Doğuma Hazırlık 2010 anne adayları bebeğinizin cinsiyeti nedir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benimde kız ama bence erkek yılı 2010...

benımde oglusum olacak ama 2010 yılı erkek yılı!!!

18+1 bugun öğrendim benım de oğlum olacak inşallah...:nazar::nazar::nazar:

benim de kızım olacak, üç kuzen hamileyiz, üçümüzün de kız bebek. 2010 kız yılı bir kere, oğlan anaları boşuna ümitlenmeyin.

13 kız annesi nisan ayında inşallah
9 oglan annesi nisanda inşallah

demekki şimdillk kızlar ileride kaydirigubbakcemile5

ben daha 10.haftaya yeni girdim.daha çookk var cinsiyetini öğrenmeye nisan annesi olacam inşallah.
içime kız doğuyor bakalım hayırlısı olsun.

benim bebişimde kız ben irem ya da pırıl düşünüyorum :)) :ecrin_bebek:

13 kız annesi nisan ayında inşallah
9 oglan annesi nisanda inşallah

demekki şimdillk kızlar ileride kaydirigubbakcemile5

cnm bende 24 haft hamıleyım.benımde oglum olcak kısmetse ınsallah...bence 2010 erkek yılı kım ne derse desın.butun tanıdıklarımın 6 7 hamıleden 1 2 tanesı kız...hadı hayırlısı...hayırlı evlat olsunlar yeter

merhaba benimde ikinci bebek geliyor ve öncelikle sağlıklı olması tabi ki ama kız istiyordum hep. rüyamda hep erkek bebek gördüm şimdiye kadar ama ben kız hissediyordum yinede kendimi çok kaptırmak istemedim herşeyden önemlisi sağlık. doktorun dediğine göre büyük ihtimalle kızmış ama erken bir dönem ve bilemiyorum hayırlısı olsun. 14 . haftadayız.

merhaba
ben az önce üye oldum 10 yaşında bir oğlum var şimdi 18 haftalık hamileyim mayıs 2010 da kucağıma alacağım inşallah doktorum 17. haftada %90 kız dedi ama etrafımdaki hamilelerin çoğu erkek bebek bekliyor cinsiyetten önce hayırlı ve uzun ömürlü olması dileğim ama kızım olacağı için de çok mutluyum Allahıma çok şükür

kısmetse benimde oğlum olacak

benimde kızım olacak mayıs annesi olcam kısmetse inş:nazar:

Bende bugün 39. haftami bitirdim! Doktorun dedigine göre 08.01.2010da bi kizim olacak! 3yas 3 aylik bi oglum var! Rabbim herkese hayirli saglikli sihhatli evlatlar versinler! Benim burda tanidigim arkadaslarin hepisinin kizi var! 3ü hamile 3ünün oldu! Önemli olan saglik!

RABBIM HEPIMIZE KOLAY DOGUMLAR NASIP ETSIN!!!!!!!!!!

:emir_bebek:

6 aylık hamileyim oğlum olacak kısmetse...

X