• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah allah hepimize hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah tüm olmayanlarada versin

heyyooo....ay süperrrr ya bana arkadaş çıktın seninde mi ikiz yoksa .....:))))))))
gizemli kaçıncı günündü benim 12.günde 518 çıkmıştı..bana iki emb. konmuştu seninde mi ikiydi?..
ama çoook sevindim maşallah maşallah......

heyyooo....ay süperrrr ya bana arkadaş çıktın seninde mi ikiz yoksa .....:))))))))
gizemli kaçıncı günündü benim 12.günde 518 çıkmıştı..bana iki emb. konmuştu seninde mi ikiydi?..
ama çoook sevindim maşallah maşallah......

canım senin ikiz olduğu kesin mi şimdi kaçıncı günündesin...(bana 2 tane blast embriyo transfer edilmişti de)benim 10.gün 451 ,12.gün 2015,15.gün 8051 ikiz olabilirmiiiiiii kiiiii?????daha doktora gitmedimya (gerçi konuşurken çoğul konuşuyorum ama)

kızla bide yeni doğum yapan bir arkadaşım hemde ikiz doğurdu [1 kız 1 erkek ]bana hamilelik haberini alır almaz hatta hamile kalmadan önce vazelin sür göbişine demişti çatlakları engelliyomuş onada bir arkadaşı tavsiye etmiş

canım senin ikiz olduğu kesin mi şimdi kaçıncı günündesin...(bana 2 tane blast embriyo transfer edilmişti de)benim 10.gün 451 ,12.gün 2015,15.gün 8051 ikiz olabilirmiiiiiii kiiiii?????daha doktora gitmedimya (gerçi konuşurken çoğul konuşuyorum ama)

benim tek embriyo canım balst benim transferin 12. günü daha senin değerlerin çok güzel maaşallah bakalım nasıl olcak.. bnm daha belli değil ikiz olup olmadığı yüksek ihtimal dediler..pazartesi kese görmece var ayın 30 unda da allahın izniyle pıt pıtları görmece var bakalım teyzesi inşallah sağlıklı ikizlerim olur

kızla bide yeni doğum yapan bir arkadaşım hemde ikiz doğurdu [1 kız 1 erkek ]bana hamilelik haberini alır almaz hatta hamile kalmadan önce vazelin sür göbişine demişti çatlakları engelliyomuş onada bir arkadaşı tavsiye etmiş

ya bir kız bir erkek ikiz doğurmak nası bişey ya mucize ya resmen süpper bişey allah tüm öle isteyenlere nasip etsin ben öle olmasını çok isterim

vazeline gelince onu çok kişi sölüyo ama böle şeyler cilt yapısınıa görede değişiyo vazelin ucuz bişey denemek lazım

benim tek embriyo canım balst benim transferin 12. günü daha senin değerlerin çok güzel maaşallah bakalım nasıl olcak.. bnm daha belli değil ikiz olup olmadığı yüksek ihtimal dediler..pazartesi kese görmece var ayın 30 unda da allahın izniyle pıt pıtları görmece var bakalım teyzesi inşallah sağlıklı ikizlerim olur

tek yumurta ikizimi olucak diye yorumlandı malum yasa gereği 35 yaş altına tek embriyo konuyodu ya?

bizde eşimle eğer ikiz olursa 1 kız 1 erkek olsun diye niyet ettik biz niyet ettik Yüce Rabbim kabul eder mi görücez gerçi herşeyden önemlisi eli yüzü düzgün sağlıklı bebişler olsun hepimizinki ilk evleendiğimizde kızım olsun istiyoduk sonra yıl geçtikçe ne olursa olsun demeye başladık ama gönül kızdan yana tabii:))))

gizemli83 cnm çok sevindim.tebrik ederim.allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah. allah gönlüne göre versin bakarsın tek yumurta ikizi olurlar. benimde tek embriyoydu blast. bende çok istemiştim ama benim tek bebiş.

tek yumurta ikizimi olucak diye yorumlandı malum yasa gereği 35 yaş altına tek embriyo konuyodu ya?

ben amerikada da yaşasam 39 yaşındada olsam bi tane yumurtam sağlıklı kaldı benim çatlasamda patlasamda başka ihtimal yoktu.oda son güne kadar dayandı..ben hep isyan etmiştim neden tek embriyo diyemillet 3 tane koyduruyo tutumuyo diye allah verdi cezamı 9 taneden kaldı bitane yaşım tutsada fazla koyduramazdım zaten kanser hastası olduğum için kullandığım ilaçlardan dolayı yumurtalarım kalitesli değilmiş gitti çöpe yumurtalarım

doktorum ikiz olabilir deyince bende nası oluyo o dedim....oda anlattı bir embryo ikiye üçe dörde bölünebilirmiş yani her tek embriyo olanın ikiz şansı varmış..

inşallah öledir acaba benim tek embro diyemi değerim angelofskyden düşük imdi aklıma o geldi onun iki embriyoymuş ya

gizemli83 cnm çok sevindim.tebrik ederim.allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah. allah gönlüne göre versin bakarsın tek yumurta ikizi olurlar. benimde tek embriyoydu blast. bende çok istemiştim ama benim tek bebiş.

ben aslında pek inanamıyorum bu şansın bana vurduğuna çünkü pek şanslı değilimdir görünce inanıcam gerhalde kızlar

ii dileklerin için çok teşekkür ederim sağlıklı olsunda canım benim bi tane olsun...allah sana ve eşine bağışlasın senin bi daha yapma şansın var benim doğumumda rahmim alınabilir rabbim acıdı halima herhalde

bizde eşimle eğer ikiz olursa 1 kız 1 erkek olsun diye niyet ettik biz niyet ettik Yüce Rabbim kabul eder mi görücez gerçi herşeyden önemlisi eli yüzü düzgün sağlıklı bebişler olsun hepimizinki ilk evleendiğimizde kızım olsun istiyoduk sonra yıl geçtikçe ne olursa olsun demeye başladık ama gönül kızdan yana tabii:))))

iki tane oğlun olsunda gör sen gününü hahahahaah

gizemli tebrik ederim değerinin maşallahı var benimde içime ikiz doğuğa rabbimin sana mucizesi olur inşallah sağlıcakla versinde önemli olan o

Back