2010 Ankara anneleri

ben üye olurken hiççbi ismi kabul etmedi kullanılıyo dyo hep ondan o ismi aldım ayrıca oglumun adını kendi adımı yazdım elli kere yazamam

AKILLARI SIRAMI???? anlaşılan pekde seviyeli bir topik olmamış burası
kız sen benı tanımıyosun ben evde koydugum bır seyı bıle gunlerce saatlerce arayan bı ınsanım
sevıyelı degıl topıgımız çok samımı
bak benden önce herkes sana benı annatmıs
jaleye eren nasıl dılege arda nasıl dıye soruyodum bozuluyodum msnme
aynen söyle kaydttım
dılek erenın anası
jale ardanın anası
pat dıye eren nasıl dıye sorabılıyodum neyse ezberledım artık sen yalnıs anlama benı
oglunun adını tıckerdan ögrenebılırım
ama zaten sık gırersen daha kolay olur
ama yınede kırdıysam özur dılerım
sıra geldi banaaa
hastaneden geldim
sadece kansızlık var dedi dr 7+7=14 damla kan damlası kullancaz
kemik yaşı küçük çıktı (0-3 ay arasına uygunmuş) ama kandaki kalsiyum oranı normal olduğu için çok da önemli değilmiş bu konuda biraz kafam karışık nette biraz araştırma yapcam
ve sorumlu bir anne olarak düzenli bir şekilde kemik suyu vermeyi düşünüyorum
1 ay sonra tekrar kan sayımı yapılacak duruma göre damla sayısını azaltırız dedi
jalecım buyudukce kemık yası farkıda buyurmuymus sordunmu
bıde 1 cay kasıgı pekmez ver hergun ardaya
katılıyorum şahsen ben yanlış anlamadım..,isimle hitapetmek için ki bu güzel bişey öyle yazmış diye düşündüm..neyse bugün masal uyumadı hiç uyumuyo 5 dk 5dk dalıp uyanıyo buarada nuray ben
tesekkur ederım nuray cım ben sadece isimlerı kullanarak samımı bı ortam yaratmaya calısıyorum
masal hanımı öp benım için
sacları varmı
ve gelelim resimlereeeee
hastaneden gelirken usb kablosu aldım hihoyyyt
masallah jalecım altlarına adlarınıda yazsana
slm kızlar nasılsınız 2 gündür yoktumm biarz yogun günler geçiriyorumm beklenen oldu ve doğokan beyde 2 gündür geceleri ateşlenmeye başladı ve oda hastalandı dün dr gittik bademcikleri şişmiş ayyy evvv antibiotik ve ilaç dolu hangisi hangisinindi üzerine etiket yapıştıracam bu gidişle dogukan bey bugünde okula gidemedi bi uyandık saat 8.30 du 3 tanede saat kuruluydu düşününn bu gidişatı pek iyi görmüyorummm üfff bide işim varki sormayın yarın lise arkadaşlarım gelecekkk şimdiden hazırlığımı yapmam lazım yoksa yarın bu kadar hasta içinden yetiştiremem dilek --meltemmmmm-jaleeee sizler nasılsınızzzz bebeişleriniz nasıl özledim sizlerle sohbet etmeyi aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizzzzzz hadi bakalım hoşçakalın sevgiyle kalın beni özleyin anacımmm byyyyyyyyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sevılay sana doguknın odasınada saat koy dedım ya öglencı barı yaptır su cocugu
maşallah maşallah çok tatlı demek 7 aylık olunca böyle gülücükler dağıtacak masal ım da inşallah
nuraycım 4 ayda baslıyolar gulucuklere okadar beklemıycen canım
oyyyyy allahım maşlallah bebişlerimize pek bi güzellerrrrr yumuk yumuklar bu arada çağanın ilk defa gülerken bi resmi oldu ha sıla hanımda pek hoş çıkmış onu atlamayalımmmm ellerine sağlık jalecim bunları bi arada bana msn den yollarsınnnn
yollama kız yollama önce erken kalkıp cocugu okula yollamayı ögrensın ceza verelım yoksa akıllanmayacak yazık cocuk okuldan soguyacak
Selan kızlar,bizim maaş kartı kilitlenmiş,hesaptan paralar çekilmiş,ne iş anlamadık valla,acayip moralim bozuk.Banka hiçbir bilgiyi kabul etmiyor,hesaba girmeye çalışanlar olmuş,hesabı kilitlemişler.Pazartesi bankaya gidicez bakalım.Hesaptaki paradan 510 tl çekilmiş,eşimin bilgilerini bile değiştirmişler.Tüm birikimimiz o hesapta,inşallah hacker falan girmemiştir,yoksa bittik biz senağlama
ayy dılekcıgım nasıl kötü bır haber bu böyle ya ınanmak ıstemıyorum ınsallah yoktur bıseyde tuh ya nıyeyse hep hafta sonlaro plur bu aksılıkler
bende 5.5.2010 ankara annesiyim....opuyorumnanaktan

5 mayıs annesı aramıza hosgeldın
..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
adı------------------------------YOK
BEBESI -----------------------------KIZMI ERKEKMI
YASI-----------------------------------------000000000000000000000
HANGISEMTTE OTURUR-------------------------------------------------FIZANDA
BULUSMALRA GELIRMI--------------------------------------AAAAAA COK YAKIN OTURUYOMUSUZ

bu arada nuraycım yasın kac senın evlılıgının kacıncı yılında dogurdun
denızın annesı sen kac yasındasın
evlılıgının kacıncı yılında dogurdun oglusunu
ben 33 yasındayım ama ruh yasım 23
kızlar epey uzun yazdım galıba
ama daha bızden bahsetmedım
bennu dun 2 kez emmeden nını söyleyerek uyudu
gecede mılupadan mama maketı gelmıstı gece mamasını denefım bıraz sulu olmus 1 bıskuvı koydum 2 kez uyandı emmedi piş piş leyerek uyuttum
bu yazının yarısında uyandı emdı 3 4 dakka uyudu
ben mı hala fıstık gıbıyım
pazartesı tıp fakultesıne gıdıyruz aleynanın kntolune
ordan benım eskı sevgılılerıme
(yenı sevgılilerımde JALE SEVILAY DILEK) UGRAYCAM BAY BENNU ZIRLAR

Son düzenleme:
ayyyy kızlar hala uyanmadınızmı sabah olduya sevılay cale dılek sızı çok özledım bı yolunu bulup dıleke oturmaya gıtcem

buyur gel canımmmmm,eşim nöbetçi zatennnnnnnnnnnnnn

sanmayınkı bu burdan yapılmıs bı cagrı msn den de cagrıldım bennus uyuyor ben hazırlanıyom uyanınca vııııııııııııııııııııın solugu dılekte alcam kısmetse
kıskananalar çatlasın yakınık ya oh canıma degsın

artıkım resımlerımızı koyarık buraya

Son düzenleme:
kızlar dılekte otururken gonca aradı oda geldı
oh mısler gıbı oturduk

catlayın catlayın $hazel.jpg

$eren bennu.jpg
gonanın kızı hazel
3 unu bı arada cekemedık uyuyordu bennusum:nazar::nazar::enbuyukkk::enbuyukkk:
ay ben bunları cevırmıstım

Son düzenleme:
tesekkur ederım nuray cım ben sadece isimlerı kullanarak samımı bı ortam yaratmaya calısıyorum
masal hanımı öp benım için
sacları varmı

bu arada nuraycım yasın kac senın evlılıgının kacıncı yılında dogurdun

meltemcim kızımın saçları vardı azcık ama dökülüyo şimdi:) doğduğunda ilk sorum iyimi ikincisi saçları varmı oldu zaten:)) dr da var merak etme babasına çekmemiş dedi:)
buarada ben 85 doğumluyum kasımda 25 bitiyo artık evliliğimizin 3 yılına 3 kişi girdik ilk bebeğim benim...epidural sezeryan oldum mecburen masal hanım gelmek istemedi:) öyle işte şimdilik kızımla evde takılıyoruz buarada ders çalışıyorum sürekli giremiyorum nete ama günde 2 kere mutlaka bakıyorum takip ediyorum...buarada çok tatlı bennu maşallah
yeni nesil sağlam geliyo nasıl koruycaz kızlarımızı erkeklerden bilmiyorum...şimdiden anlatıyorum kızıma evlendirmicez seni diyorum veremem kimselere kıyamam hiç...çok konuştum farkındayım iyibakın kendinizeeee:3:

meltemcim kızımın saçları vardı azcık ama dökülüyo şimdi:) doğduğunda ilk sorum iyimi ikincisi saçları varmı oldu zaten:)) dr da var merak etme babasına çekmemiş dedi:)
buarada ben 85 doğumluyum kasımda 25 bitiyo artık evliliğimizin 3 yılına 3 kişi girdik ilk bebeğim benim...epidural sezeryan oldum mecburen masal hanım gelmek istemedi:) öyle işte şimdilik kızımla evde takılıyoruz buarada ders çalışıyorum sürekli giremiyorum nete ama günde 2 kere mutlaka bakıyorum takip ediyorum...buarada çok tatlı bennu maşallah
yeni nesil sağlam geliyo nasıl koruycaz kızlarımızı erkeklerden bilmiyorum...şimdiden anlatıyorum kızıma evlendirmicez seni diyorum veremem kimselere kıyamam hiç...çok konuştum farkındayım iyibakın kendinizeeee:3:

ana nuraycım sana masallah nıce yıllara evlılıgınde bebegınle yada bebeklerınle
bende bazen kızımı kımselere kıyamam dıyorum
ama malesef bızde ana kuzusuyduk
kısmet allah yavrularımıza hayırlı kapılar acsın ne dersı calısıyon sen bakiiiiiiiiiiim
tesekkurler bennuya ıltıfatlarına

heeeey kk nın dıger karulary nıredesınız
emınım benım yazımı okuyup gerı kapatıyonuz
catlıyonuz yanı essahhtan
oleyyyyyyyyyyy bravo bana
kızım zırlıyodu ya
unutmusum yemekteyız gıbı yorumlarımı yazzmayı
evet bu gunku ev sahıbı
nasıl desem nereden baslasam
sevılay gıbı degıldı
bızı taaaaaaaaaaaaaaa balkonlarda karsıladı
sevılay gıbı kıyafetıne özen göstertmemıstı
picamayla ama gaffurunkıne benzemeyen karsıladı bızı
ama genede ıyıydındı
börekıııııııııııııııı harıkaaaaaaaaaaaa olmustu
ecele ecele yaptı
aceleye seytan karısır derlerya
seytan neyım görebılemedım ben
sonra ne gözel oturduk tam dedıkodu yapcaz
anam benım tel bılmem tanımam bı avrat
megerınsem koncaymışş
ben munasebetsız
elın evıne mısafır cagır
allahtan ev sahıbı hanımefendı bısey demedı
ahh ben olacadımkı onun yerıne
sen kımsın looooooooo benım evıme mısafır cagırıyon derrrrr sacından tuttugum gıbı atardımdı kapının önune
hanfendılık baska bısey heralım garıbım bısey dıyemedı kalktı bıda cay demledı
neysem bızde yedık ıçtık ellerıne saglık cıktık geldık ama aklımız hala orada
çok duzeldı
dılekcıgım yaptıgım onca munasebetsızlıge ragmen sacımı basımı yolup yollamadıgın ıçın benı gene tesekkur ederım sana

haaaaa bızde elımız bos gıtmedık
bennunun o meshur corbalarından erene de yedırdık
damadım bayıldı kaynanasının yagsız tuzsuz yemeklerıne

bızım dunurde pek munasebetsız yawwwwww
ınsan gelınıne özel yemek neyım yapar
ancaaa oglundan artan mamaları yedıddırrryooo
evet aynen öle benenu gene artan mamayı yedı
eeeeeee napalım yemeyenın malını yerler
nuraycım uzun böle olur
epey dökturdum ama
dılek cale sevılay ve konca
sızlerı tanıdıma cok memnunum
ıyıkı varsınız hep olun lutfen
ay klımda bısey vardındı unuttum:hulya::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

bu yazımı sonuna kadar okuyan kızlar bu cıcekler sızea.s.a.s.a.s.

aman be ne uykucu karularsınız halamı uyuyonuz
ben 7 de kalktım ya ufffff
bennuda uyudu bakalım ne kadar uyuycak

Selamlar...Huysuz oğlum sabah 6 da kalktı ve daha yeni uyudu.Akşama misafirim var,hazırlık yapıcam daha...Meltem,Gonca geldiğiniz için çooooooooookkkkk teşekkürler,çok güzel vakit geçirdik bence a.s.

Eren bugün 5,5 aylık olmuş,ne kadar hızlı geçiyor zaman.Sanki dün doğmuş gibi hala :emir_bebek:

ana nuraycım sana masallah nıce yıllara evlılıgınde bebegınle yada bebeklerınle
bende bazen kızımı kımselere kıyamam dıyorum
ama malesef bızde ana kuzusuyduk
kısmet allah yavrularımıza hayırlı kapılar acsın ne dersı calısıyon sen bakiiiiiiiiiiim
tesekkurler bennuya ıltıfatlarına

canım kpss çalışıyorum ingilizce öğretmeniyim ama atanamamış olanlardan bu yıl hamileyken çalışmıştım tam iyi puan aldım atancam derkeeeennnnnnnnn malum sınav iptal edildi şimdi 31 ekimde tekrarı var ona çalışıyorum yeniden kızım uyurken...
günüm öyle geçiyo yani masaL uyurken ders temizlik yemek ütü arada uykuu o uyanıncada şebeklik yapıyorum bu annelik insana saçma sapan şarkılar ninniler söylemeyide öğretiyomuşş.. misafir olayım daha başlamadı benim başlayınca ne yapcam bilmiyorum 15 gündür yeni yeni yemek temizlik yapmaya başladım tekrar masalı odada bırakamıyorum kusarsa falan diye ağlar duymam diye ayrılamıyorum yanından...seninde il bebiş sanırım .. :nazar:

bebişimin adı murat, tosunn gibi bi oğlan :) ben 27 yaşındayımm güneşevlerde oturuyorumm...

Selamlar...Huysuz oğlum sabah 6 da kalktı ve daha yeni uyudu.Akşama misafirim var,hazırlık yapıcam daha...Meltem,Gonca geldiğiniz için çooooooooookkkkk teşekkürler,çok güzel vakit geçirdik bence a.s.
bızı kabul ettıgın ıçın bız tesekkur ederız
Eren bugün 5,5 aylık olmuş,ne kadar hızlı geçiyor zaman.Sanki dün doğmuş gibi hala :emir_bebek:
valla su gıbı akıyo zaman
canım kpss çalışıyorum ingilizce öğretmeniyim ama atanamamış olanlardan bu yıl hamileyken çalışmıştım tam iyi puan aldım atancam derkeeeennnnnnnnn malum sınav iptal edildi şimdi 31 ekimde tekrarı var ona çalışıyorum yeniden kızım uyurken...
günüm öyle geçiyo yani masaL uyurken ders temizlik yemek ütü arada uykuu o uyanıncada şebeklik yapıyorum bu annelik insana saçma sapan şarkılar ninniler söylemeyide öğretiyomuşş.. misafir olayım daha başlamadı benim başlayınca ne yapcam bilmiyorum 15 gündür yeni yeni yemek temizlik yapmaya başladım tekrar masalı odada bırakamıyorum kusarsa falan diye ağlar duymam diye ayrılamıyorum yanından...seninde il bebiş sanırım .. :nazar:
bısey olmaz duyarsın yoksa hıc bı ış yapamazsın
bebişimin adı murat, tosunn gibi bi oğlan :) ben 27 yaşındayımm güneşevlerde oturuyorumm...
allah saglıklı hayırlı uzun ömur versın
murat beye abımn adı ya senın adın ne
gunes evler sıtelerın oradamı kız kardesımde orda oturuyodu
kızlar kalça çıkıklığı testini nerde yaptırabilirm

hacetttepede saglık ocaklarındada elle yapıyolarmıs

hacetttepede saglık ocaklarındada elle yapıyolarmıs
teşekkürler canım eşim izinliyken gidip onuda yaptıralım ben bilgi hastanesine gidiyodum hep ama orda yapılmıyomuş... buarada rota virüsü aşısı yaptırmışmıydınız siz...kararsız kaldım o konudada..

Back