2010 Ankara anneleri

teşekkürler canım eşim izinliyken gidip onuda yaptıralım ben bilgi hastanesine gidiyodum hep ama orda yapılmıyomuş... buarada rota virüsü aşısı yaptırmışmıydınız siz...kararsız kaldım o konudada..

bende yaptırmadımmdogrusu ne oldugunuda bılmıyorum kk ögrendıgım kadarıyla dozunun 140 lıra 2 doz oldugunu bılıyom

kızlar bızım bu gun kontrolumuz var ve tıp fakuultesıne gıdecegız
kızkardesımın dogum gunu suprız yapcam
ona gıdıcem demettte oturuyo ordan hast gececm
15 30 dandevumuz

kızlar dılekte otururken gonca aradı oda geldı
oh mısler gıbı oturduk

catlayın catlayınEki Görüntüle 55660

Eki Görüntüle 55661
gonanın kızı hazel
3 unu bı arada cekemedık uyuyordu bennusum:nazar::nazar::enbuyukkk::enbuyukkk:
ay ben bunları cevırmıstım

ayy ne güzel gonca da mı geldiii
ee kızlar bana ne zaman geliyosunuz??
hafta içi bir gün seçeceğinizi biliyosunuz zaten
gelmek isteyen herkesi beklerim

ana nuraycım sana masallah nıce yıllara evlılıgınde bebegınle yada bebeklerınle
bende bazen kızımı kımselere kıyamam dıyorum
ama malesef bızde ana kuzusuyduk
kısmet allah yavrularımıza hayırlı kapılar acsın ne dersı calısıyon sen bakiiiiiiiiiiim
tesekkurler bennuya ıltıfatlarına

heeeey kk nın dıger karulary nıredesınız
emınım benım yazımı okuyup gerı kapatıyonuz
catlıyonuz yanı essahhtan
oleyyyyyyyyyyy bravo bana
kızım zırlıyodu ya
unutmusum yemekteyız gıbı yorumlarımı yazzmayı
evet bu gunku ev sahıbı
nasıl desem nereden baslasam
sevılay gıbı degıldı
bızı taaaaaaaaaaaaaaa balkonlarda karsıladı
sevılay gıbı kıyafetıne özen göstertmemıstı
picamayla ama gaffurunkıne benzemeyen karsıladı bızı
ama genede ıyıydındı
börekıııııııııııııııı harıkaaaaaaaaaaaa olmustu
ecele ecele yaptı
aceleye seytan karısır derlerya
seytan neyım görebılemedım ben
sonra ne gözel oturduk tam dedıkodu yapcaz
anam benım tel bılmem tanımam bı avrat
megerınsem koncaymışş
ben munasebetsız
elın evıne mısafır cagır
allahtan ev sahıbı hanımefendı bısey demedı
ahh ben olacadımkı onun yerıne
sen kımsın looooooooo benım evıme mısafır cagırıyon derrrrr sacından tuttugum gıbı atardımdı kapının önune
hanfendılık baska bısey heralım garıbım bısey dıyemedı kalktı bıda cay demledı
neysem bızde yedık ıçtık ellerıne saglık cıktık geldık ama aklımız hala orada
çok duzeldı
dılekcıgım yaptıgım onca munasebetsızlıge ragmen sacımı basımı yolup yollamadıgın ıçın benı gene tesekkur ederım sana

haaaaa bızde elımız bos gıtmedık
bennunun o meshur corbalarından erene de yedırdık
damadım bayıldı kaynanasının yagsız tuzsuz yemeklerıne

bızım dunurde pek munasebetsız yawwwwww
ınsan gelınıne özel yemek neyım yapar
ancaaa oglundan artan mamaları yedıddırrryooo
evet aynen öle benenu gene artan mamayı yedı
eeeeeee napalım yemeyenın malını yerler
nuraycım uzun böle olur
epey dökturdum ama
dılek cale sevılay ve konca
sızlerı tanıdıma cok memnunum
ıyıkı varsınız hep olun lutfen
ay klımda bısey vardındı unuttum:hulya::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

bu yazımı sonuna kadar okuyan kızlar bu cıcekler sızea.s.a.s.a.s.

deli bu kadın yaa kaydirigubbakcemile3 laelaelaelaelae naniknanik

bebişimin adı murat, tosunn gibi bi oğlan :) ben 27 yaşındayımm güneşevlerde oturuyorumm...

hoşgeldiiiin
peki senin adın ne
bi de ne doktorusun

teşekkürler canım eşim izinliyken gidip onuda yaptıralım ben bilgi hastanesine gidiyodum hep ama orda yapılmıyomuş... buarada rota virüsü aşısı yaptırmışmıydınız siz...kararsız kaldım o konudada..

ben de yaptırmadım nuraycım

Selan kızlar,bizim maaş kartı kilitlenmiş,hesaptan paralar çekilmiş,ne iş anlamadık valla,acayip moralim bozuk.Banka hiçbir bilgiyi kabul etmiyor,hesaba girmeye çalışanlar olmuş,hesabı kilitlemişler.Pazartesi bankaya gidicez bakalım.Hesaptaki paradan 510 tl çekilmiş,eşimin bilgilerini bile değiştirmişler.Tüm birikimimiz o hesapta,inşallah hacker falan girmemiştir,yoksa bittik biz senağlama

dilek naaptınız son durum ne??

cale delı sensın
ayaklarım sıstı demet evlerı cebecı yı alt ust ettım gezecem deyı daha yenı geldım eve koca geleene kadar bırazcık tıkınayım kızım ıkl kez tavuk suyuna corba içtı

o paradan da haber yok,bugun a city ye alyans almaya gittik 910 tl tuttu.Neyse karttan çektirdik ama çekilmedi görünüyor.Bankamatikten çekip gelelim dedik,işlem hareketlerinde para çekilmiş görünüyor ama kuyumcunun hesabına yatmamış.Bankayı aradık anlattık durumu,bizi ilgilendirmez dediler direk acayip moralim bozuk.Zehir zıkkım olsun o paralar,hakkım neyse arıcam yarın adliyeye giidicez.Üstümüzde ne bela var anlamadım,anlayacağınız 1420 tl kayıp...

ev almışız kafamçokkarıştı :1shok:
hayırlı ugurlu olsun
bıtanede bıze alın öyle basıt anlatıyonkı

o paradan da haber yok,bugun a city ye alyans almaya gittik 910 tl tuttu.Neyse karttan çektirdik ama çekilmedi görünüyor.Bankamatikten çekip gelelim dedik,işlem hareketlerinde para çekilmiş görünüyor ama kuyumcunun hesabına yatmamış.Bankayı aradık anlattık durumu,bizi ilgilendirmez dediler direk acayip moralim bozuk.Zehir zıkkım olsun o paralar,hakkım neyse arıcam yarın adliyeye giidicez.Üstümüzde ne bela var anlamadım,anlayacağınız 1420 tl kayıp...

dılek ınsallah bı sonuc cıkar alırsınız paralarınızı yazık gunah ya ınsan dayanamazya
yok bsnkayı ılgılendırmez kımı ılgılendırır acep
töbe töbe
ınsallah cabucak çözume ulasırsınız

alyanslarını güle güle tkullan hakkınıda tabikide ara ne kadar ahat ne kadar yüzsüzlerrrkesinlikle adliyeye gidinnnnnnnnn

cale delı sensın
ayaklarım sıstı demet evlerı cebecı yı alt ust ettım gezecem deyı daha yenı geldım eve koca geleene kadar bırazcık tıkınayım kızım ıkl kez tavuk suyuna corba içtı

ohhh yawrumm boyna geziyon demet benim mekanımmm çok sevirem orayıııı tavuk suyuna çorbaa bende bayılırımmm afiyet olsun kızınaaa

eee şimdik gelelim bana ben aynı tas aynı hamam hiçbi değişiklik yokkk ha tek değişiklik 2 gündür oğlumu okula yolluya biliyorummm ama akşamları tavuk gibi erken den yatıyorum bu arada en erkenimde (1.30)filann bir kaç gündür giremiyodum dün girdim yazdım yazdım hop elektrikler gitti sinir oldum yaaaa çağanın gözü bu arada yeniden başladı acaba banyo yaptırdım sulardamı bişey varki jale dilek meltemmm sizlerle sohbet etmyi özledimmm anacımm alıştırdınız beni kendinize keşke aynı binada otusaydık kızlarrr vala negüzel ollurdu şimdilik nbu kadar kızlrrr öğlen hilala gelecek onu tanıyosunuzartık kmşusuyl kahve içmeye ev ahır gibi dün yazlıkları kaldırdm kışlıkları çıkardımm anam tam 5 kişiyiz katlakatla bitmedi bugünnn ev süpürüp silmem lazımmm hadi görüşmek üzere kendinize ii bakınnn ha kızlar dün çağana hilalalin komşusu bisiklet satıyodu kızı hiç binememiş alırsan dedi şu tutmalı şemsiyeli müzikli bisikletler varya ondan piyasası ne kadarki onların bilen varmı 30 tl ye aldımmmm nasılsa yazakadar batuhan çağandan önce binip parçalrrr hadi hadi bu sefer ben kaçar birazda faceye bakımmmmmmm byyy:içelim::içelim:

Hayırlı olsun canım a.s.a.s.a.s.a.s.:nazar:

sağol dilekcim inşallah sizin şu kart işi de çözülür biranönce az da değil yaa

hayırlı ugurlu olsun
bıtanede bıze alın öyle basıt anlatıyonkı

sağol canım yok kız basit olur mu
sadece 1-2 ay daha sürer sanıyodum eltimle konuşurken hayırlı olsun eviniz deyince şok oldum eşimden önce eltim haber verdi

çünkü durum şöyleki;
belki söylemişimdir oturduğumuz ev büyük kaynımın
bu evi bize satmasını istiyoduk o da zaten çorumdan almak istiyodu orda polis memuru kendisi
onlar ne zaman ev bulursa oturduğumuz evin parasını o zaman öderiz diye konuştuk
ve dün bulmuşlar
kredi işlemlerine başlanacak bakalım inşallah çok zorlanmayız

hayırlı olsun canımmm allah olmayanlarada nasip etsin güle güle oturun

sağol canım Allah razı olsun

eee şimdik gelelim bana ben aynı tas aynı hamam hiçbi değişiklik yokkk ha tek değişiklik 2 gündür oğlumu okula yolluya biliyorummm ama akşamları tavuk gibi erken den yatıyorum bu arada en erkenimde (1.30)filann bir kaç gündür giremiyodum dün girdim yazdım yazdım hop elektrikler gitti sinir oldum yaaaa çağanın gözü bu arada yeniden başladı acaba banyo yaptırdım sulardamı bişey varki jale dilek meltemmm sizlerle sohbet etmyi özledimmm anacımm alıştırdınız beni kendinize keşke aynı binada otusaydık kızlarrr vala negüzel ollurdu şimdilik nbu kadar kızlrrr öğlen hilala gelecek onu tanıyosunuzartık kmşusuyl kahve içmeye ev ahır gibi dün yazlıkları kaldırdm kışlıkları çıkardımm anam tam 5 kişiyiz katlakatla bitmedi bugünnn ev süpürüp silmem lazımmm hadi görüşmek üzere kendinize ii bakınnn ha kızlar dün çağana hilalalin komşusu bisiklet satıyodu kızı hiç binememiş alırsan dedi şu tutmalı şemsiyeli müzikli bisikletler varya ondan piyasası ne kadarki onların bilen varmı 30 tl ye aldımmmm nasılsa yazakadar batuhan çağandan önce binip parçalrrr hadi hadi bu sefer ben kaçar birazda faceye bakımmmmmmm byyy:içelim::içelim:

iyi sonunda başardın çocuğu okula göndermeyi alkisalkisalkis
bak geçen aklıma gelmişti söyleyim dedim unuttum geri
ardanın da olmuştu gözlerinde çapak
dr antibiyotik damla vermişti
aldığım eczane de tanıdık... bebe şampuanıyla yıka gözlerini demişti
eve gider gitmez hemen banyo yaptırdım gerçekten çok faydası oldu damlayı da hala açmadım duruyo öylece
artık her banyoda gözlerini iyice yıkıyorum bi dene bakalım faydası olacak mı

burda degılım koca okey oynuyodu zor kaldırdım basından
bennunun göbegı kızarmıstı apar topar saglık ocana göturdum
pişik gıbıymıs kalın gıydırıyoz ya batıkonla sıl krem sur ustune dedı
annem vardı sabah kahvaltıya komsum gelmıstı bayagı yogundum
dılek naptıysa jale arasana bı yarın sabah merak edıyom aslında bende caldırırım arar benı
sevılay valla bende özluyorum sızı goncada cok tatlı bı tanısanız
ıste böle sabah yazarım detaylıca hadı by
jalenın msn acık bakam konusabılcemmı

Sonunda Eren beyin ilk dişi çıktı ama üstten köpek dişi kaydirigubbakcemile3 Örümcek aldım bugün oğluma,bindirince ağladı o ayrı konu.Para işine gelince bankaya dilekçe yazıldı,sonucu beklicez mecburen.Yine alyans alamadım kendime,o para da öyle gitti işte....Az parada değil peşine düşmesen olmaz,hayırlısı bakalım....

Sonunda Eren beyin ilk dişi çıktı ama üstten köpek dişi kaydirigubbakcemile3 Örümcek aldım bugün oğluma,bindirince ağladı o ayrı konu.Para işine gelince bankaya dilekçe yazıldı,sonucu beklicez mecburen.Yine alyans alamadım kendime,o para da öyle gitti işte....Az parada değil peşine düşmesen olmaz,hayırlısı bakalım....
oooo hayırlı olsun dılekcıgım dıs hedıgı yapcanmı
ınsallah bankadan ıyı sonuclar yanı parayı alırsınız
mecbu dusecen kolay kazanılmıyo malesef
belkı yorgun fılandır ondn aglamıstır örumcekte
keyfı yerıdeyken dene
ohhh yawrumm boyna geziyon demet benim mekanımmm çok sevirem orayıııı tavuk suyuna çorbaa bende bayılırımmm afiyet olsun kızınaaa
kız kardesım orda oturuyo ya
dun dogum gunuydu ona gıttımuprız yaptım

bısıkletı ıyı almıssın hayırlı olsun
bana özelten tel yolla bacım
kızlar havalar bayagı soguycak napcaksak
cumadan ıtıbaren
napıyoz kıme gıdıyoz yada bana gelın

İngiliz uzmanlarının araştırmalarına göre zeka ve IQ geliştiren 10 besin varmış bunlar

1- Somon balığı: Beyin için en yararlı deniz ürünlerindendir. Beyin hücrelerinin gelişimini sağlayan Omega-3 içerir. Haftada bir kez yenmesi tavsiye edilir.
2- Morina balığı: Morina balığı, vücut için gerekli iyot alımını sağlar ve IQ'yu yükseltir.
3- Sığır eti: Haftada en az iki kez 140 gram sığır eti yenmeli.

4-Yumurta: İçindeki kolin maddesi, çocukların beyin hücrelerini yeniler, güçlendirir. Hafızayı güçlendirir, daha hızlı öğrenmeyi sağlar.

5- Ay çekirdeği: Sınav için dersleri tekrar ederken bir avuç çekirdek yemek çocukların sinirlerini yatıştırır. Ayrıca kasların gevşemesini sağlayan magnezyum sayesinde iyi bir uyku sağlar.
6- Yulaf: Vücuda yavaş yavaş ama iyi bir enerji sağlar. Her gün kahvaltıda yemeye dikkat edin.
7- Yaban mersini: Çilekle birlikte hafızayı güçlendirir ve öğrenme kapasitesini artırır.
8- Barbunya: Besinden alınan B1 vitamini eksik olursa, hafızanın normalden daha zayıf olmasına neden olur. Haftada 2-3 kez yenmelidir.
9- Bezelye: B1 ve B3 vitaminlerini içerir. Haftada en az iki ya da üç tabak alınmalıdır.
10- Su Beynin ideal şartlarda çalışması için su oranı yeterli olmalıdır.

bakın bakalım ısınıze yarıyomu
bu arada bende bılgısayarın kurdu olcam caleye yetıscem

Günaydın kızlar nasılsınız?Ayşenur un uykusu geldi hemen yazıp kaçıcam.Gözleri sıkıntılı olan bebekler için bol bol havuç suyu tavsiyem olur.Bir deneyin.Çocuğu 1 yaşında olan arkadaşım çok sıkıntı çekmiş bu konuda ben doğum yapar yapmaz ilk söylediği bu oldu.

İngiliz uzmanlarının araştırmalarına göre zeka ve IQ geliştiren 10 besin varmış bunlar

1- Somon balığı: Beyin için en yararlı deniz ürünlerindendir. Beyin hücrelerinin gelişimini sağlayan Omega-3 içerir. Haftada bir kez yenmesi tavsiye edilir.
2- Morina balığı: Morina balığı, vücut için gerekli iyot alımını sağlar ve IQ'yu yükseltir.
3- Sığır eti: Haftada en az iki kez 140 gram sığır eti yenmeli.

4-Yumurta: İçindeki kolin maddesi, çocukların beyin hücrelerini yeniler, güçlendirir. Hafızayı güçlendirir, daha hızlı öğrenmeyi sağlar.

5- Ay çekirdeği: Sınav için dersleri tekrar ederken bir avuç çekirdek yemek çocukların sinirlerini yatıştırır. Ayrıca kasların gevşemesini sağlayan magnezyum sayesinde iyi bir uyku sağlar.
6- Yulaf: Vücuda yavaş yavaş ama iyi bir enerji sağlar. Her gün kahvaltıda yemeye dikkat edin.
7- Yaban mersini: Çilekle birlikte hafızayı güçlendirir ve öğrenme kapasitesini artırır.
8- Barbunya: Besinden alınan B1 vitamini eksik olursa, hafızanın normalden daha zayıf olmasına neden olur. Haftada 2-3 kez yenmelidir.
9- Bezelye: B1 ve B3 vitaminlerini içerir. Haftada en az iki ya da üç tabak alınmalıdır.
10- Su Beynin ideal şartlarda çalışması için su oranı yeterli olmalıdır.

bakın bakalım ısınıze yarıyomu
bu arada bende bılgısayarın kurdu olcam caleye yetıscem

Bilgi için sağol canım.Biraz büyüsün deneyeceğim bunların hepsini.

Back