsın bebişlerin rahat eder canım ya nerden aldın ne kadara aldı ayıptır sorması bende almak istiyorumda bide birşey sorucam angel senin kaçıncı hafta belli oldu ikiz olduğu en net şekilde ilk kese görmede mi kalp atışı duymada mı ne zaman?

benim ikiz dememe bakma tabiii :)))
bana iki 5.gün embr. konmuştu birde benim 6.gün idrarda 7.gün 183 9.gün 518 çıktı tabiii hemşire çok erken yapmışsın dedi ama bir daha yapmana gerek yok dedi...ayın 22sine randevu verdi.. ancak o zaman belli olacak tabiii ama hemşire değerin iyi, yüksek olabilir dedi...ben ızmirden aldım son uçuşumu yaptığımda ama bakırköyde hamile giyim var oralardan temin edebilirsin bir kaç tane alınca (siyah krem ve beyaz aldım) tanesi 45 e gelmiş oldu... bakırköydede hemen hemen aynıdır heralde...
ben şuan 38 bedenım bana en küçüğünü verdi aşağısı yine düşük bel ama karın üstüne çıkacak kısmı rahat ettiriyor üstünede bol bluz giyiyorum veya tshırt iş yerinde çok rahat ettim kemer derdi falan da yok hiç sıkmıyor....biraz erken ama ne yapayım değerliler işte :)))))))

wall benimki bu değerlerle ikizse senin ki üçüz mü acaba ??

sende benim gidisin demek doktor bana telde söledi bakalım benimde 19 unda kese görülücek kendi doktorumda 30 nisanda da tüp bebek doktorum çağırdı o zamanda nasipse kalp atışları görülücek inşallah

ayrıca bence ii yapmışsın çünkü eski giydiğimiz düşük belli kotlar kasık bölgemizi sıkıştırıyor rahat edemiyor insan bende almayı düşünüyorum belki erken ama napalım dediğin gibi onlar değerliler......

izmirden nerden aldığını hatırlıomusun kuzucumm bende izmire gidicemde mecbur burda bulamam çünkü
bu arada benim göbeğim bayaaa şişti kızlar yaaa çıldırcam daha mini mini minnacık oysaki ben 9 ayın sonuda ne olcam ki acaba :):)

canım her gün süt içiyosan gaz falan olmasın

canım her gün süt içiyosan gaz falan olmasın

yok güzelimm ben hayatım boyunca sütü ağzıma almadım tadını bilmediğim halde tiksinirm hatta bu gebelikte en büyük sorunlarımdan biri onun yerine yoğurt falan yiyorum artık(
bende önceleri gaz sancısı die düşündüm ki vardıda gaz sancım ama ama gaz bitio göbek inmio çok ilginç( hatta insanların genel yorumu erkek olcağına dair direk göbek çıkarırmış öyle diolar:))

Hadi yaaaaa, bende de bir göbek çıktı ki anlamadım gitti. Normalde de kilolu olduğum için göbeğim var zaten kocaman, ama bu başka birşey gibi duruyor. Kendimi bildim bileli erkek çocuğum olsun istemişimdir. Bize de mi oğlan geliyor acaba:)))

gunaydin kizlar nasilsiniz oooo siz alisverise bile baslamissiniz ben hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum hayatta kendime gidip bise alamam bebegi ve kalp atisini bi gorsem sonra alirim bende ins
kizlar dis gebelik ten korkuyodum ben cok asiri derecede agrim vardi 4 haftalikken acile gittigimdede oyle demisti doktor ama simdi agrim filan gitti ara ara kramp giri gidiyor oda normal allahim bana ve tum isteyenlere nasip etsin insallah onlari gorup pitpitlari duymayi aminnnnnnnnnnn

Kızlar ben geldim :) Bebeğimizi kalp atışını gördük ve duyduk. Ultrasona göre 7+1 çıktı, kalbi güzel atıyor, herşey yolundaymış çok şükür. Darısı başınıza kızlar... :))

Heyecandan sormayı unuttum tabi :))) O an aklımdaki herşey gitti bilmiyorumkismile

valla bende de göbüş çıktı biraz vardı ne yalan söyliyim ama sertleşti göbüşüm benimkilerde mi oğlan yoksa :)))
biz izmirde hiltn otelinde kaldığımız için onun yakınında kızlarla gezerken gördük hamile kıyafetleri satıyordu sadece, evde fişine baktım adını yazıyım diye ama fişlerini bulamadım...ama bütün hamile kıyafetleri satan yerlerde oluyormuş...

ay gelsin oğlanlar bakalım...evet evet bende göbek oluştu ...9 ay sonra kapılardan sığmayız diye düşünüyooomm..:CüvCüv:

inşallah canım hiç aklına getirme dış gebelik falan ...benimde en çok korktuğum o üstelik ben bir kez normal yoldan dış gebelik yaşadım tüpte gelişmiş.. idrarda da çıkmıyor üstelik (sadece kan testinde hamiş çıkarmış)bende hamiş olduğumu anlayamadım adet düzensizliğim vardı zaten sonra tüpü patlattı tabi iki aylık olunca iç kanama geçirmiştim....şimdi tüplerim yok ama rahimde tutunmaması gereken yerede tutunabiliyormuş bu dış gebelik dedikleri..Allah korusun hiçbirimiz böyle tatsız bir olay yaşamayalım ...gidelim kalp atışlarını görelim inşallah....:Saruboceq:

Kızlar ben geldim :) Bebeğimizi kalp atışını gördük ve duyduk. Ultrasona göre 7+1 çıktı, kalbi güzel atıyor, herşey yolundaymış çok şükür. Darısı başınıza kızlar... :))

çoookkk sevindimmm arkadaşım hep sağlıklı olsunlar inşallah sonuna kadarr:)
ağladın mı duyuncaaaaa:):)
hiç önemli değil tabi unutursun o hetecandan sonra sorarız bende çarşamba gidicem o zaman sorarım size söylerim..
öpüldünn

teşekkür ederim cnm ben gidince bi talan ederim izmiri..
çok fenayım ben kesin geçemicem kapılardan falan ama olsuunnnnnnnn sonra veriris dimi ama kiloları:)

hep güzl şeyler düşün fıstık..o pıtpıt larıda duyucas kucağımızada alıcass..
çok güzel olacak herşey hepimzin..

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

yaşasın ne güzel bir duygudur kimbilir maşallah canım allah nazardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…