2010 Ankara anneleri

canım yanlış düşünüyorsun bağlılık konusunda bende başta senin gibi düşünüyordum kendimi çok kötü hissediyordum ama şimdi bakıyorumda diyorum ne kadar boşmuş o üzüntülerim hatta bir ara piskolojim bozuldu bunun için sonra baktım çoğu kişi emzirmiyor bile mamayla besliyor çocuklarını dedim niye kendimi yıpratıyorum anne sütü alıyor mu alıyor emmesede olur o bebeğin tercihi birazda bağlılık konusuna gelince ablam benim hiç emmemiş annem ablamı mamayla beslemiş ben emmişimi sütünü vermiş sorsan kim bağlı daha çok diye bende çok bağlıyım ama ablam benden kat kat düşkün anneme o yüzden düşündüklerini kafandan çıkar çocuğunu çok sev ben sürekli öpüp kokluyorum kucağımda sarmalıyıp seviyor konuşuyorum zaten bebişte bunları istiyor emzirme tabiki çok önemli bunu yadsımıyorum ama emmiyorsada sıkma canını bol bol sağ göğsünü...

bende adasıma katılıyorum sacma dusuncelerle uzmeyın bıde kendınızı
annesutu alıyor bagısıklık sıstemı guclenıyor annnesı yanında onu sevıyor oksuyor eeeeeeeeeeeeeeeeee
daha ne ıstıyoruz tabıkı daha daha ıyısını ama napalım gucumuz buna yetıyormus ıdare etcez sıkıntıya gerek yok
anne annnedır her zaman ıcın
emzırmesede bakıcıya bırakıp gıtsede
hanı bıraz abes olcak ama ınek danasını oglan anasını bılır dıyorlar banada yanı bı gun cocuklarımda bulacakmıs benı ınsalllah beklıyom büyuk umutla

ayyyyyyyyyy sabah sabah

neyse
kk nın en guzel annelerının bulustugu
ankararnın en guzel annnelerı
gununuz aydın olsun sonrasında bebeklerınız uyusun bennnuda dahıl

annneşlerı ve bebeklerı mutlu gun gecırsın ınsllah dıyerekkk herkese ıyı gunler dılıyorum
ve bebelerınızı öpuyorum
anam bana nıye dımedınız gelerdım vallaha

tamam canım birdahaki sefere senide çağırırız.....

sağol meltemcim sanada günaydın ve bütün anneleree....meltemcim senin bu durumuna inan çok üzülüyorum ama sıkma canını insanlar kaderlerini değiştiremiyorlar ama eminimki o çocukların gün gelip seni bulacak ve sahip çıkacaklar dediğin gibi asla bir anne çocuğundan çocukda annesinden vazgeçmez ergeç kavuşursunuz canım benim canını sıkma neyse dediğin gibi bugün bu kadarlık üzüntü yeterrrrr iyi şeylerden konuşalım....

baslayalım o zaman ıyı seylerden konusmaya
masallah kuzuma 1 saat uyudu bugun
3 ten önce uyumuyordu
komsularla gun yapmaya karar verdık haftada 20 lıra ve cuma gunlerı yasın okuyacagız ve ılk bana cıktı
bırazda kötu sey
bennunun ılk vukuatı parmagını cekmeceye sıkıstırdı ama sıdddetlı degıldı kuzum basladı yaramazlık yapmaya
ay bı ıyı bı kötu hayat böle ıste
hoscakalın

çok teşekkür ederim arkadaşlar hepimiz 2010 annesi olsakta benda çaylağım aranızda:))) desteğiniz için teşekkür ederim bi ara psikologa bile gitmeye karar vermiştim bu konular yüzünden neyseki biraz daha iyiyim çoooooook teşekkür ederim meltemciklerim...hepinize güzel huzurlu keyifli bir gün diliyorum...

slm kokoşlar nbr? ay kayınvalidem geldi fazla takılamıyorum internete. 2 şubat için burdasın dimi anne arkadaşlarla buluşçaz oziye bakarsın dimi dedim burdamıyım bilmiyorumki diyor naz yapıyor sanırsam anne kal noooooooluuuuurrrrrrrr dememi bekliyor heralde:)))))
unutmayın beni gelirim arada. hepinizi tek tek öpüyorum...

hey yavyum gözun aydın
1 subat 1 subat
yanlıs yere gıtme
bana özelden yaz haber beklıyom senden

Selamlarrrrr Benim yakışıklım 9 aylık olmuş,ne çabuk geçiyor zaman Görümcem bizde,yarın yine misafirim var,bu defa 4 aile gelecek,vay benim halime :97:

Selamlarrrrr Benim yakışıklım 9 aylık olmuş,ne çabuk geçiyor zaman Görümcem bizde,yarın yine misafirim var,bu defa 4 aile gelecek,vay benim halime :97:

masallah eren beye bızde 10 aya gırcez nerdeyse vay be zaman ne cabuk gecıyomus

hey kızlar nerelerdesınız

slm kızlar nasılsınız pc bozuk giremiyorum pazara kadarda yapılmaz heralde komşumdan giriyorum şimdi şöyle bi göz attım herkez iyi bizde çok iyiyiz buluşma 1 şubatta değilmi hepinizi seviyorum ve öpüyorum kendinize ve bebeişlerinize iyi bakın kızlar

Herkese merhabalar... Ben de kısmetse nisan ayında bir ankara annesi olacağım.O yüzden bu topiğe girip bir bakmak istedim.Yalnız 200 küsür sayfayı baştan okumak çok zor elbetteki Sizden tavsiyeler almak istiyorum her konuda.Aklınıza gelen şeyler olursa paylaşın lütfen olur mu??

karar degısmedı emel 2 subat demıs tugba
hatırlatma yaptım
ya kızlar bugun 3 yazı yazdım yok sılınmıs
ben gırıyom arzucum

Tamam canım sağol iyi yapmışsın bizde ya tarihlerde yada adreste yanlışlık olduğunu sandık ok.

Evet sevilaycaım 1 şubat salı buluşma tarihi.

Hoşgeldin canım.Hamilelik nasıl gidiyor?Bebiş kaç kilo oldu şu an?Normal yada sezeryan belli oldumu doğum şeklin?

Kızlar bir kaç gündür kimse girememiş zaten 2 gün önce kk kda bakım vardı.Bende zaman bulamadığım için girememiştim.
Tubişin kayınvalidesi gelmiş.Gözü aydın olsun.
Jalenin sonuçlar iyi çıkmış fetal eko çekilmiş temizmiş.
Sevilay çocuklarmı bozdu bilgisayarı?
Ayşegülden ses seda yok.Kayınvalidesi amliyattan çıkmıştı sanırım o da onunla ilgileniyordur şimdi.
Meltem,Dilek bizim meltem,melike sizler nasılsınız?

Niye kımse yazmıyo bu topiğe yaa :26:

Arzucum herkes misafir kayınvalide telaşıyla uğraşıyor sanırım.Birde çocuklarda yoruyor bizi.Ayşenur 3 gündür çok huysuz herşeye mızıklanıyor bazen sırf yorulduğum için giremiyorum nete.Sen nasılsın bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…