• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ankara anneleri

emel nasılsın canımm

Şükür canım iyiyim.Sen nasılsın ?

jalecim gözün aydın canım ayy benimkini önce tutuyoruz sonra bırakıyoruz öyle atıyor adımlarını yawrum okadar çok düştüki canı yanacak diye tek başına cesaret edemiyo maşallah diyelim arda kuzuzya

Ödleeeek çağaaaann :9:
Bırak çocuğu nasıl yürürse yürüsün ayşenurda tırsıyor ellerini bırakınca.Yürüsünler derken korkmasınlar iyice.Yalnız düştü demişsin kendi başına sen görmeden kalkıp yürüdüğü içinmi düştü?Yoksa kardeşleri yürütürken falanmı düştü?Çokmu acıyor ay her yeri?Şimdi biz bu düşmelerlede mücadele ederiz.Babamız bir ara bisiklet kaskı almayı düşünüyordu kızının kafasına düşünce başı acımasın diye... Yani yürümesini isterken hiç bu kısmı düşünmemiştim.

emelcim sağol canım ya iyi oldu kayınvalidemin gelmesi yardımcı oluyor bana...

jaleye çok sevindim geçmişler olsun iletirsin...

nete girmeyi özledim ayyyy...

evet yakalandım valla:)))

bir bakim napıyosunuz dedim yazamıyorum genelde ama seni görünce yakalandığımı anladım:))))

Meltemde burdaymışşş ... Gececimi olduk bugün ay?

emelcim sağol canım ya iyi oldu kayınvalidemin gelmesi yardımcı oluyor bana...

jaleye çok sevindim geçmişler olsun iletirsin...

nete girmeyi özledim ayyyy...

Sevindim canım biraz dinleniyorsundur hem .Varsa ertelediğin işin falan onları bitirirsin ...

adını ferıha koydumu ızlıyodum bıde baktım saat gecenın 2 sı olmus uyuya kalmısım
uykuyuda alınca böle kalktım bı bakam dedım neler olmus
mısafırler gıdınce esım geldı o oturdu pc nın basına ben bakamadım
cale m gözun aydın hayırlı yollarda yurusun ınsallah
dılek ugrdı bugun aksam bana ne zaman yuruyecekler dıye telas edıyor daha yurumeden erenın carpmadıgı yer kalmadı
yarın yegenımın d gunune gıdıyorum hadı
sımdılık böleee....................
hoscakalın

Nişanı yaptık sonunda,hiç yerimde durmadım :52::52:Sağolsun Eren e de eşim baktı,azıcıkta olsa stres attım:77:

Şükür canım iyiyim.Sen nasılsın ?

Ödleeeek çağaaaann :9:
Bırak çocuğu nasıl yürürse yürüsün ayşenurda tırsıyor ellerini bırakınca.Yürüsünler derken korkmasınlar iyice.Yalnız düştü demişsin kendi başına sen görmeden kalkıp yürüdüğü içinmi düştü?Yoksa kardeşleri yürütürken falanmı düştü?Çokmu acıyor ay her yeri?Şimdi biz bu düşmelerlede mücadele ederiz.Babamız bir ara bisiklet kaskı almayı düşünüyordu kızının kafasına düşünce başı acımasın diye... Yani yürümesini isterken hiç bu kısmı düşünmemiştim.
yok canım kendi yürümeye çalışırken düşüyo bazen oda haliyle kafasını özelliklede burnunu çok çarpıyo kıpkırmızı oluyo yawrumun burnu oyüzdende canının yanacagını bilidigi için korkuyo yürümeye

slm kızlar en sonunda pc yapıldı ama tabiki çocuklardan sıra gelmiyoki bana bugün batunun doğumgünüydü annemler kayınvalidemler vardo oğlumun doğum gününü kutladık nice yaşlara olsun inş aman 15 gün sonrada doğukanın doğum günün ondan sonraki 15 gün sonrada çağanın ayy hepsininkide peşpeşe olmuş bu arada kızlar minik kuzularımız ne çabuk büyüdüler ya şuna bak 1 ay sonra çağan yaşına giriyo zaman su gibi akp geçiyor kıymetini bilmek lazım şimdilik böle kızlar çok yoruldum bugünlük böle yarın görüşmek üzere öpüyorum sizleri

emelcıgım bız erken yatan aıleyız
bennuyu 9 gıbı yatırıyorum yada 8 den sonrakı uykusundan uyandırmıyorum bı daha
sabahta en gec 7 30 da ayakta bennu

Güzel bir alışkanlık aslında hem uykusunu almış olur hemde güne erken başlar...

] merhaba anneler ben de yeni anne oldum sayilir agustos ayinda dogum yaptimmm

Hoşgeldin canım sağlıcakla analı babat büyüt bebişini inş.

Nişanı yaptık sonunda,hiç yerimde durmadım :52::52:Sağolsun Eren e de eşim baktı,azıcıkta olsa stres attım:77:

Aslında arada bir yapmak lazım iyi stres atılır dans ederek... Bu arada hayırlı olsun inş. Allah tamamına erdirsin..

saol bacim mavis mavis bakan cok yakiskli bi erkek dogurdum ankarada.aslinda oglumun sansina ankara oldu neben ne de esim ankarali degiliz ama oglusumuz ankarali olduuu

Maaşallah ona hep maviş kalsın inş.

yok canım kendi yürümeye çalışırken düşüyo bazen oda haliyle kafasını özelliklede burnunu çok çarpıyo kıpkırmızı oluyo yawrumun burnu oyüzdende canının yanacagını bilidigi için korkuyo yürümeye

Zamanla onunda yöntemini öğrenir düşe kalka maaşallah akıllı çocuk çağan...

slm kızlar en sonunda pc yapıldı ama tabiki çocuklardan sıra gelmiyoki bana bugün batunun doğumgünüydü annemler kayınvalidemler vardo oğlumun doğum gününü kutladık nice yaşlara olsun inş aman 15 gün sonrada doğukanın doğum günün ondan sonraki 15 gün sonrada çağanın ayy hepsininkide peşpeşe olmuş bu arada kızlar minik kuzularımız ne çabuk büyüdüler ya şuna bak 1 ay sonra çağan yaşına giriyo zaman su gibi akp geçiyor kıymetini bilmek lazım şimdilik böle kızlar çok yoruldum bugünlük böle yarın görüşmek üzere öpüyorum sizleri

Nasıl ayarladın yahu peşpeşe ? :9: Hangisine ne hediye alsan kıskanırlarda şimdi biraz büyüyünce.Tek tek yapmayıp ortadakinde doğanda birleştirsen bir kutlamayı.Yada her sene birinin doğum gününde hepsini birden tek seferde kutlasan sırayla.Bir yıl doğukanın doğum gününde birleştirsen bir yıl batuhanda derken sanada yusufada ayrı ayrı kutlama sıkıntısı olmaz hem...

Hafta sonu istanbuldaydık arabanın ısısı biraz dengemizi bozdu.Kapatınca üşüyorduk açınca çok sıcak oluyordu en sonunda kızım terle çıkar olayı yüzünden ateşlendi.Gelir gelmez tok karnına dolven verdim ılık duş aldırıp biraz süre geçincede peditus verdim en son olarakta meyve kış çayı karışımı yapıp içirdim hafifde öksürüğü başladı çünkü.Şu 2 gün yoğun olarak ilgilenip hastalığı yenmesine çalışacağım rabbimin izniyle.İnş. Rabbimin yardımıyla, isteğiyle hemen geçer o da bizde rahatlarız...

Back