Doğuma Hazırlık 2010 anne adayları bebeğinizin cinsiyeti nedir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende 25 haftalik hamileyim, benimde minik civciv ikinci kizim olacak insAllahhhh.:asigim::nazar: nisan annesi olacagim kismetse 21 ile 25 arasinda dogum yapacagim sanirim , herkeslere hayirli dogumlar dilerimmm... yavrucuklarimiz hepimizin:asigim:a.s.a.s. hazineleriiiii

mayıs annesi olacağım allah nasip ederse inşallah kızım olacak

haziran annesi olcam inşallah eğer değişmezse oğlum olcak adını Muhammed Ensar koyucam Allah hepimizin bebeğini elimize almayı nasip etsin inşallah

nisan annesi olacağım inşallah ve bir kızım olacak

12 haftalık henüz, doğum tarihi 29 temmuz :) henüz cinsiyetini bilmiyorum belli olunca yazacağım :)

ben bugün öğrendim erkekmiş:)

bende dün öğrendim erkekmiş.haziran 28de doğum inşallah..

benimde oğlum olacak.çok heyecanlıyım,Allah herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar versin

17.haftadayım. bizim ufaklık pek göstermedi. doktor kız olabilir dedi.
bir ay daha bekliycez bakalım.

merhaba
ben az önce üye oldum 10 yaşında bir oğlum var şimdi 18 haftalık hamileyim mayıs 2010 da kucağıma alacağım inşallah doktorum 17. haftada %90 kız dedi ama etrafımdaki hamilelerin çoğu erkek bebek bekliyor cinsiyetten önce hayırlı ve uzun ömürlü olması dileğim ama kızım olacağı için de çok mutluyum Allahıma çok şükür
Canım bende aynı senin gibiyim 10 yıl aradan sonra ama benim kızım var detaylı ultrasonda kız dediler acaba sonradan yanılan çıkıyormu merak ettim...19 haftalık benim bebişim...

:)kaydirigubbakcemile5 kızım olcak...2010 nisan da doğacak inşallah

2010 erkek yılı benımde ogluşum olucak inşallah..26 haftalık hamileyim:)))

ben de 19 haftalık hamileyim sanırım 19 dan küçük olanlar kız hemen hemen benimle bir olanlar erkek sanırım kimi duyduysam erkek çünkü yaz bebekleri erkek bence genelde benim de erkek Allah nasip ederse

erkekte lazım kızda ama dimi şimdi kız evlatlarımıza erkek arkadaş erkek evlatlarımıza kız arkadaş lazım :)) yoksa damat adayları gelin adayları nasıl olsun dimi ama :)) sağlıklı olsun bebişlerimiz inşallahhhh bol bol da kız - erkek arkadaşları olsun inşallah

benimde kızım olcak..mayısta doğumumuz.sonuçlar nasıl acaba kızlar liste falan yapan varmı..

X