ben de estraderm bant kullanıyorum östrojen takviyesi olarak, doktor hamileliğin ilk üç ayı kullanacağımı söyledi. Progestan da aynı şekilde. Her ikisinden de pek hazzetmiyorum ama yapacak fazla birşey yok. Doktorum muhtemelen gerek olmayacak, ama kullanmazsak tesadüfen de bir aksilik olursa üzülürüz diye kullanıyoruz dedi.
saat 1 de çıkıcak çok heycanlıyım
3 oda 1 salon iimişşş:):) çok ayıp görümceyle dalga geçilmez:):):)
ok badem yağında anlaştık hemen başlıomuyuz peki benim göğüsümde karnımda basbayı şişti yaaa napıcam ben 9 ayın sonunda e hala gelicem acaba
ben de saç kremi olmadan mümkün değil açamam saçlarımı mecbur kullanıcam
valla ben PCOS hastası olarak ciddi miktarda kıla tüye sahip olduğumdan ve de badem yağında ciddi bir E vitamini olup kıl köklerini beslediğinden bebek yağı kullanmayı tercih edeceğim. amma uzun cümle oldu yahu:)))) Şaka bir yana bana lazer yaptırdığım cilt doktorum sakın badem yağı kullanma, kılları güçlendiriyor demişti.
Saç kremine alternatif bir karışım filan vardır internette, elim erir ermez bakacağım.
gizemliiii dur kuzucummmm sinirlenmeee bu kadar napalım olmuş artık evet yaptıkları azıcık patavatsızlık ama çeşit çeşit insan işte...sen böyle şeyleri kafana takıp gerilme boşu boşuna delimisiiin bebeğinin keyfini çıkar:):)
bebek yağı bende inanılmaz alerji yapıo kızarıor kaşınıor bademide eledik kıllandırıo ay ne kullanıcazzz ki yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?