selam kızlar... ben geldiiiim
resimler harikaa ne tatlı bebişler doğurmuşuz aferim bizee opuyorumnanaktan
sevilay çok geçmiş olsun çağana, üzüldüm yaa
büyük ihtimal toza alerjisi var o gün kimse sabit olmadığı için baya bi toz kalkmıştır halıdan falan
bi de yere de yatırdık ya hepsini kesin o zaman kaptı iyice kıyamaaam![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
ben de dün hastanedeydim hacettepe'nin çocuk hastanesine götürdüm
sabah 7 de çıktım evden 6'yı geçiyodu sanırım geldiğimde
tahmin ettiğiniz gibi çook yoruldum o yüzden pc'yi gözüm görmedi
bugün de öğlene kadar yattım dünün inadına
meltem çağrı atmışsın, telefonu sessize almıştım arda uyanmasın diye sabah saat 6 dan sonra ikide birde uyandı mızırdandı karnı mı ağrıyodu ne anlamadım bi de telefona uyanmasın diye sesini kapattım
hastanede naaptın derseniz şöyle ki;
7:45 te hastanedeydim listeye isim yazarak sıra olunuyor kapı doktoru hangi bölüme gideceğinize karar veriyor neyse....
genel poliklinike muayene olduk ama sıramızın gelmesi 12 yi buldu kan tahlili, röntgen ve denver yani gelişim testi istedi doktorumuz
tahliller yarın öğlene çıkacak, röntgen çıktı ama 17:30'a kadar "hepsine beraber bakarız" demesi için beklemişim meğer :umursamaz: gelişim testi normal çıktı
yani anlayacağınız yarın belli olacak herşey inşallah bi sorun çıkmaz
resimler harikaa ne tatlı bebişler doğurmuşuz aferim bizee opuyorumnanaktan
sevilay çok geçmiş olsun çağana, üzüldüm yaa
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
büyük ihtimal toza alerjisi var o gün kimse sabit olmadığı için baya bi toz kalkmıştır halıdan falan
bi de yere de yatırdık ya hepsini kesin o zaman kaptı iyice kıyamaaam
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
ben de dün hastanedeydim hacettepe'nin çocuk hastanesine götürdüm
sabah 7 de çıktım evden 6'yı geçiyodu sanırım geldiğimde
tahmin ettiğiniz gibi çook yoruldum o yüzden pc'yi gözüm görmedi
bugün de öğlene kadar yattım dünün inadına
meltem çağrı atmışsın, telefonu sessize almıştım arda uyanmasın diye sabah saat 6 dan sonra ikide birde uyandı mızırdandı karnı mı ağrıyodu ne anlamadım bi de telefona uyanmasın diye sesini kapattım
hastanede naaptın derseniz şöyle ki;
7:45 te hastanedeydim listeye isim yazarak sıra olunuyor kapı doktoru hangi bölüme gideceğinize karar veriyor neyse....
genel poliklinike muayene olduk ama sıramızın gelmesi 12 yi buldu kan tahlili, röntgen ve denver yani gelişim testi istedi doktorumuz
tahliller yarın öğlene çıkacak, röntgen çıktı ama 17:30'a kadar "hepsine beraber bakarız" demesi için beklemişim meğer :umursamaz: gelişim testi normal çıktı
yani anlayacağınız yarın belli olacak herşey inşallah bi sorun çıkmaz