Yüreginizde bir Günaydınlık yeriniz varmı?? Sabahın ilk saatlerinde her kese günaydın:))yüzùnüzden gülümseme eksik olmasın.güzel bir gün geçirmeniz dilegiyle...
günaydın canım iyi dileklerin için saol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüreginizde bir Günaydınlık yeriniz varmı?? Sabahın ilk saatlerinde her kese günaydın:))yüzùnüzden gülümseme eksik olmasın.güzel bir gün geçirmeniz dilegiyle...
tesekkurler adasım sagol ıyı dıleklerın ıcın
bayagı gezmısınız anlasılan emelle ıyı olmus sevındım sızın adınıza[/QU
sağol meltemcim gezdik valla senin oralardaydık dün sincana geldik dedik bir değişiklik yapalım sincana gidelim alışveriş yaptık öyle geçti gitti zaman sen nasılsın iyimisin
sanada günaydın canım....günaydın canım iyi dileklerin için saol
slm kızlar nabersiniz?
megrayn ben hala emziremiyorum canım yaaa biberona alıştı bende elektrikli pompa ile sağıp öyle veriyorum anne sütünü(( ama hala emzirme mücadelem devam ediyoo ben inadım kızım benden de inat çıktı((
canını sıkma canım ya bende aynı durumdayım benimkide baştan beri emmeyi reddetti bir ay zar zor emzirdim tabiki oğlumun inadı baskın çıktı emmedi arada emzirmeye çalışıyorum kokumu alsın diye tek tük emiyor ve bende elektrikli pompayla sağıp veriyorum başlarda sütüm çok azdı sağdıkça çoğaldı ve hemen hemen bütün günü anne sütü alarak kapatıyoruz o yüzden hiç pes etme kızına sağıp sağıp ver ama kızın almıyorsa çokda zorlamanın mantığı yok bu sefer çocuk çok yıpranıyor sinirsel olarak benimki bir ara kriz seviyesine getirmişti olayı memeyi tutturmaya çalıştığım zamanlar sağlıklı büyüsünlerde gerisi önemli değil seni çok iyi anlıyorum şu an başlarda bende bir panikledim ne yapacam diye ama zamanla oturuyor inan o emzirme piskolojisi kalmıyor....
Eren in ateşlenmesi,benim ayağımı burkmam sonucunda doktora bir daha gidemedim.Geçen hafta evde test vardı,tekrar yaptım ama yine negatif çıktı.Ayağım için kontrole gidicem,fırsat bulursam tekrar muayene olmayı düşünüyorum.
dilekçim ben çok denedim gece gündüz emzirdim hatta bir ay sadece emzirdim ve 26 günün sonunda doktora götürdüğümüzde sadece 200 gram almıştı ve en sonunda baktım oğlum gittikçe az kilo alıyor doktor başka çare bul mama ver dedi bende gittim elektrikli süt sağma makinası aldım iyikide almışım yılmadım pes etmedim sağdım gece gündüz şu anda sonuçtan çok memnunun maşallah oğlum iyi kilo aldı yaptığım en doğru karardı bazen olmayınca olmuyor emme içgüdüsü çocukta ne yaparsan yap almıyor memeyi bide benimki çok sııkılkan 2 dakika emiyor sonra hemen bırakıyordu oda karnının doymamamısına neden oluyordu böylelikle o sorunu aşmış olduk bu arada dilek emel bendeydi buugün senin konun geçti valla ikimizin içinede sanki sen hamileymişssin gibi geliyor hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz sonucu ayağın içinde geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine....
Eren yatağında kalkmış ve oturarak uyuyor,ayy çok güldümmm
anam bana nıye dımedınız gelerdım vallahatesekkurler adasım sagol ıyı dıleklerın ıcın
bayagı gezmısınız anlasılan emelle ıyı olmus sevındım sızın adınıza[/QU
sağol meltemcim gezdik valla senin oralardaydık dün sincana geldik dedik bir değişiklik yapalım sincana gidelim alışveriş yaptık öyle geçti gitti zaman sen nasılsın iyimisin
aman tek uyusunlardaEren yatağında kalkmış ve oturarak uyuyor,ayy çok güldümmm
nasıl uyurlarsa uyusunlar
Kimsecikler yok galiba,bende gideyim,yarın misafirim var yine hazırlık yapıcam,hadi kalın sağlıcakla
:)))))))))
sabah 7 de uyanan bennuyu 12 uyuttum o arada mısafırlerım haber verdıler bennu 12 20 de uyandı
zar zor 2 cesıt bısey yaptım
3 te uyuttum 10 gece uyandı ve sımdı daha yenı uyuttum
ay yanı durmuyo uyumuyo benle oyna dıyo bebem yaaaaaaaaaa
bugün kızlar nerdesiniz ya dileğin dediği gibi bir ben varım bir dilek diğerleri yok meydanda
canını sıkma canım ya bende aynı durumdayım benimkide baştan beri emmeyi reddetti bir ay zar zor emzirdim tabiki oğlumun inadı baskın çıktı emmedi arada emzirmeye çalışıyorum kokumu alsın diye tek tük emiyor ve bende elektrikli pompayla sağıp veriyorum başlarda sütüm çok azdı sağdıkça çoğaldı ve hemen hemen bütün günü anne sütü alarak kapatıyoruz o yüzden hiç pes etme kızına sağıp sağıp ver ama kızın almıyorsa çokda zorlamanın mantığı yok bu sefer çocuk çok yıpranıyor sinirsel olarak benimki bir ara kriz seviyesine getirmişti olayı memeyi tutturmaya çalıştığım zamanlar sağlıklı büyüsünlerde gerisi önemli değil seni çok iyi anlıyorum şu an başlarda bende bir panikledim ne yapacam diye ama zamanla oturuyor inan o emzirme piskolojisi kalmıyor....