• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ankara anneleri

slm kızlar nasılsınız yine kimse yok topikte...
jale çok geçmiş olsun umarım bir problem çıkmaz..
meltemcim kızım 2 aylık oldu ama biz daha anane dışında bir yere gitmediğmiz için tedirgin hissediyorum kendimi umarım herşey yolunda giderde 1 şubatta gelirim tanışmaya...

dılek pc duzeldımı ayagın nası hamılelık varmı
selam arkadaşlar bende kasım 2010 qnnesiyim dünyalar güzeli bir kızım oldu...:1:
aramıza hos geldın nere oturuyorsun gle gule buyut bebeklerını

meltemcim kızım 2 aylık oldu ama biz daha anane dışında bir yere gitmediğmiz için tedirgin hissediyorum kendimi umarım herşey yolunda giderde 1 şubatta gelirim tanışmaya...
cıkmaz cıkmaz alıstır artık 2 ay uzun bı sure
valla bız 3 te komsulardan basladık 30 da ptt deydık

jalecim çok geçmiş olsun hiç canını sıkma bişey çıkacağını zannetmiyorum.benim oğlumun da kalbinde kireçleme olduğu söylenmişti o zaman doktorum hiç sorun olmaz korkma demişti bende kardiyoloji doktorunda karnımdayken baktırmıştım kesinlikle öyle birşey çıkmadı bazen yanılsama yüzünden yanlış görebiliyorlar parlaklık olabiliyor bence hiçbir sorun çıkmaz bu arada sezer ve müjde aramıza hoşgeldiniz ben meltem benimde üç buçuk aylık oğlum var size yakınım yani ay olarak bu arada emel canım sırtın nasıl oldu aklımdan çıkmıyorsun hiç bugün seninle dışarı çıkacağız diye habire evin içinde koşturuyorum senden haber bekliyorum öptüm herkesiii....

kızlar yaa gebelik kontrollerimi Atatürk hastanesinde yaptırıyorum face'den okuyanlar biliyodur dünkü ultrason kontrolünde bebeğin kalbinde ve bağırsağında parlak nokta görüldü fetal eko çekilecek, pazartesi büyük doğuma gideceğim, Atatürk'te yokmuş çünkü ve sürekli takip etmek gerekiyormuş bu sebeple 31 ocak'ta Atatürk hastanesinde tekrar ayrıntılı ultrason çekilecek
işte bu yüzden toplantıyı 1 şubatta yapsak olur muuu yoksa ben gelemeyeceğim

jalecim içini rahat tut.allahın izniyle birşey olmaz.banada aynısını söyledi doktor.bende büyük doguma gittim 2 kez feal eko çektirdim.dokor ordada parlama gördü.ama korkma gebelik ilerledikçe geçer dedi.yani bu parlamalar sadece özürlü çocuklarda degil normal gelişimli çocuklarda da görülebiliyormuş.gerçi ben hala dua ediyorum allahım sag saglım dünyaya getirmeyi nasip etsin diye.hala aklımda.birde doktorlar bazen emin olamıyor o yüzden insanları ordan oraya göndermeyi pek seviyorlar.parlama olabiliyor evet ama kalp atımları normalse bişey demiyor.allah yardımcın olsun canım.

Tamam canım buyur gel sabahtan beklerim...

Canım sende ben gibi yapıyorsun.İnş. kıymet biliyorlardır bunca sıkıntı çekmene rağmen onları düşünüp çaba gösteriyorsun.Senin evlatlarında inş. senden daha iyi yürekli olurlar...

Eltinde pek bir bencilmiş.Ne ayıp ?Bu kadın doğurmak üzere karnı burnunda birde küçük çocuğu var asıl ben yardım etmeliyim onlara demiyorda birde üste çıkıyor hemen sakın bana gelmesin diye.Sevmiyor anlaşılan kaynanasını.Hem böyle yapmaya devam etsin bırak yarın kendi gelinleri damatlarıda ona aynısını yapar anlar o zaman ben ne etmiştim zamanında diye.Tabii onuda anlarsa :)

Bencede.Baştan gösteriyor dişlerini. :9: :9:

canım insanlarlar saf degil herkes kimin ne oldugunu içini biliyor.dedigin gibi ne ekersen onu biçersin.kayınvalidemde inan çok iyidir.kıymetimide bilr yani.benim ben sana bakarım bile demesi bile yetiyor ona.yarın çıkacak salıda temizlikçisi gelecek zaten.yani iş falan beklemez.bekledigi gelsin yanımda dursun sıkılmayımdır yani.zaten iyimiş baya.hastanede hep tek kaldı kimse refakat etmedi.bigün kocası kaldı bigün yegeni okadar.inşallah yarın çıkacak.

Anakart yanmış,yenileyince düzeldi bilgisayar.Ayağım halen mosmor ve şiş,biran önce düzelir inşallah,hafta içi kontrole gidicem yine.Hamile değilim ama hala regl olmadım,beklemedeyim anlayacağın.Eren yine ateşlenmeye başladı ve yaklaşık 6 saattirde aç,50 cc mamayı zar zor içiriyorum.Yorgunluktan ölmek üzereyim,eşim de pek yardımcı olmuyor artık,nedendir bilmem :26:Zar zor ayağa kalktığım halde beni bırakıp arkadaşlarıyla ava gitti,anca kendilerini vurur zaten onlar:60:

Tamam bana uyar kızlar Allahın izniyle bir aksilik çıkmazsa 1 şubat diyelim mi jalenin ricası üzerine.Ne diyorsunuz kızlar? Yani pazartesi değilde salı günü.

farkemez canım ha p.tesi ha salı.git gide öbür aya ertelemeyelim de:1:

Dün eşimin arkadaşı bizdeydi,neyse sohbet arasında cebinden bir fiş çıkardı
-bak senin kasiyerin adı burada yazıyor ama numarası yok dedi.Şaka yaptığına eminim ama yinede canım sıkıldı.Arkadaşı gidince,ağzıma gelen lafı saydım,eşimde günahımı aldın hakkımı helal etmiyorum sana dedi,birde ona canım sıkıldı:97:

olur şekerim muhabbetimiz bol olsun

jale fetal eko için sakın endişelenme ben 2 bebişimdede gittim fetal ekoya benim kalbimde üfürüm var doktor kızım ve oğlumdada yok bir böbreğiyle diğer böbreği arasında 3 mm fark var yok kalbinde üfürüm var gibi nedenlerle fetal ekoya yollamıştı. ve hiçbir şey çıkmadı hatta doktorum baya rahattı dedi genelde doktorlar emin olamazlar herşeyin yolunda gittiğine, doğum olduğunda üstlerine kalmasın diye garantiye almak adına normal kontrol eden doktor ayrıntılı ultrasona yollar,ayrıntılı ultrasonda fetal ekoya yollar çünkü kalbin en ince ayrıntısı bizde görülür demişti. ve hiçbişey çıkmadı canım rahat ol kesinlikle.
hatta doktorumu öneririm sana özel fatih ünv hastanesinde bir tane var zaten... fetal eko pahalı birşeymiş her hastanede bulunmuyormuş ünv hastanesi olduğu için orda tüm makineler mevcut gerekli olan.

bu fatal ekodan muzdarip ne cok insan var.memleketin haline bak ya...burda yok suraya git.emin olamıyorlar üstümüze kalmasın diye git baska yere falan.yani bebeciklerde allahtan birsey yok.ya olsa ne yapıcaz cihaz yok pahalı üstelik olan yerler.memlekete bak gecenlerdede gazi hastanesinde cihaz problemiyle bir evladımızın kalbi durmuş ölmüştü.

Anakart yanmış,yenileyince düzeldi bilgisayar.Ayağım halen mosmor ve şiş,biran önce düzelir inşallah,hafta içi kontrole gidicem yine.Hamile değilim ama hala regl olmadım,beklemedeyim anlayacağın.Eren yine ateşlenmeye başladı ve yaklaşık 6 saattirde aç,50 cc mamayı zar zor içiriyorum.Yorgunluktan ölmek üzereyim,eşim de pek yardımcı olmuyor artık,nedendir bilmem :26:Zar zor ayağa kalktığım halde beni bırakıp arkadaşlarıyla ava gitti,anca kendilerini vurur zaten onlar:60:

geçmiş olsun dilekcim dikkat et kendine yat dinlen biraz.eşinde tam zamanında gimiş yani ava insan karısını bu halde bırakır gidermi ayol.

-bak senin kasiyerin adı burada yazıyor ama numarası yok dedi.Şaka yaptığına eminim ama yinede canım sıkıldı.Arkadaşı gidince,ağzıma gelen lafı saydım,eşimde günahımı aldın hakkımı helal etmiyorum sana dedi,birde ona canım sıkıldı:97:

ay kıyamam sıkma canını.zevzek arkadası düşünmeden şaka yapmış kendince hele birde bekar ise hiç almaz kafası böyle şeyleri.

geçmiş olsun dilekcim dikkat et kendine yat dinlen biraz.eşinde tam zamanında gimiş yani ava insan karısını bu halde bırakır gidermi ayol.

Teşekkürler canım,adamı biraz haşladım dün,ondan gitti zaten :97:Daha gelmedi,bir gelsin eve canına okucam zaten:41::41::41:

ay kıyamam dılek
agrın cokmu
erkekler o kadar anlar bosver takma kafana

belkı guzel fılan demıstır sakasına takma kafana evde gul gıbı karısı varne etsın elın ...... su bılem dökemezler elıne dılekcıgım

Teşekkürler canım,adamı biraz haşladım dün,ondan gitti zaten :97:Daha gelmedi,bir gelsin eve canına okucam zaten:41::41::41:

dılek kapat esın gelıncede bıda acma sakın

aranıza yeni gelDİM ARKADASLAR biraz acemiyim kusura bakmayın ismim sezer yeni annelerdenin bir bucuk aylık kızım ve 4 yasında kızım var..:nazar::emir_bebek:

Hoşgeldin nasılsın?Minik bebeğini kokla bizim için.Allah analı babalı büyütsün çocuklarını inş.

Eren 2 diş birden çıkardı,3 gün hastanedeydik,ateşi 39 dan aşağı hiç düşmedi ama çok şükür şimdi iyi :nazar::nazar::nazar::nazar:Hiç iştahı yok,sürekli huysuz,uyumuyor,yorgunluktan ölmek üzreyim artık :43::43::43::43:

Canım dişler çok zor.İştahsızlık,huysuzluk zirve oluyor çocuklarda.Hem 2 tane birden çıkarmış kolay değil canları acıyor.Bir süre daha çekeceğiz artık nazlarını.Rabbim yardımcımız olsun hepimizin...

Canım bende 40 ından sonra başladım gezmeye.Çünkü çok sıkılmıştım evde durmaktan.Her gün bir bahaneyle dışarı çıkmak yada birilerine gitmek istiyordum.Kızımda alıştı şimdi babası akşam geleceği zaman kapıya doğru gidiyor.Bayılıyor dışarı çıkmaya.Apartmana çıktığı an sevinçten çığlıklar atıyor.Gelirsen seviniriz.... Bu arada emziriyorsun değilmi?

jalecim çok geçmiş olsun hiç canını sıkma bişey çıkacağını zannetmiyorum.benim oğlumun da kalbinde kireçleme olduğu söylenmişti o zaman doktorum hiç sorun olmaz korkma demişti bende kardiyoloji doktorunda karnımdayken baktırmıştım kesinlikle öyle birşey çıkmadı bazen yanılsama yüzünden yanlış görebiliyorlar parlaklık olabiliyor bence hiçbir sorun çıkmaz bu arada sezer ve müjde aramıza hoşgeldiniz ben meltem benimde üç buçuk aylık oğlum var size yakınım yani ay olarak bu arada emel canım sırtın nasıl oldu aklımdan çıkmıyorsun hiç bugün seninle dışarı çıkacağız diye habire evin içinde koşturuyorum senden haber bekliyorum öptüm herkesiii....

Canım benim ikimizde koşturmuşuz bugün.Seninle marketten dönünce bir ağrı kesici içtim.Evdede koşturmaca devam edince yine başladı ağrılar.Geçer diye ümit ediyorum ama geçmeyecek anlaşılan.Artık bana hastane yolu göründü.Boynuma ve kaburgalarıma doğru geldiler yine.Çok zormuş gerçekten çok zormuş.Yaşayınca anlıyor insan.

Tamam canım buyur gel sabahtan beklerim...

Canım sende ben gibi yapıyorsun.İnş. kıymet biliyorlardır bunca sıkıntı çekmene rağmen onları düşünüp çaba gösteriyorsun.Senin evlatlarında inş. senden daha iyi yürekli olurlar...

Eltinde pek bir bencilmiş.Ne ayıp ?Bu kadın doğurmak üzere karnı burnunda birde küçük çocuğu var asıl ben yardım etmeliyim onlara demiyorda birde üste çıkıyor hemen sakın bana gelmesin diye.Sevmiyor anlaşılan kaynanasını.Hem böyle yapmaya devam etsin bırak yarın kendi gelinleri damatlarıda ona aynısını yapar anlar o zaman ben ne etmiştim zamanında diye.Tabii onuda anlarsa :)

Bencede.Baştan gösteriyor dişlerini. :9: :9:

canım insanlarlar saf degil herkes kimin ne oldugunu içini biliyor.dedigin gibi ne ekersen onu biçersin.kayınvalidemde inan çok iyidir.kıymetimide bilr yani.benim ben sana bakarım bile demesi bile yetiyor ona.yarın çıkacak salıda temizlikçisi gelecek zaten.yani iş falan beklemez.bekledigi gelsin yanımda dursun sıkılmayımdır yani.zaten iyimiş baya.hastanede hep tek kaldı kimse refakat etmedi.bigün kocası kaldı bigün yegeni okadar.inşallah yarın çıkacak.

Çok şanslısın öyleyse.En azından seni düşünen anlayışlı biri kayınvaliden.Bende olsam pek tınlamazdım eltimi.Doğru yapıyorsun bence.Bu arada çok geçmiş olsun.Benim kayınvalidemde 2 ay önce aynı ameliyattan oldu.Çok yaşlı değilse çabuk toparlar..

Dilek eczaneden test alıp yaptınmı son 1 haftadır? O zamanda söyledim bak takıldım ben bu rahim kalınlaşması olayına.Kandada bakılmadı dedin.

farkemez canım ha p.tesi ha salı.git gide öbür aya ertelemeyelim de:1:

Bende aynı şeyi düşündüm.Sen doğum yapmadan bir an önce toplanırız inş. Aman çocuklara ve kendimize dikkat edelim.Hastalık falan çıkmadan atlatalım buluşmayı Allahın izniyle......

İşmi yaptı şimdi? Espri yapayın derken bulunduğu ortamda senin olduğunu unuttu herhalde.Çok üzerine gidince eşinde alınmış haklı olarak sana.Arkadaşının düşüncesizliği yüzünden boşuna gerilmeyin.Bir laf attı ortalığa sizde birbirinizin kalbini kırdınız istemeden.Boşver üzmeyin birbirinizi..

Canım benim ikimizde koşturmuşuz bugün.Seninle marketten dönünce bir ağrı kesici içtim.Evdede koşturmaca devam edince yine başladı ağrılar.Geçer diye ümit ediyorum ama geçmeyecek anlaşılan.Artık bana hastane yolu göründü.Boynuma ve kaburgalarıma doğru geldiler yine.Çok zormuş gerçekten çok zormuş.Yaşayınca anlıyor insan.

benimde öyle oldu canım bir koşturmaca eve gelince bende ikiye doğru yattım çok yorulmuşum markette tam spor yapmışız arabalarla zaten bir aşağı bir yukarı aklıma geldikçe gülüyorum....

Yüreginizde bir Günaydınlık yeriniz varmı?? Sabahın ilk saatlerinde her kese günaydın:))yüzùnüzden gülümseme eksik olmasın.güzel bir gün geçirmeniz dilegiyle...

evet meltemcim maalesef öyle gündüz daha iyi gecede sabaha kadar uyumuyor evim barkım pislik içinde kaldı valla...zaten yazdığım saatlere baksana gece girebiliyorum genelde ondanda kimse olmuyor sanada dün gece msnden yazdım açıktı msn nen ama cvp bilem vermedin:))) galiba açık bıraktın neyse canım inş.. aynı zamanta net başında olabiliriz..

benim eşimde 10 yıllık polis canım şimdi gölbaşında görevli zorda olsa işine aşık bir kocam var:((( senin eşinin görev yeri neresi? bu arada eşim bu yıl lojmana başvurdu annemlerin zoru ile belkim komşu oluruz hayatım:)) şimdilik ben batıkentte oturuyum ismimde melike...

bende komşuya hasretim cnaım inş cıkar lojmanınız bizde yeni taşındık zaten.Ben cok memnunum lojmandan yanı bıze bıraz dar geldı esyamız sıgmadı ama en azından güvenli (eski evime hırsız girmişti de)ve ısınma problemi yok. eşim anafartalar karakolunda çalışıyor.Memnun odum canım batıkentı de severım ben ablam oturmustu orda

Back