• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

evet o lekelenme olayını bende duydum canım doğumdan sonra gidiyomuş ya benim ömrümde sivilcem çıkmaz belki 10 kere çıkmıştır o kadar ama her yerimi sivilce bastı bide kendimi bi çirkin hissediyorum nedense makyaj yaptım hep bişeye benzerdi oda bişeye benzemedi nie böle oldu sizce acaba bebeklerim kızda annelerinden güzellik mi alıyolar

ay öle kendini beğenmiş biride değilimdir hiç ama :))
ah canım kıyamam ben sana sen yine güzelsindir aynaya ne niyette baktığın önemli güzelim diye bak ,bak görürsün nasıl güzel bi hatun var karşındabayanssulusmile

slm kızlar sonucumu aldım 12. gün 130 du 14. gün 232 olmuş hemşireyi aradım sınırda dedi tekrar test isteyebilir doktor dedi bakalım doktorun araasını bekliyorum

ah canım kıyamam ben sana sen yine güzelsindir aynaya ne niyette baktığın önemli güzelim diye bak ,bak görürsün nasıl güzel bi hatun var karşındabayanssulusmile

walla sümsük gibiyim bi görsen bide kalın giyiniyorum üşümiim diye iyice sümsük oluyorum

slm kızlar sonucumu aldım 12. gün 130 du 14. gün 232 olmuş hemşireyi aradım sınırda dedi tekrar test isteyebilir doktor dedi bakalım doktorun araasını bekliyorum

:lepi::lepi::lepi::nazar::nazar::nazar::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:maaşallh canım Allah kucağına almayı nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek:

sağlıklı olması için ikiye katlanması gerekiyomuş çok kötüyüm bugün hep ağladım inş bebeğime bişey olmaz eşimlede konuşmuyoruz ne oldu sonuç diye bile sormadı

sağlıklı olması için ikiye katlanması gerekiyomuş çok kötüyüm bugün hep ağladım inş bebeğime bişey olmaz eşimlede konuşmuyoruz ne oldu sonuç diye bile sormadı

ya off yaaa ne tuaf adam kızıcam ama ya yeter ya sen açıp desene ya ne istiyosun benden diye onun yüzünden bu kadar sıktı çekiyosun olmaz ki bölede işkence yapar gibi başkasının çocuğu sanki sen bebeğine güven artıcaktır değeri inşallah yavaş gelişiyo demekki

ve biliyomusun bence bu gelişim yavaşlığı senin piskolojin yüzünden eşin bi destek olmadı ki niye böle yapıo çok kızıyorum ona:oklava::oklava::oklava:

pertty ne yap biliyomusun aç telefon eşine istemediğin bebek olmadı gözün aydın rahatlamışsındır şimdi ne bak nasıl düzelcek walla yap bunu

ağlama canımya bak bi sitede dolaşırken bir arkadaşı okumuştum kesede çokcuk görünmediği için doktor kürtaj için çağırıyo ve kürtaj olmaya gidince kontrolde bide bakıyolar bebek var ve kalbinin sesini bile duyuyolar ...canım Allahtan ümit kesilmez sen dualarını eksik etme :Saruboceq:

amiin canım tez zaman da gel olur mu bekliyoruz...hep iyiyi düşün olur mu?:Saruboceq:

saol canım....allah razı olsun....geçen seferki tedavimde hep olumsuz düşünüyordum...ya şu olursa ya bu olursa diyeee....ama bus efer olumlu olmaya çalışıyorum....ve en önemlisi inanıyorum olacağına....alalhımın izinyle tabi inşallah.....

kızlar doktorumla konuştum değerin çok kötü deil dedi hatta benim doktorum bi 2. yi yaparız bunda tutmayabilir diye düşünmüş ama bana şimdi söylediler rahimdeki bi problem yüzünden tuttu artk hamilesin dedi erken test yapmanın zararlarını yaşıyorum erken teste göre düşük değer ama 12 ve 14. günlere bakıldığında iyi dedi iğne rahatsız ediyormu dedi bende dedim bebeüim iyi olsunda 100 tane daha yaptıtırırım iğnelere bi hafta daha devamo zaman dedi kanama olmadığı sürecede teste gerek yok dedi ha bide ultrasona 19 20 gün sonra gir dedi bana kesinlikle erken girme dedi bu sefer bari ultrasonda acele etmiyim diyorum burdaki doktor 20 sine gün vermişti ama bekliycem testi erken yaptım olanlar oldu psikolojim bitti allahım inşallah herhangi bi kanama olmaz sağlıklı kucağıma almayı nasip eder

kızlar doktorumla konuştum değerin çok kötü deil dedi hatta benim doktorum bi 2. yi yaparız bunda tutmayabilir diye düşünmüş ama bana şimdi söylediler rahimdeki bi problem yüzünden tuttu artk hamilesin dedi erken test yapmanın zararlarını yaşıyorum erken teste göre düşük değer ama 12 ve 14. günlere bakıldığında iyi dedi iğne rahatsız ediyormu dedi bende dedim bebeüim iyi olsunda 100 tane daha yaptıtırırım iğnelere bi hafta daha devamo zaman dedi kanama olmadığı sürecede teste gerek yok dedi ha bide ultrasona 19 20 gün sonra gir dedi bana kesinlikle erken girme dedi bu sefer bari ultrasonda acele etmiyim diyorum burdaki doktor 20 sine gün vermişti ama bekliycem testi erken yaptım olanlar oldu psikolojim bitti allahım inşallah herhangi bi kanama olmaz sağlıklı kucağıma almayı nasip eder

ay canım ya o kadar sevindim ki anlatamam eve yeni geldim çatladım meraktan sana noldu diye inşallah gelişicek bebeş merak etme sen ama usgde kesin beklicen başka çare yok tatlım çünkü bak erken olunca neler oldu..eşinle durum ne bakalım

ay neyseki pretty ..kaç gündür okumamıştım son sayfaya gelene kadar üzüldüm neyseki sorun yok canım....çok sevindim bencede acele etme ...

arkadaşlar bir şey sorucam???
bu estradem bant kullanan arkadaşlar keseyi görene kadar mı kullandınız...
jele devam ediyorum coraspinle vitaminede devam ama estradem bantı hemşireye sormayı unuttum gece gece kafama takıldı ....

Back