2010 Ankara anneleri

Günaydınnnnnnnnnnnnnn,Eren uyandı ve uyumuyoooooooooo tüm çabalarıma ragmen sempatiksalakcinni

ay napım bırının adı defne ne kızı nede kendı defne ustune ustluk aynı anda bırıdaha çıkıyo kızı defne arkadasım ben unuturum zatı ben dogruları unutuyom böle karısıklıgı töbe hazmetmez benım beyın tesadüfe bak 2 aynı anda katılıyo aramıza yok akılları sıra bana beyın cımnastıgı yaptıracaklar yok bacım yapmam herkes yazsın bacım adını bebesının adını
+
bıseydaha var bıssuru kız oldu topıkte

ben üye olurken hiççbi ismi kabul etmedi kullanılıyo dyo hep ondan o ismi aldım ayrıca oglumun adını kendi adımı yazdım elli kere yazamam

AKILLARI SIRAMI???? anlaşılan pekde seviyeli bir topik olmamış burası

hemen duruma el atayım sengözlerimebaksanab
meltem arkadaşımız çok espirili biridir gün geçtikçe tanıyacaksın yani tanımak isteyip de topiğimizde paylaşıma devam edersen
o yazdığı yazıda hiç bir art niyet olmadığına %100 eminim hatta tekrar okursan orda kendiyle dalga geçmiş
benmeltem .!.:
böle karısıklıgı töbe hazmetmez benım beyın
baksana ciddi olsa böyle bişey yazar mıydı??

sıra geldi banaaa
hastaneden geldim
sadece kansızlık var dedi dr 7+7=14 damla kan damlası kullancaz
kemik yaşı küçük çıktı (0-3 ay arasına uygunmuş) ama kandaki kalsiyum oranı normal olduğu için çok da önemli değilmiş bu konuda biraz kafam karışık nette biraz araştırma yapcam
ve sorumlu bir anne olarak düzenli bir şekilde kemik suyu vermeyi düşünüyorum
1 ay sonra tekrar kan sayımı yapılacak duruma göre damla sayısını azaltırız dedi

AKILLARI SIRAMI???? anlaşılan pekde seviyeli bir topik olmamış burası

öncelikle slm hoşgeldin aramıza bende sevilayyy yokk be topiğimiz çok güzel ve seviyeli bi topiktirr bizlere takıldınmı anlayacaksınnn meltem arkadaşımızda seni kırmak için yazmamıştır inan buna

sıra geldi banaaa
hastaneden geldim
sadece kansızlık var dedi dr 7+7=14 damla kan damlası kullancaz
kemik yaşı küçük çıktı (0-3 ay arasına uygunmuş) ama kandaki kalsiyum oranı normal olduğu için çok da önemli değilmiş bu konuda biraz kafam karışık nette biraz araştırma yapcam
ve sorumlu bir anne olarak düzenli bir şekilde kemik suyu vermeyi düşünüyorum
1 ay sonra tekrar kan sayımı yapılacak duruma göre damla sayısını azaltırız dedi

geçmiş olsun canımmmm buna şükür ohh için rahatlamıştır ayy kan damlası bende aldım ama daha 2-3 kere veriyorumdur bende unutuyorum vermeyii

hemen duruma el atayım sengözlerimebaksanab
meltem arkadaşımız çok espirili biridir gün geçtikçe tanıyacaksın yani tanımak isteyip de topiğimizde paylaşıma devam edersen
o yazdığı yazıda hiç bir art niyet olmadığına %100 eminim hatta tekrar okursan orda kendiyle dalga geçmiş baksana ciddi olsa böyle bişey yazar mıydı??

katılıyorum şahsen ben yanlış anlamadım..,isimle hitapetmek için ki bu güzel bişey öyle yazmış diye düşündüm..neyse bugün masal uyumadı hiç uyumuyo 5 dk 5dk dalıp uyanıyo buarada nuray ben

ve gelelim resimlereeeee
hastaneden gelirken usb kablosu aldım hihoyyyt

Eklentiler

• $Arda171.jpg
    $Arda171.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 19
  • $Arda173.jpg
    $Arda173.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 22
  • $Arda175.jpg
    $Arda175.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 20
  • $Arda176.jpg
    $Arda176.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 26
  • $Arda177.jpg
    $Arda177.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 21
slm kızlar nasılsınız 2 gündür yoktumm biarz yogun günler geçiriyorumm beklenen oldu ve doğokan beyde 2 gündür geceleri ateşlenmeye başladı ve oda hastalandı dün dr gittik bademcikleri şişmiş ayyy evvv antibiotik ve ilaç dolu hangisi hangisinindi üzerine etiket yapıştıracam bu gidişle dogukan bey bugünde okula gidemedi bi uyandık saat 8.30 du 3 tanede saat kuruluydu düşününn bu gidişatı pek iyi görmüyorummm üfff bide işim varki sormayın yarın lise arkadaşlarım gelecekkk şimdiden hazırlığımı yapmam lazım yoksa yarın bu kadar hasta içinden yetiştiremem dilek --meltemmmmm-jaleeee sizler nasılsınızzzz bebeişleriniz nasıl özledim sizlerle sohbet etmeyi aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizzzzzz hadi bakalım hoşçakalın sevgiyle kalın beni özleyin anacımmm byyyyyyyyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

maşallah maşallah çok tatlı demek 7 aylık olunca böyle gülücükler dağıtacak masal ım da inşallah

bennuyla olan resimleri meltem yüklemişti zaten bu yüzden yüklemiyorum
meltemcim yanlış anlama sakın opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $Arda182.jpg
    $Arda182.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 27
  • $Arda181.jpg
    $Arda181.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 43
  • $Arda180.jpg
    $Arda180.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 41
  • $Arda179.jpg
    $Arda179.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 28
  • $Arda178.jpg
    $Arda178.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 27
  • $Arda183.jpg
    $Arda183.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 25
  • $Arda184.jpg
    $Arda184.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 31
  • $Arda185.jpg
    $Arda185.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 36
oyyyyy allahım maşlallah bebişlerimize pek bi güzellerrrrr yumuk yumuklar bu arada çağanın ilk defa gülerken bi resmi oldu ha sıla hanımda pek hoş çıkmış onu atlamayalımmmm ellerine sağlık jalecim bunları bi arada bana msn den yollarsınnnn

geçmiş olsun canımmmm buna şükür ohh için rahatlamıştır ayy kan damlası bende aldım ama daha 2-3 kere veriyorumdur bende unutuyorum vermeyii

slm kızlar nasılsınız 2 gündür yoktumm biarz yogun günler geçiriyorumm beklenen oldu ve doğokan beyde 2 gündür geceleri ateşlenmeye başladı ve oda hastalandı dün dr gittik bademcikleri şişmiş ayyy evvv antibiotik ve ilaç dolu hangisi hangisinindi üzerine etiket yapıştıracam bu gidişle dogukan bey bugünde okula gidemedi bi uyandık saat 8.30 du 3 tanede saat kuruluydu düşününn bu gidişatı pek iyi görmüyorummm üfff bide işim varki sormayın yarın lise arkadaşlarım gelecekkk şimdiden hazırlığımı yapmam lazım yoksa yarın bu kadar hasta içinden yetiştiremem dilek --meltemmmmm-jaleeee sizler nasılsınızzzz bebeişleriniz nasıl özledim sizlerle sohbet etmeyi aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizzzzzz hadi bakalım hoşçakalın sevgiyle kalın beni özleyin anacımmm byyyyyyyyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benimm çok teşekkür ederim evet baya rahatladım hele eşime söylediğim anda derin bi ooohhhh çekti şimdi ne istersen iste benden diyo sevincinden ama ben öyle fırsatçılığı pek sevmem yerimseniben
doğukan'a da çok geçmiş olsun
ve şu uyanma işine başka bi çözüm mü bulsan ki durum giderek vahimleşiyo 3 alarma uyanamamak ne demek yahuu
yarın için de Allah kolaylık versin bi aksilik olmadan atlatırsın inşallah

oyyyyy allahım maşlallah bebişlerimize pek bi güzellerrrrr yumuk yumuklar bu arada çağanın ilk defa gülerken bi resmi oldu ha sıla hanımda pek hoş çıkmış onu atlamayalımmmm ellerine sağlık jalecim bunları bi arada bana msn den yollarsınnnn

evet çok şekermiş sıla hanım bayıldım ona ben hele şu sünnet muhabbetimizi unutamıyorum kaydirigubbakcemile3 annesine selamlarımı ilet a.s.
ilk fırsatta yollarım resimleri yerimseniben

Selan kızlar,bizim maaş kartı kilitlenmiş,hesaptan paralar çekilmiş,ne iş anlamadık valla,acayip moralim bozuk.Banka hiçbir bilgiyi kabul etmiyor,hesaba girmeye çalışanlar olmuş,hesabı kilitlemişler.Pazartesi bankaya gidicez bakalım.Hesaptaki paradan 510 tl çekilmiş,eşimin bilgilerini bile değiştirmişler.Tüm birikimimiz o hesapta,inşallah hacker falan girmemiştir,yoksa bittik biz senağlama

Back