2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

mantıklı tedbiri elden bırakmayın da sonra aklınızda kalmasın

bende corasprin estrofen ve folik kullanıorum sabah akşam da crinone jel....
bu arada kızlarrr gögüşlerinize ve karnınıza herhangi bir şey kullanıormusun çünkü ebnim göğüslerim şişti epeyce e şişerken kullanmamız gerekmio krem yada yağ hani çatlamsın die..

ÇATLAKLAR ıÇıN BAZILARI DıYOKı ERKEN DÖNEMDE KULLANMAYIN.BAZILARIDA HAMıLE OLDUĞUNUZU ÖĞRENıR ÖĞRENMEZ BAŞLAYIN DıYOLAR. bende daha başlamadım. ama benimde göğüslerim şişti.

kızlar ilk üç ay o kadar fazla ne karnımız ne göğüslerimiz şimicek çok fazla olmicak yani o yüzden bence bu dönem bebeğimiz için önemli bir gelişme dönemi badem yağı sürelim benim görümce bütün hamileliği boyunca tatlı badem yağı sürdü hiç çatlamadı ve bi görseniz 3 oda bi salon oldu resmen kapılardan sığmıyo

evet evet ben badem yağına başlicam siz ne dersiniz

bizde saçlarımıza ne sürcez konusunda bişey demediniz

offf kızlar offff

niye rahat bırakmazlar bizi eşim söledi dün gece eniştesi aramış onlarda bnm kadım doğumcuma gidiyolar benim tüp bebekçimde yaptırdılar onalrda bizde onlara 3 hafta önce ne kadara yaptırdınız diye sormuştuk dün aramış eşimi doktor ii haberler verdi gözümüz aydın diye sonrada eşim inkar edince hatta tüp bebekçiye gitmediniz mi olum demiş eşimde herhalde doktorumuz ağzından kaçırdı diye anlatmış
ya onlarda tüp bebek yaptılar biz hiç bunaltmadık açıp bişe sölemiyosam sölemek istemiyorumdur niye deşiyosun ki çok canım sıkıldı haksızmıyım sanane ya sanane yani

3 oda 1 salon iimişşş:):) çok ayıp görümceyle dalga geçilmez:):):)
ok badem yağında anlaştık hemen başlıomuyuz peki benim göğüsümde karnımda basbayı şişti yaaa napıcam ben 9 ayın sonunda e hala gelicem acaba
ben de saç kremi olmadan mümkün değil açamam saçlarımı mecbur kullanıcam

valla ben PCOS hastası olarak ciddi miktarda kıla tüye sahip olduğumdan ve de badem yağında ciddi bir E vitamini olup kıl köklerini beslediğinden bebek yağı kullanmayı tercih edeceğim. amma uzun cümle oldu yahu:)))) Şaka bir yana bana lazer yaptırdığım cilt doktorum sakın badem yağı kullanma, kılları güçlendiriyor demişti.

Saç kremine alternatif bir karışım filan vardır internette, elim erir ermez bakacağım.

evet ben başlıyorum duştan sonra nemli vucuda sürücez kızla bide her gün kollara bacaklara göğüslere göbüşe sürücez dimi ay herşeyimize yağ bulaşıcak en iyisi sürdükten sonra bornoza sarınıp emsin diye beklemek mi acaba

ayrıca saç kremi mecbur ben bi kere kayınvaldemde kremsiz şampuanla yıkadım banyodan sonra güldüler halime

:)))) görümcemle dalga geçmedim yahuuu yani bayağı şişmişti :))

sana gelince sağlıklı ve bebek içn beslenip kendini şişirmemeye bakıcaksın başka çare yok

neeee kıllanmamı aamaaaannnnn bende pek kıl tüy yoktur ama olsunda isteme şimdi nolcak jonsının (yazılışına bakmaya üşendim hahah )bebe yağını mı alsak acaba

gizemliiii dur kuzucummmm sinirlenmeee bu kadar napalım olmuş artık evet yaptıkları azıcık patavatsızlık ama çeşit çeşit insan işte...sen böyle şeyleri kafana takıp gerilme boşu boşuna delimisiiin bebeğinin keyfini çıkar:):)
bebek yağı bende inanılmaz alerji yapıo kızarıor kaşınıor bademide eledik kıllandırıo ay ne kullanıcazzz ki yahuuu

wallahi şu ünlü kremler çok pahalı 70 ten başlıo 100 küsüre kadar ben son aylarda almayı düşünüyorum onlardan off kızlar durun bi araştıriim bitkisel olarak ne yapabilriiz diye

bu arada sonucuma son 20 dakka aslında çeyrek kala çıkıyoda ben biraz daha bekliyorum off kalbim fırlicak göğsümden

çatlaklara en iyi hindistan cevizi yağı tedavi oluyordu. ama hamilelikte nasıl olur bilmiyorum. Ben üniversite yıllarında kullanırdım, yurt arkadaşlarımdan beni yemek isteyenler çıkardı :)) Müthiş iştah açıcı bir kokusu vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…