2010 Ankara anneleri

töbe töbe kendine gel. benimkli 2 hafta geriden geliyordu. dogudugunda 2.5 kg ydu minnacıktı. kası bile yoktu. erken dogum olsa bile zaten bebeğin 2 hafta ilerden gidiyor maşallah de. bişeycik olmaz. koca kafa olurmuş. onu diyen dra kıç ye deeydin. allah allah.kulağınada baksaydı bari kepçe falanmı diye.hem sezeryandada bişey yok. ben spinal sezeryan oldum. 3. gün ayakta zıplıyordum. sıkma canını. gül yahuuuuolumunekankayizsmile

benimde suyum çok fazlaydı suların erken patlar dendi hç bişeyde olmadı ogluma ultrasonda 5.5 kilo dedi çocuk bi dogdu 3 kilo hemde ben özele gidiyodum düşün yaniii

canım hiç korkma mart annelerinin biri de yaşadı bu durumu sezaryen oldu ama bebekte hiç bir problem yok gayet sağlıklı
sağlığında problem olmasın da tek sezaryen ol noolcak
doktoruna güven ve hiç kafana takma gayet normal bi durum

bende ağustos 2010 da meleğime kavuştum...eryamanda oturuyorum..

hoşgeldin ohh mis gibi kokuyodur şimdi opuyorumnanaktan
adın ne? bebişin adı masal sanırım ticker'dan anladığım kadarıyla

teşekkürler :) adım nuray kızımın adıda defne masal ... öyle ya mis gibi kokuyo muhteşem bi duyguymuş ilk bebeğim benim bakıp bakıp aşık oluyoruz kızıma Allah herkese nasip etsin...

adı deniz 18.05.2010 ben bilmiyorum cnm ya arkadaşlar buluşma ayarlarsanız katılırım haberiniz olsun yane

Biraz önce benim yakışıklımı yakışıklı oğluşum armut püresi yedi,hala hayretler içindeyim akannehir
afıyet bak olsun yarasın
masalah de lan bebeye sen nazar edıyon hep

bu aşağıdakileri yazan ben değildim heralde :dilcikar:
jale ben yazmadım hacker gırmıs pc me
bırazmı alsana moral moral moral moral...........................................moral............................................................................................................moral.............................................moral...................................................moral.....................................moral......................................................................................................................................................................................................................................................................moral.......................................................
moral moral moral moral
yettımı daha lazımmı
kızım herkes bısey olmaz dıyo sen bakma uzme bosa kendını cok fakır bı tanıdıgım vardı oglu 1 yasında fılandı dr dedıkı cocuk sakat para bulamadılar aldırmaya ama ya bulsalardı sapasaglam cocugu aldıracaklardı

yok ben k.örende oturuyorum hayatım. hemşireyim.
aha hatırladım sanı memeucun buyuktu bıberonun hepsını sokuyodu agzına
bende ağustos 2010 da meleğime kavuştum...eryamanda oturuyorum..
allah analı babalı buyutmek nasıp etsın
teşekkürler :) adım nuray kızımın adıda defne masal ... öyle ya mis gibi kokuyo muhteşem bi duyguymuş ilk bebeğim benim bakıp bakıp aşık oluyoruz kızıma Allah herkese nasip etsin...

adıda pek bı guzelmıs guzel masallar gıbı olsun hayatıda

valla yaptım ama noldu anlamadım

süper bişey oldu alkisalkisalkis deniz'in bugün itibariyle 4 ay 1 hafta 6 günlük olduğunu hepbirlikte görmüş olduk
yazdığın her iletinin altında bu ticker yer alacak ve hergün otomatik güncellenerek bebişin kaç aylık olduğunu görebileceğiz

oyy benim kuzum da bugün tamm 7 aylık olduuu hihoyyyt opuyorumnanaktan

adı deniz 18.05.2010 ben bilmiyorum cnm ya arkadaşlar buluşma ayarlarsanız katılırım haberiniz olsun yane

kızlar sımdı ben karıstırıyorum
defne 44 galıba ne kendı adı nede bebegının adı defne
seaandsun kızı defne masal kendı nuray
bu 2 sı sık sık kendı ısımlerını yazsınlarkı ben karıstırmayım

hay masallah arda beye 2 buyukluk hala elınde desene
rabbım hayırlı saglıklı uzun ömur versın
napan bacım gece yarısı benım karnım acıktı bennud emdı bende bı gözz atam dedım

napiim ay karnım acıktı ve sütüm de azaldı gibi geldi de bulgur pilavı yaptım kendime onu yeyip yatcam birazdan
sen napıyoooon

kız ben ekmek arası bıseyler yemeye korkuyom gece gece ne bulgur pilavı kafayı yedın heral tursu yada soganda varmı barı yanında

vaaoov melteeem çözmüşsün olayı kaydirigubbakcemile3 tebrik ediyorum vereliniortak

kız ben ekmek arası bıseyler yemeye korkuyom gece gece ne bulgur pilavı kafayı yedın heral tursu yada soganda varmı barı yanında

hımm neden olmasın soğan aklımdaydı ama turşuyu da canım çekti şimdi sen söyleyince
ben erinmem de umursamam da karnım acıkınca ekmek yemicem sonuçta yanında

vaaoov melteeem çözmüşsün olayı kaydirigubbakcemile3 tebrik ediyorum vereliniortak

ay napım bırının adı defne ne kızı nede kendı defne ustune ustluk aynı anda bırıdaha çıkıyo kızı defne arkadasım ben unuturum zatı ben dogruları unutuyom böle karısıklıgı töbe hazmetmez benım beyın tesadüfe bak 2 aynı anda katılıyo aramıza yok akılları sıra bana beyın cımnastıgı yaptıracaklar yok bacım yapmam herkes yazsın bacım adını bebesının adını
+
bıseydaha var bıssuru kız oldu topıkte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…