teşekkür ederim canım hamile iken hiç emzirme problemi yaşayacağım aklıma gelmezdi valla( hatta emzirme seminerlerine bile gülerdim emzirmenin eğitimimi olur diye galiba büyük konuştum( sanki emmeyince bana bağlı olmayacakmış gibi geliyor annemden babamdan eşimden hiçbir farkım yok gibi meleğimin gözünde ve kendimi çok suçlu hissediyorum keşke sarılık felan olacak diye korkup vermeseydim biberon diyorum((
canım yanlış düşünüyorsun bağlılık konusunda bende başta senin gibi düşünüyordum kendimi çok kötü hissediyordum ama şimdi bakıyorumda diyorum ne kadar boşmuş o üzüntülerim hatta bir ara piskolojim bozuldu bunun için sonra baktım çoğu kişi emzirmiyor bile mamayla besliyor çocuklarını dedim niye kendimi yıpratıyorum anne sütü alıyor mu alıyor emmesede olur o bebeğin tercihi birazda bağlılık konusuna gelince ablam benim hiç emmemiş annem ablamı mamayla beslemiş ben emmişimi sütünü vermiş sorsan kim bağlı daha çok diye bende çok bağlıyım ama ablam benden kat kat düşkün anneme o yüzden düşündüklerini kafandan çıkar çocuğunu çok sev ben sürekli öpüp kokluyorum kucağımda sarmalıyıp seviyor konuşuyorum zaten bebişte bunları istiyor emzirme tabiki çok önemli bunu yadsımıyorum ama emmiyorsada sıkma canını bol bol sağ göğsünü...