ben az önce tekrar okudum da yazdıklarımı umarım yanlış anlaşılıp kırıcı olmamışımdır..
patlycim tüm o verdiğin bigiler için ben gerçekteeen çok teşekkür ederim çoğunu hiç bilmiordum ben çok da faydalı bilgiler buna hiç itirazım yok..
benim sitemim yaşadığım ülkeye bzim mevcut şartlarımıza...
sakın yanlış anlama lütfen üzdüysem çok üzülürüm..
LoL;-))
niye yanlis anliyim canim.. ben sizin kafanizi karistiriyorum diye uzulmustumm..
LoL;-))
niye yanlis anliyim canim.. ben sizin kafanizi karistiriyorum diye uzulmustumm..
meralunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu ne süpper bir değer rabbim bizede göstersin inşallah
e bi halay çekilir şimdi dimi ama:teytey::teytey::teytey::teytey:
benimde esas test günüm bugün sabah kan verdim bakalım değerim kaç çıkıcak saat 1 e kadar nasıl beklicem içim pır pır
sen sakın gitme okula falan üşütürsün iltihap falan olur iznini sonuna kadar kullan dikkat et kendine
saat 1 de çıkıcak çok heycanlıyım
LoL;-))
canımmmm çok teşekkür ederimŞeniz
inşallah sonucun güzel gelecek:asigim::asigim:
benim de 33 idi 8. gün 10. gün 72 oldu çok şükür(5. gün transferi)
inşallah senin ki de katlasın kat kat alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben bilgisayardan öğrendim, hastanenin sitesinden
sonuca tıklayıp gözlerimi kapatmıştım:1shok:
inşallah hepimizinki tamamına ersin, inşallah kavuşalım bebişlerimize:Saruboceq::teytey:
Allahım tüüüüüüüüüüüüm isteyenlere bebişler versin
cnm bence lasonil olayını fazla sürme. çünküm lasonil antikoagülan yani kan sulanırıcı. vücuttan emilimi oluyorsa zararlı olabilir. valla ben en ufak bi baş ağrısında yada başka bişeyde ilaç içen biriydim.ama artık minoset bile içmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?