selam kızlar.. başıma gelenleri anlatiim size.. biraz morale ihtiyacım var.. oğluşumum gelişimi 2 hafta önde gidiyormuş.. baş çevresi biraz büyük çıktı.. koca kafalı olabilirmiş.. doktor doğuma kadar düzelebilir düzelmezse de abartılacak birşey değil dedi ama içim içimi yiyoo... hani biri dese sunu yap düzelir diye ama yok kendiliğinden düzelirse düzelecek.. çok üzgünüm.. ayrıca cocuğun 2 hafta ileride gitmesi erken doğuma neden olabilirmiş.. kafası büyük olursa normal doğum yapamazmışım, suyum da biraz fazlaymış bu da erken doğuma neden olabilirmiş.. ya ben zaten korkuyorum bide bunlar başıma geldi napıcam ben cok mutsuzummm. ağlayıp oğlumu da üzmek istemiyorum ama elimde diil mafoldumben
selam kızlar.. başıma gelenleri anlatiim size.. biraz morale ihtiyacım var.. oğluşumum gelişimi 2 hafta önde gidiyormuş.. baş çevresi biraz büyük çıktı.. koca kafalı olabilirmiş.. doktor doğuma kadar düzelebilir düzelmezse de abartılacak birşey değil dedi ama içim içimi yiyoo... hani biri dese sunu yap düzelir diye ama yok kendiliğinden düzelirse düzelecek.. çok üzgünüm.. ayrıca cocuğun 2 hafta ileride gitmesi erken doğuma neden olabilirmiş.. kafası büyük olursa normal doğum yapamazmışım, suyum da biraz fazlaymış bu da erken doğuma neden olabilirmiş.. ya ben zaten korkuyorum bide bunlar başıma geldi napıcam ben cok mutsuzummm. ağlayıp oğlumu da üzmek istemiyorum ama elimde diil mafoldumben
bende ağustos 2010 da meleğime kavuştum...eryamanda oturuyorum..
bende ağustos 2010 da meleğime kavuştum...eryamanda oturuyorum..
amiiiiiiiiiiinn :Saruboceq:
yaaaa ama hala bilmiyoruz oğlunun adını
bi de ticker yaparsan çok hoş bişey olabiler
yapmayı bilmiyorsan oğlunun doğum tarihini ve adını (gördün mü bak yine adı gerekiyo :))) bi de ticker'da yazmasını istediğin özel bişey varsa onu da yaz ben sana yaparım
Biraz önce benim yakışıklımı yakışıklı oğluşumarmut püresi yedi,hala hayretler içindeyim akannehir
afıyet bak olsun yarasın
masalah de lan bebeye sen nazar edıyon hep
jale ben yazmadım hacker gırmıs pc mebu aşağıdakileri yazan ben değildim heralde :dilcikar:
bırazmı alsana moral moral moral moral...........................................moral............................................................................................................moral.............................................moral...................................................moral.....................................moral......................................................................................................................................................................................................................................................................moral.......................................................selam kızlar.. başıma gelenleri anlatiim size.. biraz morale ihtiyacım var.. oğluşumum gelişimi 2 hafta önde gidiyormuş.. baş çevresi biraz büyük çıktı.. koca kafalı olabilirmiş.. doktor doğuma kadar düzelebilir düzelmezse de abartılacak birşey değil dedi ama içim içimi yiyoo... hani biri dese sunu yap düzelir diye ama yok kendiliğinden düzelirse düzelecek.. çok üzgünüm.. ayrıca cocuğun 2 hafta ileride gitmesi erken doğuma neden olabilirmiş.. kafası büyük olursa normal doğum yapamazmışım, suyum da biraz fazlaymış bu da erken doğuma neden olabilirmiş.. ya ben zaten korkuyorum bide bunlar başıma geldi napıcam ben cok mutsuzummm. ağlayıp oğlumu da üzmek istemiyorum ama elimde diil mafoldumben
aha hatırladım sanı memeucun buyuktu bıberonun hepsını sokuyodu agzınayok ben k.örende oturuyorum hayatım. hemşireyim.
allah analı babalı buyutmek nasıp etsınbende ağustos 2010 da meleğime kavuştum...eryamanda oturuyorum..
teşekkürler :) adım nuray kızımın adıda defne masal ... öyle ya mis gibi kokuyo muhteşem bi duyguymuş ilk bebeğim benim bakıp bakıp aşık oluyoruz kızıma Allah herkese nasip etsin...
adı deniz 18.05.2010 ben bilmiyorum cnm ya arkadaşlar buluşma ayarlarsanız katılırım haberiniz olsun yane
valla yaptım ama noldu anlamadım
teşekkürler :) adım nuray kızımın adıda defne masal ... öyle ya mis gibi kokuyo muhteşem bi duyguymuş ilk bebeğim benim bakıp bakıp aşık oluyoruz kızıma Allah herkese nasip etsin...
adı deniz 18.05.2010 ben bilmiyorum cnm ya arkadaşlar buluşma ayarlarsanız katılırım haberiniz olsun yane
cale napan bacım gece yarısı
süper bişey oldu alkisalkisalkis deniz'in bugün itibariyle 4 ay 1 hafta 6 günlük olduğunu hepbirlikte görmüş olduk
yazdığın her iletinin altında bu ticker yer alacak ve hergün otomatik güncellenerek bebişin kaç aylık olduğunu görebileceğiz
oyy benim kuzum da bugün tamm 7 aylık olduuu hihoyyyt opuyorumnanaktan
napiim ay karnım acıktı ve sütüm de azaldı gibi geldi de bulgur pilavı yaptım kendime onu yeyip yatcam birazdan
sen napıyoooon
kızlar sımdı ben karıstırıyorum
defne 44 galıba ne kendı adı nede bebegının adı defne
seaandsun kızı defne masal kendı nuray
bu 2 sı sık sık kendı ısımlerını yazsınlarkı ben karıstırmayım
kız ben ekmek arası bıseyler yemeye korkuyom gece gece ne bulgur pilavı kafayı yedın heral tursu yada soganda varmı barı yanında
vaaoov melteeem çözmüşsün olayı kaydirigubbakcemile3 tebrik ediyorum vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?