• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ankara anneleri

Kızlar bir kaç gündür kimse girememiş zaten 2 gün önce kk kda bakım vardı.Bende zaman bulamadığım için girememiştim.
Tubişin kayınvalidesi gelmiş.Gözü aydın olsun.
Jalenin sonuçlar iyi çıkmış fetal eko çekilmiş temizmiş.
Sevilay çocuklarmı bozdu bilgisayarı?
Ayşegülden ses seda yok.Kayınvalidesi amliyattan çıkmıştı sanırım o da onunla ilgileniyordur şimdi.
Meltem,Dilek bizim meltem,melike sizler nasılsınız?

ben kendi adıma konuşuyum iyiyim canım benim bir saat önce bendeydin bir saat sonra pek bişey değişmedi oturuyorum bildiğğinn gibi yaniiii:)))))

İyiyim Emel sen nasılsın,Eren yaramazıyla uğraşıyorum,tutunup kalkmaya başladı,kafasını her yere çarpıp duruyor,düzgünce inmesini bir türlü öğrenemedi :60:Daha gelmedi misafirlerim,oturuyorum boş boş :97:Eren uyudu çok şükür :16: Hadi kalın sağlıcakla...

Sende bayağı yoğunsun sanırım şu aralar.Dikkat et çok yorma kendini ...

Dün yine gebelik testi yaptım ve negatif,başka bir sorun var bende hayır olsun bakalım.Fırsat bulup da doktora da gidemiyorum.Misafirim hiç eksik olmuyor ki,yorulmamam imkansız gibi birşey:43:Pazar günü de kardeşimin nişanı var,yine yorucu bir haftasonu beni bekliyor :50::50::50::50::50:

Dün yine gebelik testi yaptım ve negatif,başka bir sorun var bende hayır olsun bakalım.Fırsat bulup da doktora da gidemiyorum.Misafirim hiç eksik olmuyor ki,yorulmamam imkansız gibi birşey:43:Pazar günü de kardeşimin nişanı var,yine yorucu bir haftasonu beni bekliyor :50::50::50::50::50:

dilekçim sen fırsatını beklemeden hemen bir doktora görün derim sağlık ihmale gelmez boşver misarfiri filan öönemli oolan sensin doktora gidince dde haber et cidden merak ettim nedeen olmadığını...

Hoşgeldin canım.Hamilelik nasıl gidiyor?Bebiş kaç kilo oldu şu an?Normal yada sezeryan belli oldumu doğum şeklin?

Hoşbulduk teşekkür ederim.Hamilelik çok şükür iyi şimdilik.Bebişim 1092 gr ve 36 cm.Doğum şekli henüz belli değil.Sizler nasıl yaptınız doğumları ?

Herkese merhabalar... Ben de kısmetse nisan ayında bir ankara annesi olacağım.O yüzden bu topiğe girip bir bakmak istedim.Yalnız 200 küsür sayfayı baştan okumak çok zor elbetteki :( Sizden tavsiyeler almak istiyorum her konuda.Aklınıza gelen şeyler olursa paylaşın lütfen olur mu??
aramıza hos geldın rabbım saglıkla kucagına aldırsın
1 tavsıye ben dogar dogmaz nar suyu verdım hıc gaz problemı yasamadık
Kızlar bir kaç gündür kimse girememiş zaten 2 gün önce kk kda bakım vardı.Bende zaman bulamadığım için girememiştim.
Tubişin kayınvalidesi gelmiş.Gözü aydın olsun.
Jalenin sonuçlar iyi çıkmış fetal eko çekilmiş temizmiş.
Sevilay çocuklarmı bozdu bilgisayarı?
Ayşegülden ses seda yok.Kayınvalidesi amliyattan çıkmıştı sanırım o da onunla ilgileniyordur şimdi.
Meltem,Dilek bizim meltem,melike sizler nasılsınız?
sızın meltem ha eh görusuruk emel hanım

Arzucum herkes misafir kayınvalide telaşıyla uğraşıyor sanırım.Birde çocuklarda yoruyor bizi.Ayşenur 3 gündür çok huysuz herşeye mızıklanıyor bazen sırf yorulduğum için giremiyorum nete.Sen nasılsın bu arada?

ben kendi adıma konuşuyum iyiyim canım benim bir saat önce bendeydin bir saat sonra pek bişey değişmedi oturuyorum bildiğğinn gibi yaniiii:)))))
dusmanmı catlatıyonuz sız ya
dılek bürücük arkadasım nerdesınnnnnnnnnnnn
3 oldu dılek yazık teste gıdenn paraya yaaaaaaa
dilekçim sen fırsatını beklemeden hemen bir doktora görün derim sağlık ihmale gelmez boşver misarfiri filan öönemli oolan sensin doktora gidince dde haber et cidden merak ettim nedeen olmadığını...
sterste etkı eder meltem cıgım ben 4 nısan da evlendım son adetım 14 subattı sonra 24 mayısta regl oldum ama ne sancılar cektım anlatamam hatta nısan ve mayıs ayında test te aldım bıde dıyodum kı
ben göbegımle bebegımle geldım herıfe masraf olmasın dıye
Hoşbulduk teşekkür ederim.Hamilelik çok şükür iyi şimdilik.Bebişim 1092 gr ve 36 cm.Doğum şekli henüz belli değil.Sizler nasıl yaptınız doğumları ?

ben 3 tane sezeryanlı dogurdum 10 tane daha ola dogururum sezeryanla ama sana normalını önerırırm
gulben ergenn bugun programında dıyodukı adı usunde normal dogum en normalı
cınsıyetı ne senın adın ne
nerede oturuyorsun

Gitti misafirlerimmmmm ama ev savaş alanı gibi yalnız :27::27::27:Evde bir tane daha gebelik testi var Meltemmmmm :60::60::60:Sabah evi toplayabilirsem,öğleden sonra gitmeyi düşünüyorum doktora

:27::27:
Gitti misafirlerimmmmm ama ev savaş alanı gibi yalnız :27::27::27:Evde bir tane daha gebelik testi var Meltemmmmm :60::60::60:Sabah evi toplayabilirsem,öğleden sonra gitmeyi düşünüyorum doktora

yok dılek cıgım gıtme sen belkı evdekı tutar

gunaydın sekerler
bugun komsularım gelecek 8 kısı hem gun hem kuran okuycaz
daha ne yapacagıma bıle karar vermıs degılım
allah yardımcım olsun
buyursun gelmek ısteyen
ayıldım sokak bayıldım apt no 9 evde yokuz

Arzucum herkes misafir kayınvalide telaşıyla uğraşıyor sanırım.Birde çocuklarda yoruyor bizi.Ayşenur 3 gündür çok huysuz herşeye mızıklanıyor bazen sırf yorulduğum için giremiyorum nete.Sen nasılsın bu arada?

saol canım haklısın herkesin kendine göre bir telaşı var birde fazla kişi değiliz sanırım grupta.yoksa birinden biri yine gelirdi.meltem ugruyo görüyorum kımse olmayınca o da cıkıyo tabı bende aynı.
Bende ıyıyım saol ben calıstıgım ıcın ıste fırsat buldukca giriyorum nete evde zaten net yok bırde fırsatım olmuyo sadece aksamları ve haftasonu evdeyım ancak yemek ve cocuk bazen dısarı ıslerı oluyo ev temızlıgı bıle yapamıyorum yanı.benım oglanda cok hareketlendı son gunlerde hıc durmuyor.:90:

Maşallah bebişine canım bende 2010 mayıs annesiyim normal oldu doğumum sanada herhangi bir sorunun yoksa normali tercih et derim.Kolay,sağlıklı doğumun olur ınsallah

selam sekerler nasılsınız.emelcim evet ya kayınvalideme gidiyorum ya o yüzden pek fırsatım olmuyor.ama iyileşti artık herseyini yapıyor pek gitmeye gerek olmasada ara sıra yokluyorum işte.

selam kızlar...
salı günü çok vaktim olmamasına rağmen tüm geçmişi okuyup tek tek herkese cevap yazmıştım bi de o anda site bakıma girmesin miiii tüm yazdıklarım silindi sinir oldum :47:
emel'in de dediği gibi fetal eko temiz çıktı çok şükür Rabbime desteğinizi esirgemediğiniz için hepinizden Allah razı olsun
salı akşam yatılı misafirim vardı çarşamba sabah gittiler ve onlar gittikten sonra görümcemin kızının Kur'an töreni vardı ordaydım dün de müsait olduğum sıralar elektrik kesikti öyle giremedim bugüne kaldım yani
herkes iyidir inşallah biz çok şükür iyiyiz
veeee yeni bir haber Arda dün yürümeye başladı 4-5 adım gidiyor çok şirin oluyo paytak paytak eller havada :9:

yarın sabah kırıkkale'deki görümcemler gelecek bu akşam da sincandaki görümcemler gelip burda kalacaklar yani yoğun bir haftasonu şimdiden başlıyor hepinizi öpüyorum pazartesi görüşmek dileğiyle.....

Hoşbulduk tşk ederim.Nar suyu hmm hiç duymamıştım ama güzel bir tavsiye tşk ederim.Bunu denicem mutlaka....

Maşallah bebişine canım bende 2010 mayıs annesiyim normal oldu doğumum sanada herhangi bir sorunun yoksa normali tercih et derim.Kolay,sağlıklı doğumun olur ınsallah

Çok tşk ederim..........

selam kızlar...
salı günü çok vaktim olmamasına rağmen tüm geçmişi okuyup tek tek herkese cevap yazmıştım bi de o anda site bakıma girmesin miiii tüm yazdıklarım silindi sinir oldum :47:
emel'in de dediği gibi fetal eko temiz çıktı çok şükür Rabbime desteğinizi esirgemediğiniz için hepinizden Allah razı olsun
salı akşam yatılı misafirim vardı çarşamba sabah gittiler ve onlar gittikten sonra görümcemin kızının Kur'an töreni vardı ordaydım dün de müsait olduğum sıralar elektrik kesikti öyle giremedim bugüne kaldım yani
veeee yeni bir haber Arda dün yürümeye başladı 4-5 adım gidiyor çok şirin oluyo paytak paytak eller havada :9:

jalecim gözün aydın canım ayy benimkini önce tutuyoruz sonra bırakıyoruz öyle atıyor adımlarını yawrum okadar çok düştüki canı yanacak diye tek başına cesaret edemiyo maşallah diyelim arda kuzuzya

:9: :9: :9: :9: Yaptığımız en güzel şey :9:

Melteme katılıyorum canım sen bir doktora git en yakın zamanda ihmal etme.Misafirlerin ne zaman azalacak hem bu ne yoğunluk?1 şubatı boş bırak bari şimdiden :9:

Maaşallah bebeğine sağlıcakla doğar inş. ikinizde sıkıntısız kurtulursunuz.Benimki sezeryan oldu.Çok korkmama rağmen Rabbimin izniyle iyi geçti..

sızın meltem ha eh görusuruk emel hanım

dusmanmı catlatıyonuz sız ya
dılek bürücük arkadasım nerdesınnnnnnnnnnnn

3 oldu dılek yazık teste gıdenn paraya yaaaaaaa

sterste etkı eder meltem cıgım ben 4 nısan da evlendım son adetım 14 subattı sonra 24 mayısta regl oldum ama ne sancılar cektım anlatamam hatta nısan ve mayıs ayında test te aldım bıde dıyodum kı
ben göbegımle bebegımle geldım herıfe masraf olmasın dıye

ben 3 tane sezeryanlı dogurdum 10 tane daha ola dogururum sezeryanla ama sana normalını önerırırm
gulben ergenn bugun programında dıyodukı adı usunde normal dogum en normalı
cınsıyetı ne senın adın ne
nerede oturuyorsun

Canım yakınız birbirimize.E sende dilekle yakınsın ama.Ayşegülde tubişle yakın.Sevilayda jaleyle.Bak ne güzel tamamlamışız işte :9:

:27::27:

yok dılek cıgım gıtme sen belkı evdekı tutar

gunaydın sekerler
bugun komsularım gelecek 8 kısı hem gun hem kuran okuycaz
daha ne yapacagıma bıle karar vermıs degılım
allah yardımcım olsun
buyursun gelmek ısteyen
ayıldım sokak bayıldım apt no 9 evde yokuz

Aferin sana tebrikler... :46: ben çok mutlu olurum evimde kuran okunduğunda.Dedikodudan iyidir.Allah kabul etsin.Ağızlarına yüreklerine sağlık okuyanların.Evin huzurla dolsun inş.

saol canım haklısın herkesin kendine göre bir telaşı var birde fazla kişi değiliz sanırım grupta.yoksa birinden biri yine gelirdi.meltem ugruyo görüyorum kımse olmayınca o da cıkıyo tabı bende aynı.
Bende ıyıyım saol ben calıstıgım ıcın ıste fırsat buldukca giriyorum nete evde zaten net yok bırde fırsatım olmuyo sadece aksamları ve haftasonu evdeyım ancak yemek ve cocuk bazen dısarı ıslerı oluyo ev temızlıgı bıle yapamıyorum yanı.benım oglanda cok hareketlendı son gunlerde hıc durmuyor.:90:

Bende yoğundum canım bir kaç gündür.Zaten ayşenur uyanıkken pek giremiyorum ya kabloları çekiyor ya kitaplığı indiriyor ya bilgisayarı düğmesinden kapatıyor ışığı yanıyorya gidip onun üzerine basıyor :9: yada en olmadı klavyeye basmaya çalışıyor tepiniyor ittiriyor derken en sonunda dayanamayıp kapatıyorum bilgisayarı.Yada o uyanıkken girmiyorum böyle vakit buldukça geceleri bakınıyorum ama şimdide uykum geldi kaçıyorum.Çok dikkat et canım pek yoracaklar daha bizi...

selam kızlar...

Ne kıskandırıyonuz kızım yaa? Sevilay attı havasını gitti çağan yürüyo diye ne vardı ayşenuru bekleseydi arda da?Hem bayanlara öncelik tanınmazmı ? Hemen dikildiler ayağa? Hıh pas vermeyecekmiş ayşenur geldiğinde ardaya.Hem yürümüyorlarmı ? Koşsun dursunlar kızımın peşinden.Biz hala dizleri eskitiyoruz yerde :9: :9: :9: :9:

Back