bana blast embriyo transferi yapıldığı için dr 10. gün yap demişti 10 .gün değerim 451 die hadi hayırlısı o zaman inşallah ikiside tutar..senin test gününde değerin neydi
gizemlicim ben o ilk büyük ihtimal 44,95 i aldığımda aşka bi hastanede yaptırmıştım sonucu veren hemşire değer yüksek belki ikizdir demişti sonra kendi tüp bebek hasyaneme gittim 10. günde 197 i aldığımda doktoruma sordum olabilirmi die keseyi görmeden kesinlikle öyle bişey söyleyemem dedi.. aynı anda teste giren başka bi kızın değeri 900 çıktı ben şok oldum onunda 10. günmüş onun için yüzde doksan ikiz diebilirim dedi doktorum.. benim çarşamba kontrolüm kese için o zaman görüces ama ben pek ihtimal vermiorum 900 duyunca:):)doktorumda hiç öyle bi heyecan taşımıodu benimle ilgili:):)
çok da araştırmadım ben ama özellikle ikiz olması isteğİm olmadığı için yani ikiz ise güzel olur ama bir tanecik bebiş de benim için inanılmazzzz mutluluk verici..
o kendisi nasıl gelmek isterse arttık:)kardeşiyle gelmek istiosa kardeşiyle gelsin tek başına gelmek istiosa tek başına gelsinn:)
kızlar nasılsınız bu sabah çok kasık ağrım vardı raporumda bitti doktora gittim veeee doktorum gel bakalım dedi ultrasonda karından bakıcam merak etme dedi ve ben minik noktamı gördüm çok büyük mutluluk ya inşallah kalbi atarkende görürüm bebişimi bide kist gördü 3mmlik sol yumurtalığımda ağır kaldırmak yokk yatış dedi iğnelerede devam dedi ben bugün sadece rapor için gitmiştim noktamı gördüm çoookkkk güzelll istanbuldaki doktorumuda aradım inşallah bi pproblem olmaz bu kist burdaki doktor sorun olmaz dedi ama pazartesi yine test ve ultrasonda bakılacak
Ben içerenköy'deyim canım
Amerikan'da yaptırdım ama sadece OPU ve transfer için gittim. Doktorumun muayenehanesi hemen hastanenin karşısında, takiplerimi orada yapıyor. 3 senedir doktorum.
ben de Ataşehir'de oturuyorum, işyerim de Kavacık'ta, hastanem de Alman Hastanesi, Taksim'de.
evet canım ama transfer öncesine kadar işyerim Levent'teydi, sabah işe gider gibi çıkıp hastaneme geçiyordum. Şimdi biraz daha zor olacak hastaneye gitmesi. Olsun diyorum, hastaneye 2 haftada bir gidiyorum, işe ise her gün; işim evime yakın olsun da bundan büyük konfor var mı hayatta:)))sende benim gibi karşıa geliyosun demek
merhabalar düşük yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?