2010 Ankara anneleri

QUOTE=defne44;15407880]adım esra batıkentteyim bende oglum 4.5 aylık[/QUOTE]

esracım lutfen aktıf ol
hekes bende gırıyorum dıyo bı görunuyo
bıdaha yok
bak bılmem gecmıı okudunmu
bız jale sevılay dılek
aktıf olarak gırıp cıkıyoruz ve bulustuka.s.:nazar::enbuyukkk:
cealeeee bundan sonra kabul etmeden sık gırcenızmı dıyede sor olarmı canımcımcımgamyoncuiremsu

Selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr a.s.Bugün eşime elmalı kurabiye yapayım dedim,anca 3.tepsi de kıvamını tutturabildim,sinir küpü oldum valla :roflol:Ayrıca Eren bugün 3 metre kadar yan yan süründü,niye doğru düzgün gitmiyor bu çocuk anlamdım gitti bilmiyorumkismile

Ayrıyetten hamileyim galiba ben,bu yapacağım 4.test olacak 5 ayda :roflol: İkinciyi uzunca bi yıl düşünmüyorum ama test sonucu negatif çıkınca da çok üzülüyorum nedense :uhm:

mülakatı geçebildimmi acaba

malesef geçemedin çünkü oğlunun kaç aylık olduğunu değil adının ne olduğunu sormuştum daaaatt yanlış cevap kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

hadi neyse bir şartla geçiririm seni o da meltemin dediği gibi sık sık gireceksin anlaştık mı yerimseniben vereliniortak
hayırdır jale sen kurul baskanı fılanmı oldun gırerken aramada yappıyonmu

aramıza hosgeldın
ama ben adını fılan sımdıkten unuttum
mulakatı dılekle ben gecırdık ama bakalım jale hanım ne dıycek

sen çook yaşa emiiiii kaydirigubbakcemile3 yerimseniben :1hug:

Ayrıyetten hamileyim galiba ben,bu yapacağım 4.test olacak 5 ayda :roflol: İkinciyi uzunca bi yıl düşünmüyorum ama test sonucu negatif çıkınca da çok üzülüyorum nedense :uhm:

dur kız acelen ne önce ben hamile kalcam :3: boshayallersmile
e siz korunmuyo musunuz da testin negatif çıktığına üzülüyosun :uhm: olma ihtimali mi var yani
ayrıcana doğumdan sonraki yaklaşık bir yıl adetin düzensiz olması normal

Selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr a.s.Bugün eşime elmalı kurabiye yapayım dedim,anca 3.tepsi de kıvamını tutturabildim,sinir küpü oldum valla :roflol:Ayrıca Eren bugün 3 metre kadar yan yan süründü,niye doğru düzgün gitmiyor bu çocuk anlamdım gitti bilmiyorumkismile
bende tarıf vardı adam bı danısır
akdasımın kardesı 3 ay önce evlendı bek aren hep elmalı pasta yapardım ben ona
kurabıye demıyom ben
faceyıde ögrendım ya msj cektm
senkımsın dıyo
dedımkı
elmalı pasta askolsun benı hatırlamadınmı
dılek hamıle fılan degılsın sevılayın orda ne konusmustuk hanı test ypmıycaktın
malesef geçemedin çünkü oğlunun kaç aylık olduğunu değil adının ne olduğunu sormuştum daaaatt yanlış cevap kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

hadi neyse bir şartla geçiririm seni o da meltemin dediği gibi sık sık gireceksin anlaştık mı yerimseniben vereliniortak

sen çook yaşa emiiiii kaydirigubbakcemile3 yerimseniben :1hug:

benmı yasayım
insallah

dur kız acelen ne önce ben hamile kalcam :3: boshayallersmile
e siz korunmuyo musunuz da testin negatif çıktığına üzülüyosun :uhm: olma ihtimali mi var yani
ayrıcana doğumdan sonraki yaklaşık bir yıl adetin düzensiz olması normal

ah jale daha adet olmadıkı o kendı kendıne kuruntu yapıyo
evet bu arada bennu sabaha kadar mızır mızırdı 3 4 gundur alıskanlık yaptı bıde bagırıyo dun aksam emmıyor uyumuyor dönmuste yaprak dökumu ızlıyor
9 da zor uyuttum
1 bucuk saat ugrastım tv kapatınca bagırıyor

sımdımı sımdı kucagımda babasını yolcu edıyo bı kac gundur

pardon dılek yan yan gerı gerı surunmelerı normal husnu kuruntu yapma cocuk napsa yaranamıyo sana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Hamile değilmişim :3: Korunuyoruz ama daha adet olmadığım için kendimi hamile gibi hissediyorum her ay.Hamile kalmaktan korkuyorum o yüzden herhalde bilmiyorumkismile

bende tarıf vardı adam bı danısır
akdasımın kardesı 3 ay önce evlendı bek aren hep elmalı pasta yapardım ben ona
kurabıye demıyom ben
faceyıde ögrendım ya msj cektm
senkımsın dıyo
dedımkı
elmalı pasta askolsun benı hatırlamadınmı

[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Genelde yaparım ama bu defa beceremedim her ne hikmetse :kedi: Hamur su gibi oldu,şekerler içinde pütürlü pütürlü kaldı.Yağı mı çok kattım ne :utangac:Sende ki tarifi yazsana bide onu deneyeyim...

Valla Jale,test sonucu negatif çıkınca niye üzülüyorum bende anlamadıım.Kızım olmasını çok istiyorum belki de o yüzdendir....Uzun zaman düşünmüyorum ikinciyi,Rabbim olmayanlara nasip etsin...

burdayım aktifim ama arada oglumla ilgilenmeme izin varmı hani mamasını yedirip altını degiştirip biraz oyun oynayabilrmiyim izn vermezseniz yapmam ama :))))))))))

dılekcıgım benım elmalı pastam
1 paket yumusak margarın
2 yumurta
1 bardak seker
k tozu
vanılya
2 yk yogurt
koymasanda oluyo

elmaları pısırmeden suyunu sık erene ıçır
avcuna al sık bekletme sırke olur hemen ıçır
kemıklerını guclendırır

GÜNAYDIN ARKİDİŞLER. EYTLÜŞÜ UYUTUM Bİ BAKEM DEDİM KİM VAR KİM YOK. HADİ UYANIN. YENİ YORUCU BİR GÜN BASLIYOR YUPPİİİİİİ:1::lepi:

burdayım aktifim ama arada oglumla ilgilenmeme izin varmı hani mamasını yedirip altını degiştirip biraz oyun oynayabilrmiyim izn vermezseniz yapmam ama :))))))))))
yok canım okadarda degıl
yazılıyolar senın hesap kabul edın fılan sonra ne selam ne sabah
merak edıyoruz gırmeyınce
ilk sayfalara baksana kac kısı yenı katıldı aramıza
GÜNAYDIN ARKİDİŞLER. EYTLÜŞÜ UYUTUM Bİ BAKEM DEDİM KİM VAR KİM YOK. HADİ UYANIN. YENİ YORUCU BİR GÜN BASLIYOR YUPPİİİİİİ:1::lepi:

bak mesala özlem en nerelerdesın 3 haftadan fazladır yoksun
senınle ılgılı bılgılerı unuttum valla
esatta oturanmıydın
kendını bastan tanıt
bak defne 44 esraydın demı ben cabuk unuturum ezberletın bana kendınızı

Valla Jale,test sonucu negatif çıkınca niye üzülüyorum bende anlamadıım.Kızım olmasını çok istiyorum belki de o yüzdendir....Uzun zaman düşünmüyorum ikinciyi,Rabbim olmayanlara nasip etsin...

amiiiiiiiiiiinn :Saruboceq:

yaaaa ama hala bilmiyoruz oğlunun adını
bi de ticker yaparsan çok hoş bişey olabiler
yapmayı bilmiyorsan oğlunun doğum tarihini ve adını (gördün mü bak yine adı gerekiyo :))) bi de ticker'da yazmasını istediğin özel bişey varsa onu da yaz ben sana yaparım

Son düzenleme:
benim sıpam da bennu gibi çok huzursuzdu bugün ağlayarak kaç kere uyandı bilmiyorum..
öğleden sonra biraz normale döndü
hafiften burnu tıkanmış dün banyoda üşüdü heralde büyük ihtimal ondan mızırdanıyo

Son düzenleme:
benim sıpam da bennu gibi çok huzursuzdu bugün ağlayarak kaç kere uyandı bilmiyorum..
öğleden sonra biraz normale döndü
hafiften burnu tıkanmış dün banyoda üşüdü heralde büyük ihtimal ondan mızırdanıyo

ıhlamurfılan ıçır pedıtus varsa evde içir
komsudayız bennu uyuyo yemegı söndurmeye geldım eve
bennu huysuz fılan degıl benım kızımı kötu örnek vermeyın evde kalacak yaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwww

ıhlamurfılan ıçır pedıtus varsa evde içir
komsudayız bennu uyuyo yemegı söndurmeye geldım eve
bennu huysuz fılan degıl benım kızımı kötu örnek vermeyın evde kalacak yaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwww

Evde falan kalmazi,Eren e alcaz dedik ya naniknanik

Biraz önce benim yakışıklımı yakışıklı oğluşum :utangac: armut püresi yedi,hala hayretler içindeyim akannehir

Son düzenleme:

bu aşağıdakileri yazan ben değildim heralde :dilcikar:
evet bu arada bennu sabaha kadar mızır mızırdı 3 4 gundur alıskanlık yaptı bıde bagırıyo dun aksam emmıyor uyumuyor dönmuste yaprak dökumu ızlıyor
9 da zor uyuttum
1 bucuk saat ugrastım tv kapatınca bagırıyor

selam kızlar.. başıma gelenleri anlatiim size.. biraz morale ihtiyacım var.. oğluşumum gelişimi 2 hafta önde gidiyormuş.. baş çevresi biraz büyük çıktı.. koca kafalı olabilirmiş.. doktor doğuma kadar düzelebilir düzelmezse de abartılacak birşey değil dedi ama içim içimi yiyoo... hani biri dese sunu yap düzelir diye ama yok kendiliğinden düzelirse düzelecek.. çok üzgünüm.. ayrıca cocuğun 2 hafta ileride gitmesi erken doğuma neden olabilirmiş.. kafası büyük olursa normal doğum yapamazmışım, suyum da biraz fazlaymış bu da erken doğuma neden olabilirmiş.. ya ben zaten korkuyorum bide bunlar başıma geldi napıcam ben cok mutsuzummm. ağlayıp oğlumu da üzmek istemiyorum ama elimde diil mafoldumben

Back