Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel valla ben kıza hasret kalacam
hadi hayırlısı olsun dilekcim gerçektende vakit geçmez bugün
slm kızlar nasılsınız
ıyıyk dıyek ıyı olalım
bennuyu 9 dan sonra uyuttum kucagımda gene emıyo
dılek hamıle degılsın sen
cını canu bosver
Sonucu almaya gidiyorum
Çin takvimine göre kızım oluyor,eğer hamileysem
MELTEM özel mesaj kutuna bak canım.Bennuyu öpüyorum..
AYŞEGÜL,TUBİŞ sizlerede göndereceğim adresi.İkinizde kayınvalidelerlesiniz şu ara kolay gelsin.
JALEcim görümceme gezmeye gittik istanbula ama kızım hasta oldu pişman olduk gittiğimizede.
DİLEKcim hadi gözünaydın hamile değilmişsin sevindim senin adına ama bir baksın doktor iyice neden regl olamadığına.Bu arada meltemle beraber geleceksin değilmi 1 şubat salı günü?
SEVİLAYcım yusufu ayarla sen şimdiden haftaya salı sabahı seni ve jaleyi bize bırakmasını söylersen işe giderken.Sonradan işi çıkar falan haberi olsun hem.
Güzel komşum MELTEM seninde annen geldi bir türlü gelemedim ziyaretine ama annenin gönderdiği her şey için çok teşekkür ederim.Seninde ayağına sağlık canım.Şala bayıldım ellerine emeğine sağlık kızıma ördüğü yelekse diğer yeleklerden daha zor model olarak belli zaman harcamış bunun için Allah razı olsun güzel teyzemden...Sarmalarınıza bayıldım.Tekrar teşekkürler egeyi seni anneni öpüyorum.İyiki varsın canımsın...
Biz zor günler geçirdik ayşenur ateş ve öksürükle boğuştu bugün şükürler olsun daha iyi.Biraz yorgunuz ikimizde.Meyve çayı tarifini bir ara yazarım kızlar ayşenura sürekli ondan verdim çok iyi, geldi.Şi,mdi annemede hazırlayıp gönderdim soğuk algınlığına çok iyi geliyor ayşenurun balgamını söktürdü...Şükürler olsun.....
2010 annesi olarak bende yarım. geç kalmadım umarım
28nisanda bitanecik oğlumuza kavuştuk
inşallah senin için en hayırlı zamanda hamile kalırsın eren büyüyedursun bakalımHCG sonucu 0.1 ,yani hamile değilim Hafta sonu doktor bulabilirsem muayene olucam inşallah.
Bu arada yine sarı civciv oldum,bir daha asla kızıla boyatmıcam
Bu arada yine sarı civciv oldum,bir daha asla kızıla boyatmıcam
hoşgeldin aramıza oğlunla isimlerinizi alırsak daha güzel olur sanırım... bi de Ankara'nın neresinde oturuyosun??
28 nisan bizim evlilik yıldönümümüz bu yıl 9 bitip 10'a giriyoruz vay bee ne çabuk geçiyo yıllar.....