• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ankara anneleri

emel özellıkle senden
sevılay emel dılek gonca
hepınızden özur dılerım
böyle olmasını ıstemezdım
benımle görusmek ısteyen lutfen bana özelden msj atsın
gelırımde kapımda herkese acık
tekrar özur dılerım sabrımı zor tuttum o ana kadar
asla ıstemezdım böyle olmasını
keske olmasaydı emelcıgım tekrar cok cok özur dılerım

Hayat öyle kısa ki...
Hiç bir şey için değmiyor.Ne anlık sinire,ne düşünmeden söylenilen sözlere,ne sonu düşünülmeden yapılan davranışlara,ne basit şeyler için kalp kırmaya,nede başkalarını üzüp yormaya değmiyor...
Rabbim bize bir kere yaşamak için ömür veriyor bu dünyada.Bunun geri dönüşüde yok tekrar yaşama şansıda.Her an her şey bir kere yaşanılıyor ve bitiyor.
Elimizde bir defterimizle çıkacağız Rabbimin huzuruna.Önemli olan defterin ne kadar dolu yada boş olduğu değil.Hangi elimize verildiğidir.Çünkü içindekilerden hesaba çekileceğiz.Mezarlıklar 'keşke sizin yerinizde olsaydım' diyenlerle dolu.Onlara bir kez daha yaşama şansı verilseydi asla önceki hayatlarını yaşamaz,defterlerini daha güzel şeylerle doldurarak Rabbimin huzuruna çıkmak isterlerdi.Hepimiz anneyiz hepimizin evladı var hepimizin yuvası ailesi var.Rabbim hepimizi korusun ve affetsin.
Bizleri cennetine kabul eylesin,günahlarımızı affetsin.Kısacık yaşamımızı hep güzelliklerle doldursun bu dünyadada diğer taraftada. Benim bu topiğe son yazım.Allah herkesin yolunuda bahtınıda açık etsin...

kızlar herkese merablalar uzun zamandan beribu sayffaya girilip de bişeyler yaızılamadı bazı tatsız olaylar yüzüdnden facede megrayn ve ben 2010 bebekleri ve anneleri diye bir grup kurduk o grupta burdan çoğu arkadaşla yazışıyoruz eğer bizimle yazışmak isteyen varsa bekleriz sayfamıza görüşürüz kendinize iyi bakın....

Back