2010 Ankara anneleri

Jalecim evin hayırlı olsun canım sağlıcakla hayırla sıkıntısız oturmanızı ve borçlarınızı tez zamanda bitirmenizi nasip etsin Rabbim.İnş. bizede kısa zamanda nasip olur....

o paradan da haber yok,bugun a city ye alyans almaya gittik 910 tl tuttu.Neyse karttan çektirdik ama çekilmedi görünüyor.Bankamatikten çekip gelelim dedik,işlem hareketlerinde para çekilmiş görünüyor ama kuyumcunun hesabına yatmamış.Bankayı aradık anlattık durumu,bizi ilgilendirmez dediler direk acayip moralim bozuk.Zehir zıkkım olsun o paralar,hakkım neyse arıcam yarın adliyeye giidicez.Üstümüzde ne bela var anlamadım,anlayacağınız 1420 tl kayıp...

Çok geçmiş olsun iyice araştırın canım belki yanlışlık falan olmuştur....

Günaydın kızlar nasılsınız?Ayşenur un uykusu geldi hemen yazıp kaçıcam.Gözleri sıkıntılı olan bebekler için bol bol havuç suyu tavsiyem olur.Bir deneyin.Çocuğu 1 yaşında olan arkadaşım çok sıkıntı çekmiş bu konuda ben doğum yapar yapmaz ilk söylediği bu oldu.

arkadasımm kusura bakmada sen ne ara katıldın aramıza ben senı hatırlamıyomda
enı bı tekrardan bılgılendırıversen bebegın ne kadarlık senın adın fılan kusura bakma
çigdemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nerelerdesın gene yoksun ortalarda
aslı topigin kurucusu onu tamamen unuttuk
özlem 3 lerın anası
heytttttt neredesınız

arkadasımm kusura bakmada sen ne ara katıldın aramıza ben senı hatırlamıyomda
enı bı tekrardan bılgılendırıversen bebegın ne kadarlık senın adın fılan kusura bakma
çigdemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nerelerdesın gene yoksun ortalarda
aslı topigin kurucusu onu tamamen unuttuk
özlem 3 lerın anası
heytttttt neredesınız

Daha öncede bir kaç kez girdim bu topiğe sevilayın (lise arkadaşım) yönlendirmesiyle sanırım dikkatinden kaçmış.

daha öncede bir kaç kez girdim bu topiğe sevilayın (lise arkadaşım) yönlendirmesiyle sanırım dikkatinden kaçmış.

evet canım ya hıç hatırlamıyorum
adın ne bacım senın bebişin ne kadarlık
benı anlattılarmı sana meltem adım
bennu fatmada kızım
6 aylık oldu bugun
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kapı kapı gezmekten benım kızım kapı tokmagına vurmayı ögrenmısssssssssss
bu ıyımı kötumu ben bı anlam veremedımde

Daha öncede bir kaç kez girdim bu topiğe sevilayın (lise arkadaşım) yönlendirmesiyle sanırım dikkatinden kaçmış.

Ayrıca mart annelerinden jalede var beni tanıyanlar arasında.Ben yinede özetle geçeyim bilmeyenler için. yasakkelime

Ayşenur isminde 7 aylık bir kızım var eryamandayım.İsmim Emel.(Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim ne sınavına giriyoruz yahu?)

evet canım ya hıç hatırlamıyorum
adın ne bacım senın bebişin ne kadarlık
benı anlattılarmı sana meltem adım
bennu fatmada kızım
6 aylık oldu bugun
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kapı kapı gezmekten benım kızım kapı tokmagına vurmayı ögrenmısssssssssss
bu ıyımı kötumu ben bı anlam veremedımde

Mühim değil canım.Kızını Allah bağışlasın benim kızla aralarında 1 ay var demekki.Sevilaa gidenler arasında sen ve kızında varmıydı peki?Bu arada kapı olayıda çok sevimli demekki annesi gibi gezgin olacak.

mühim değil canım.kızını allah bağışlasın benim kızla aralarında 1 ay var demekki.sevilaa gidenler arasında sen ve kızında varmıydı peki?bu arada kapı olayıda çok sevimli demekki annesi gibi gezgin olacak.

yazacaktım yoksa emelmısın dıye
sorunun ıçınde cevap saklı nerden ögrendı dersın bu kız kapı tokmagı calmayı
ben gıtmıycemde kım gıtcek
resımlerı görmedınmı zaten tek kız bızdık hepsı erkek

yazacaktım yoksa emelmısın dıye
sorunun ıçınde cevap saklı nerden ögrendı dersın bu kız kapı tokmagı calmayı
ben gıtmıycemde kım gıtcek
resımlerı görmedınmı zaten tek kız bızdık hepsı erkek

:) :) evet gördüm bir kız seninki vardı erkek egemenliğine hemen son vermek gerek bir dahakine ben ve kızım nasipse hazır ve nazırız.Yanındayız...

Selamlar.....Bugün bankadan aradılar,çok özür dileyerekten paramızı yatıracaklarını söylediler ama hala yatmadı.Genelmüdürlüğe dilekçe yazdık,işe yaradı galiba.Annemgile gittim bugün ama Eren bey durmadığı için babam geri getirdi bizi,taş çatlasa 1 saat anca oturmuşumdur.Diş hediği yapıcam ama biraz daha zaman geçsin bakalım.Eren çok mızmız,diş yüzünden,diğerleride patlayacak gibi,ardarda çıkaracak galiba.

Selamlar.....Bugün bankadan aradılar,çok özür dileyerekten paramızı yatıracaklarını söylediler ama hala yatmadı.Genelmüdürlüğe dilekçe yazdık,işe yaradı galiba.Annemgile gittim bugün ama Eren bey durmadığı için babam geri getirdi bizi,taş çatlasa 1 saat anca oturmuşumdur.Diş hediği yapıcam ama biraz daha zaman geçsin bakalım.Eren çok mızmız,diş yüzünden,diğerleride patlayacak gibi,ardarda çıkaracak galiba.

Sevindim canım bununla geçmiş olsun.Banka yatırır hemen paranızı inş. Erenin dişlerinede maaşallah çıkmış bak en azından başlangıç yapmışsın kurtulmuşsun.Biz henüz başlangıç yapmadık.

Sevindim canım bununla geçmiş olsun.Banka yatırır hemen paranızı inş. Erenin dişlerinede maaşallah çıkmış bak en azından başlangıç yapmışsın kurtulmuşsun.Biz henüz başlangıç yapmadık.

hala çok huysuz ama,ne gece uyuyor nede gündüz.Yere bile koyamıyorum,hemen mızırdanmaya başlıyor,akşama kadar kucakta geziyor beyefendi.Nasıl emekleyip yürüyecek bu cocuk anlamıyorum

:) :) evet gördüm bir kız seninki vardı erkek egemenliğine hemen son vermek gerek bir dahakine ben ve kızım nasipse hazır ve nazırız.Yanındayız...
TESEKKURLER Aysegul hanımla arkadas olurlar bıde hazel var 4 aylık
dılek çok sevındım helel para yavrum allah yedırmez

hala çok huysuz ama,ne gece uyuyor nede gündüz.Yere bile koyamıyorum,hemen mızırdanmaya başlıyor,akşama kadar kucakta geziyor beyefendi.Nasıl emekleyip yürüyecek bu cocuk anlamıyorum

ay dılek bennu 7 de kalktı tam 1 saatlık uykuyla aksam 8 e kadar uyutamadım mızır mızır hep aynılar bunlar
emeklemesıyle yurumesıne gelınce her cocuk farklı belkı 9 10 aylık emekler gec yurur bılemeyızkı
kafana takma sabah bıraz ıyı oluyo 9 a 10 a kadar ne iş yaptı yapıyorum ondan sonra ıgneyı kaldırmam ımkansız
ama su para işine sevındım

kızlar yarın dılek kesın
belkı jale ve gonca bana gelıyolar gelmek ısteyen buyursun gelsın bana özelden msj atabılırsınız bakarım sıze gerı dönerım sıncandayım ben

kızlar yarın dılek kesın
belkı jale ve gonca bana gelıyolar gelmek ısteyen buyursun gelsın bana özelden msj atabılırsınız bakarım sıze gerı dönerım sıncandayım ben

msn'den de yazdım ama cvp gelmedi burdan sorayım dedim
sevilayla da konuştun mu yarın için? gelme ihtimali var mı??

Back