gizemlicim ben o ilk büyük ihtimal 44,95 i aldığımda aşka bi hastanede yaptırmıştım sonucu veren hemşire değer yüksek belki ikizdir demişti sonra kendi tüp bebek hasyaneme gittim 10. günde 197 i aldığımda doktoruma sordum olabilirmi die keseyi görmeden kesinlikle öyle bişey söyleyemem dedi.. aynı anda teste giren başka bi kızın değeri 900 çıktı ben şok oldum onunda 10. günmüş onun için yüzde doksan ikiz diebilirim dedi doktorum.. benim çarşamba kontrolüm kese için o zaman görüces ama ben pek ihtimal vermiorum 900 duyunca:):)doktorumda hiç öyle bi heyecan taşımıodu benimle ilgili:):)
çok da araştırmadım ben ama özellikle ikiz olması isteğım olmadığı için yani ikiz ise güzel olur ama bir tanecik bebiş de benim için inanılmazzzz mutluluk verici..
o kendisi nasıl gelmek isterse arttık:)kardeşiyle gelmek istiosa kardeşiyle gelsin tek başına gelmek istiosa tek başına gelsinn:)
çok da araştırmadım ben ama özellikle ikiz olması isteğım olmadığı için yani ikiz ise güzel olur ama bir tanecik bebiş de benim için inanılmazzzz mutluluk verici..
o kendisi nasıl gelmek isterse arttık:)kardeşiyle gelmek istiosa kardeşiyle gelsin tek başına gelmek istiosa tek başına gelsinn:)