oh masallah gule gule buyutsaol bacim mavis mavis bakan cok yakiskli bi erkek dogurdum ankarada.aslinda oglumun sansina ankara oldu neben ne de esim ankarali degiliz ama oglusumuz ankarali olduuu
bızde ankaralıyız bu arada
nıce yıllaraslm kızlar en sonunda pc yapıldı ama tabiki çocuklardan sıra gelmiyoki bana bugün batunun doğumgünüydü annemler kayınvalidemler vardo oğlumun doğum gününü kutladık nice yaşlara olsun inş aman 15 gün sonrada doğukanın doğum günün ondan sonraki 15 gün sonrada çağanın ayy hepsininkide peşpeşe olmuş bu arada kızlar minik kuzularımız ne çabuk büyüdüler ya şuna bak 1 ay sonra çağan yaşına giriyo zaman su gibi akp geçiyor kıymetini bilmek lazım şimdilik böle kızlar çok yoruldum bugünlük böle yarın görüşmek üzere öpüyorum sizleri
allah saglıklı sıhatlı uzun ömur versın
Hafta sonu istanbuldaydık arabanın ısısı biraz dengemizi bozdu.Kapatınca üşüyorduk açınca çok sıcak oluyordu en sonunda kızım terle çıkar olayı yüzünden ateşlendi.Gelir gelmez tok karnına dolven verdim ılık duş aldırıp biraz süre geçincede peditus verdim en son olarakta meyve kış çayı karışımı yapıp içirdim hafifde öksürüğü başladı çünkü.Şu 2 gün yoğun olarak ilgilenip hastalığı yenmesine çalışacağım rabbimin izniyle.İnş. Rabbimin yardımıyla, isteğiyle hemen geçer o da bizde rahatlarız...
gecmıs olsun emelcıgım bennuda 2 gecedır uyutmayacak kadar huysuz
dıse bagladık ama sanırım bıraz grıp gıbı
evet emelcıgım ben erken kalkarım erken kalkanada bayılırım