2010 Ankara anneleri

selam kızlar... ben geldiiiim
resimler harikaa ne tatlı bebişler doğurmuşuz aferim bizee opuyorumnanaktan
sevilay çok geçmiş olsun çağana, üzüldüm yaa :(
büyük ihtimal toza alerjisi var o gün kimse sabit olmadığı için baya bi toz kalkmıştır halıdan falan
bi de yere de yatırdık ya hepsini kesin o zaman kaptı iyice kıyamaaam :(

ben de dün hastanedeydim hacettepe'nin çocuk hastanesine götürdüm
sabah 7 de çıktım evden 6'yı geçiyodu sanırım geldiğimde
tahmin ettiğiniz gibi çook yoruldum o yüzden pc'yi gözüm görmedi
bugün de öğlene kadar yattım dünün inadına
meltem çağrı atmışsın, telefonu sessize almıştım arda uyanmasın diye sabah saat 6 dan sonra ikide birde uyandı mızırdandı karnı mı ağrıyodu ne anlamadım bi de telefona uyanmasın diye sesini kapattım

hastanede naaptın derseniz şöyle ki;
7:45 te hastanedeydim listeye isim yazarak sıra olunuyor kapı doktoru hangi bölüme gideceğinize karar veriyor neyse....
genel poliklinike muayene olduk ama sıramızın gelmesi 12 yi buldu kan tahlili, röntgen ve denver yani gelişim testi istedi doktorumuz
tahliller yarın öğlene çıkacak, röntgen çıktı ama 17:30'a kadar "hepsine beraber bakarız" demesi için beklemişim meğer :umursamaz: gelişim testi normal çıktı
yani anlayacağınız yarın belli olacak herşey inşallah bi sorun çıkmaz

sagol jalecım hayırlı haberlerını beklıyorm yarın ınsallah bedavan varsa yarın ara benı
ögleden sonra mevlutte olcam 3 te fılan bıter benım koca yarın işe gıtmeyecek mıs artık kavun karpuz bıttı mandalına sezou yenı basladı ya mal yokmus
1 ay böle surer arada bı gıtmez işe
anam aslı merhaba
ben bı nısan annelerıne bakam gelıyom

kızlar bennunun sesı kısılmıs üşütmüs bırazcık
aslı selam bılem yazmadan cıkmısın bacım hayırdır

calllleeeeeeeeee
senın yazının rengı nıye hep ynı bende ıstıyom
2 cısı
duzenlemeyı nasıl yaptın
edıt yok artık
bılgısayar kurdu

calllleeeeeeeeee
senın yazının rengı nıye hep ynı bende ıstıyom
2 cısı
duzenlemeyı nasıl yaptın
edıt yok artık
bılgısayar kurdu

yazımı yazdıktan sonra yazdıklarımı seçip altı kalın siyah çizgi gibi olan A harfi var ya ordan rengini seçiyorum
her seferinde tekrarlamak gerekiyo elim öyle alışmış ki bazen face'de bişey yazarken de yazımı seçip renk tuşunu arıyorum ama orda yok tabii ki o özellik
farkettiysen msn rengim de aynı seviyorum moru opuyorumnanaktan
edit seçeneği de tekrar gelmiş sanırım şu an var yani

yazımı yazdıktan sonra yazdıklarımı seçip altı kalın siyah çizgi gibi olan A harfi var ya ordan rengini seçiyorum
her seferinde tekrarlamak gerekiyo elim öyle alışmış ki bazen face'de bişey yazarken de yazımı seçip renk tuşunu arıyorum ama orda yok tabii ki o özellik
farkettiysen msn rengim de aynı seviyorum moru opuyorumnanaktan
edit seçeneği de tekrar gelmiş sanırım şu an var yani
tahmın etmıstım elının alısabılecegını ama ınsan unutur dedım
bılıyom yapmayda
geçmiş olsun bennuya

ben de kahvemi aldım keyif yapıyorum :kahve: eşim yine mesaide

a.s.:nazar:
yazmayı unutmusum edıt yok dıye sımdı geldı dunde baska sıtede baskasının yazısında gelmıstı

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr oğlum okula geç kaldı bugün 7.40 ta içeri giriyorlardı biz 7.45 te uyandık ilk vukatımız başladı çağan beyin yüzünden sabaha kadar baba - mama diye ağlayıp burdu zavallı çocuğummm okuldan atılacak bu gidişle benim sayemde çağanın gözü geçti artık çok şükür ama öksürüge çebvirdi onun içinde antibiotik içiyo mevsim döndüğü içinde çoğu çocuk ve bebeklerde oluyomuş bu aman dikkatli olun jalecimmm umaerımmmm bugün sonuçların temiz çıkarrr meltem ohhh yufkanı ve makarnanını yapmışınnn bereketli olsunnnn kızz maşallah sen pek bi hamaratsınnn dilekcimm sana gelmiyoruz diye küsme mutlaka bi yolunu bulup bi gün sanada gelecem bennn iadeyi ziyaretmi derler ne işte ondan bu cumartesi lise arkadaşlarım gelecek haftaya cumarteside lise1.arkadaşlarım gelecek(ben tembel ve okulu çok asan bi öğrenci olduğum için lise 1 de kalmıştım)bu aralar çok yogunum açılışı sizle yaptımmm eşime karşı bugün bi sinir bi öfke var içimde nedenini bilmiyorummm belkide doğukan okula geç kaldığı halde götürmediği içindirrr onun böle sorumsuzluğuna kızıyorumdurrr sabah sabah pekbi bunalımlardayım sormayımmm resmen içim acıyor yaniiisenağlamasenağlama

Herkese selamlar a.s.Eren öksürüp duruyor,bilerek mi yapıyor yoksa hasta mı oldu anlamadım bilmiyorumkismile

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr oğlum okula geç kaldı bugün 7.40 ta içeri giriyorlardı biz 7.45 te uyandık ilk vukatımız başladı çağan beyin yüzünden sabaha kadar baba - mama diye ağlayıp burdu zavallı çocuğummm okuldan atılacak bu gidişle benim sayemde çağanın gözü geçti artık çok şükür ama öksürüge çebvirdi onun içinde antibiotik içiyo mevsim döndüğü içinde çoğu çocuk ve bebeklerde oluyomuş bu aman dikkatli olun jalecimmm umaerımmmm bugün sonuçların temiz çıkarrr meltem ohhh yufkanı ve makarnanını yapmışınnn bereketli olsunnnn kızz maşallah sen pek bi hamaratsınnn dilekcimm sana gelmiyoruz diye küsme mutlaka bi yolunu bulup bi gün sanada gelecem bennn iadeyi ziyaretmi derler ne işte ondan bu cumartesi lise arkadaşlarım gelecek haftaya cumarteside lise1.arkadaşlarım gelecek(ben tembel ve okulu çok asan bi öğrenci olduğum için lise 1 de kalmıştım)bu aralar çok yogunum açılışı sizle yaptımmm eşime karşı bugün bi sinir bi öfke var içimde nedenini bilmiyorummm belkide doğukan okula geç kaldığı halde götürmediği içindirrr onun böle sorumsuzluğuna kızıyorumdurrr sabah sabah pekbi bunalımlardayım sormayımmm resmen içim acıyor yaniiisenağlamasenağlama
sevılaycıgım bısey olmaz sıkma canını
olur okadar bı calar saatte onun odasına koy
sen uyanamazsan o senı uyandırır
anna kalk der sagol canım ben senın gıbı börek mörek yapamam
makarnaları kakalayıverırım gelınce yada evde yıyın yada yanınızda azıgınızı getırın

dılekcıgım havalar serınledı ya usutuyordur artık bennu da 2 gundur öksuruyodu
ayva yapragı kaynatıp içirdım
sende yap ıhlamr fılanda olur ben sana bı ara msn de tam tarif verıırım
Herkese selamlar a.s.Eren öksürüp duruyor,bilerek mi yapıyor yoksa hasta mı oldu anlamadım bilmiyorumkismile

jale naptın kız aramadın
bende arayamıyom

bugun carsıya cıktım kızıma bı ton toka aldım
bıde tayt ve tsört aldım 2 800 4 000 tişört
kardelenden aldım cok ucuz kıyafetler var ya
jale arabaya asacagn yazıyı unutmısum bıda bulusmaya hatırlat

oyy kıyamam sana boşver takma kafana erkekler genelde sorumsuz oluyolar
çağana da tekrardan geçmiş olsun

yeni geldim sayılır hastaneden sallana sallana geldim çok yormadım kendimi yani
bu kez kan sayımı için kan alındı yarın öğlene çıkacak
doktorun sorumsuzluğu mu röntgeni çekenin mi bilmiyorum rapor yazılması gerekiyormuş bana öyle bişey söylenmediği için rapor isteği bugün işleme sokuldu o da cuma 4'ten sonra çıkacak
bi de kafasından ultrason çekildi kranyal deniyormuş yeni yeni şeyler öğreniyoruz
çok şükür o temiz çıktı beyinde bi sorun yok yani
kan sonucunu röntgen raporuyla beraber gösteririrm artık yani cuma öğleden sonra jale yine hastane yollarında olacak

oyy geçmiş olsun Eren'e inşallah numara yapıyodur

jale naptın kız aramadın
bende arayamıyom

bugun carsıya cıktım kızıma bı ton toka aldım
bıde tayt ve tsört aldım 2 800 4 000 tişört
kardelenden aldım cok ucuz kıyafetler var ya
jale arabaya asacagn yazıyı unutmısum bıda bulusmaya hatırlat

5 te daha hastanedeydim hattım da 5'e kadar bedava olduğu için daha sonra arayamıyorum
aynı anda yollamışız yazıları okursun artık ne yaptığımı :)))
güle güle giysin bennu hanım kıyafetlerini
ben de unutmazsam hatırlatırım yazıyı :P

arkadaşlar 2010 mayıs annesiyim aranıza benide alırmısınızzz:)

tabii ki de alırız ne demek
ama bazı sorulara cvp vermelisin önce
adın ne bebeğin adı ve cinsiyeti ne
nerde oturuyosun
şimdilik bunlara cvp vermen yeterli sonra gerisini alırız zemuszemus

arkadaşlar 2010 mayıs annesiyim aranıza benide alırmısınızzz:)

tabii ki de alırız ne demek
ama bazı sorulara cvp vermelisin önce
adın ne bebeğin adı ve cinsiyeti ne
nerde oturuyosun
şimdilik bunlara cvp vermen yeterli sonra gerisini alırız zemuszemus
hayırdır jale sen kurul baskanı fılanmı oldun gırerken aramada yappıyonmu
mülakatı geçebildimmi acaba

aramıza hosgeldın
ama ben adını fılan sımdıkten unuttum
mulakatı dılekle ben gecırdık ama bakalım jale hanım ne dıycek

Son düzenleme:
Back