selam kızlar.. başıma gelenleri anlatiim size.. biraz morale ihtiyacım var.. oğluşumum gelişimi 2 hafta önde gidiyormuş.. baş çevresi biraz büyük çıktı.. koca kafalı olabilirmiş.. doktor doğuma kadar düzelebilir düzelmezse de abartılacak birşey değil dedi ama içim içimi yiyoo... hani biri dese sunu yap düzelir diye ama yok kendiliğinden düzelirse düzelecek.. çok üzgünüm.. ayrıca cocuğun 2 hafta ileride gitmesi erken doğuma neden olabilirmiş.. kafası büyük olursa normal doğum yapamazmışım, suyum da biraz fazlaymış bu da erken doğuma neden olabilirmiş.. ya ben zaten korkuyorum bide bunlar başıma geldi napıcam ben cok mutsuzummm. ağlayıp oğlumu da üzmek istemiyorum ama elimde diil mafoldumben
töbe töbe kendine gel. benimkli 2 hafta geriden geliyordu. dogudugunda 2.5 kg ydu minnacıktı. kası bile yoktu. erken dogum olsa bile zaten bebeğin 2 hafta ilerden gidiyor maşallah de. bişeycik olmaz. koca kafa olurmuş. onu diyen dra kıç ye deeydin. allah allah.kulağınada baksaydı bari kepçe falanmı diye.hem sezeryandada bişey yok. ben spinal sezeryan oldum. 3. gün ayakta zıplıyordum. sıkma canını. gül yahuuuuolumunekankayizsmile