- 16 Kasım 2009
- 275
- 81
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dılek pc duzeldımı ayagın nası hamılelık varmıSelamlarrrr
aramıza hos geldın nere oturuyorsun gle gule buyut bebeklerınıselam arkadaşlar bende kasım 2010 qnnesiyim dünyalar güzeli bir kızım oldu...
cıkmaz cıkmaz alıstır artık 2 ay uzun bı sureslm kızlar nasılsınız yine kimse yok topikte...
jale çok geçmiş olsun umarım bir problem çıkmaz..
meltemcim kızım 2 aylık oldu ama biz daha anane dışında bir yere gitmediğmiz için tedirgin hissediyorum kendimi umarım herşey yolunda giderde 1 şubatta gelirim tanışmaya...
hım elti öyle diyoki sana pas atıyo dişli hatunmuş:))))
canım sen yazmışsın pc başından kalktım çocuklar uyanmıştı kusura bakma
canım ya gecmıs olsun
ınsallah bısey olmaz da gelırsınız
kayınvalıdenede ıyı yapıyorsun devam et valla yıgıt at yemını kendı artırır
herkes ettıgını ceker ıyı yada kötu
kızlar yaa gebelik kontrollerimi Atatürk hastanesinde yaptırıyorum face'den okuyanlar biliyodur dünkü ultrason kontrolünde bebeğin kalbinde ve bağırsağında parlak nokta görüldü fetal eko çekilecek, pazartesi büyük doğuma gideceğim, Atatürk'te yokmuş çünkü ve sürekli takip etmek gerekiyormuş bu sebeple 31 ocak'ta Atatürk hastanesinde tekrar ayrıntılı ultrason çekilecek
işte bu yüzden toplantıyı 1 şubatta yapsak olur muuu yoksa ben gelemeyeceğim
Tamam canım buyur gel sabahtan beklerim...
Canım sende ben gibi yapıyorsun.İnş. kıymet biliyorlardır bunca sıkıntı çekmene rağmen onları düşünüp çaba gösteriyorsun.Senin evlatlarında inş. senden daha iyi yürekli olurlar...
Eltinde pek bir bencilmiş.Ne ayıp ?Bu kadın doğurmak üzere karnı burnunda birde küçük çocuğu var asıl ben yardım etmeliyim onlara demiyorda birde üste çıkıyor hemen sakın bana gelmesin diye.Sevmiyor anlaşılan kaynanasını.Hem böyle yapmaya devam etsin bırak yarın kendi gelinleri damatlarıda ona aynısını yapar anlar o zaman ben ne etmiştim zamanında diye.Tabii onuda anlarsa :)
Bencede.Baştan gösteriyor dişlerini.
canım insanlarlar saf degil herkes kimin ne oldugunu içini biliyor.dedigin gibi ne ekersen onu biçersin.kayınvalidemde inan çok iyidir.kıymetimide bilr yani.benim ben sana bakarım bile demesi bile yetiyor ona.yarın çıkacak salıda temizlikçisi gelecek zaten.yani iş falan beklemez.bekledigi gelsin yanımda dursun sıkılmayımdır yani.zaten iyimiş baya.hastanede hep tek kaldı kimse refakat etmedi.bigün kocası kaldı bigün yegeni okadar.inşallah yarın çıkacak.
Tamam bana uyar kızlar Allahın izniyle bir aksilik çıkmazsa 1 şubat diyelim mi jalenin ricası üzerine.Ne diyorsunuz kızlar? Yani pazartesi değilde salı günü.
olur şekerim muhabbetimiz bol olsun
jale fetal eko için sakın endişelenme ben 2 bebişimdede gittim fetal ekoya benim kalbimde üfürüm var doktor kızım ve oğlumdada yok bir böbreğiyle diğer böbreği arasında 3 mm fark var yok kalbinde üfürüm var gibi nedenlerle fetal ekoya yollamıştı. ve hiçbir şey çıkmadı hatta doktorum baya rahattı dedi genelde doktorlar emin olamazlar herşeyin yolunda gittiğine, doğum olduğunda üstlerine kalmasın diye garantiye almak adına normal kontrol eden doktor ayrıntılı ultrasona yollar,ayrıntılı ultrasonda fetal ekoya yollar çünkü kalbin en ince ayrıntısı bizde görülür demişti. ve hiçbişey çıkmadı canım rahat ol kesinlikle.
hatta doktorumu öneririm sana özel fatih ünv hastanesinde bir tane var zaten... fetal eko pahalı birşeymiş her hastanede bulunmuyormuş ünv hastanesi olduğu için orda tüm makineler mevcut gerekli olan.
Anakart yanmış,yenileyince düzeldi bilgisayar.Ayağım halen mosmor ve şiş,biran önce düzelir inşallah,hafta içi kontrole gidicem yine.Hamile değilim ama hala regl olmadım,beklemedeyim anlayacağın.Eren yine ateşlenmeye başladı ve yaklaşık 6 saattirde aç,50 cc mamayı zar zor içiriyorum.Yorgunluktan ölmek üzereyim,eşim de pek yardımcı olmuyor artık,nedendir bilmem :26:Zar zor ayağa kalktığım halde beni bırakıp arkadaşlarıyla ava gitti,anca kendilerini vurur zaten onlar
Dün eşimin arkadaşı bizdeydi,neyse sohbet arasında cebinden bir fiş çıkardı
-bak senin kasiyerin adı burada yazıyor ama numarası yok dedi.Şaka yaptığına eminim ama yinede canım sıkıldı.Arkadaşı gidince,ağzıma gelen lafı saydım,eşimde günahımı aldın hakkımı helal etmiyorum sana dedi,birde ona canım sıkıldı:97:
geçmiş olsun dilekcim dikkat et kendine yat dinlen biraz.eşinde tam zamanında gimiş yani ava insan karısını bu halde bırakır gidermi ayol.
ay kıyamam sıkma canını.zevzek arkadası düşünmeden şaka yapmış kendince hele birde bekar ise hiç almaz kafası böyle şeyleri.
ay kıyamam dılekAnakart yanmış,yenileyince düzeldi bilgisayar.Ayağım halen mosmor ve şiş,biran önce düzelir inşallah,hafta içi kontrole gidicem yine.Hamile değilim ama hala regl olmadım,beklemedeyim anlayacağın.Eren yine ateşlenmeye başladı ve yaklaşık 6 saattirde aç,50 cc mamayı zar zor içiriyorum.Yorgunluktan ölmek üzereyim,eşim de pek yardımcı olmuyor artık,nedendir bilmem :26:Zar zor ayağa kalktığım halde beni bırakıp arkadaşlarıyla ava gitti,anca kendilerini vurur zaten onlar
-bak senin kasiyerin adı burada yazıyor ama numarası yok dedi.Şaka yaptığına eminim ama yinede canım sıkıldı.Arkadaşı gidince,ağzıma gelen lafı saydım,eşimde günahımı aldın hakkımı helal etmiyorum sana dedi,birde ona canım sıkıldı:97:
geçmiş olsun dilekcim dikkat et kendine yat dinlen biraz.eşinde tam zamanında gimiş yani ava insan karısını bu halde bırakır gidermi ayol.
Teşekkürler canım,adamı biraz haşladım dün,ondan gitti zaten :97aha gelmedi,bir gelsin eve canına okucam zaten
aranıza yeni gelDİM ARKADASLAR biraz acemiyim kusura bakmayın ismim sezer yeni annelerdenin bir bucuk aylık kızım ve 4 yasında kızım var..
Eren 2 diş birden çıkardı,3 gün hastanedeydik,ateşi 39 dan aşağı hiç düşmedi ama çok şükür şimdi iyi Hiç iştahı yok,sürekli huysuz,uyumuyor,yorgunluktan ölmek üzreyim artık
slm kızlar nasılsınız yine kimse yok topikte...
jale çok geçmiş olsun umarım bir problem çıkmaz..
meltemcim kızım 2 aylık oldu ama biz daha anane dışında bir yere gitmediğmiz için tedirgin hissediyorum kendimi umarım herşey yolunda giderde 1 şubatta gelirim tanışmaya...
jalecim çok geçmiş olsun hiç canını sıkma bişey çıkacağını zannetmiyorum.benim oğlumun da kalbinde kireçleme olduğu söylenmişti o zaman doktorum hiç sorun olmaz korkma demişti bende kardiyoloji doktorunda karnımdayken baktırmıştım kesinlikle öyle birşey çıkmadı bazen yanılsama yüzünden yanlış görebiliyorlar parlaklık olabiliyor bence hiçbir sorun çıkmaz bu arada sezer ve müjde aramıza hoşgeldiniz ben meltem benimde üç buçuk aylık oğlum var size yakınım yani ay olarak bu arada emel canım sırtın nasıl oldu aklımdan çıkmıyorsun hiç bugün seninle dışarı çıkacağız diye habire evin içinde koşturuyorum senden haber bekliyorum öptüm herkesiii....
Tamam canım buyur gel sabahtan beklerim...
Canım sende ben gibi yapıyorsun.İnş. kıymet biliyorlardır bunca sıkıntı çekmene rağmen onları düşünüp çaba gösteriyorsun.Senin evlatlarında inş. senden daha iyi yürekli olurlar...
Eltinde pek bir bencilmiş.Ne ayıp ?Bu kadın doğurmak üzere karnı burnunda birde küçük çocuğu var asıl ben yardım etmeliyim onlara demiyorda birde üste çıkıyor hemen sakın bana gelmesin diye.Sevmiyor anlaşılan kaynanasını.Hem böyle yapmaya devam etsin bırak yarın kendi gelinleri damatlarıda ona aynısını yapar anlar o zaman ben ne etmiştim zamanında diye.Tabii onuda anlarsa :)
Bencede.Baştan gösteriyor dişlerini.
canım insanlarlar saf degil herkes kimin ne oldugunu içini biliyor.dedigin gibi ne ekersen onu biçersin.kayınvalidemde inan çok iyidir.kıymetimide bilr yani.benim ben sana bakarım bile demesi bile yetiyor ona.yarın çıkacak salıda temizlikçisi gelecek zaten.yani iş falan beklemez.bekledigi gelsin yanımda dursun sıkılmayımdır yani.zaten iyimiş baya.hastanede hep tek kaldı kimse refakat etmedi.bigün kocası kaldı bigün yegeni okadar.inşallah yarın çıkacak.
Çok şanslısın öyleyse.En azından seni düşünen anlayışlı biri kayınvaliden.Bende olsam pek tınlamazdım eltimi.Doğru yapıyorsun bence.Bu arada çok geçmiş olsun.Benim kayınvalidemde 2 ay önce aynı ameliyattan oldu.Çok yaşlı değilse çabuk toparlar..
Anakart yanmış,yenileyince düzeldi bilgisayar.Ayağım halen mosmor ve şiş,biran önce düzelir inşallah,hafta içi kontrole gidicem yine.Hamile değilim ama hala regl olmadım,beklemedeyim anlayacağın.Eren yine ateşlenmeye başladı ve yaklaşık 6 saattirde aç,50 cc mamayı zar zor içiriyorum.Yorgunluktan ölmek üzereyim,eşim de pek yardımcı olmuyor artık,nedendir bilmem :26:Zar zor ayağa kalktığım halde beni bırakıp arkadaşlarıyla ava gitti,anca kendilerini vurur zaten onlar
Dilek eczaneden test alıp yaptınmı son 1 haftadır? O zamanda söyledim bak takıldım ben bu rahim kalınlaşması olayına.Kandada bakılmadı dedin.
farkemez canım ha p.tesi ha salı.git gide öbür aya ertelemeyelim de
Bende aynı şeyi düşündüm.Sen doğum yapmadan bir an önce toplanırız inş. Aman çocuklara ve kendimize dikkat edelim.Hastalık falan çıkmadan atlatalım buluşmayı Allahın izniyle......
İşmi yaptı şimdi? Espri yapayın derken bulunduğu ortamda senin olduğunu unuttu herhalde.Çok üzerine gidince eşinde alınmış haklı olarak sana.Arkadaşının düşüncesizliği yüzünden boşuna gerilmeyin.Bir laf attı ortalığa sizde birbirinizin kalbini kırdınız istemeden.Boşver üzmeyin birbirinizi..
evet meltemcim maalesef öyle gündüz daha iyi gecede sabaha kadar uyumuyor evim barkım pislik içinde kaldı valla...zaten yazdığım saatlere baksana gece girebiliyorum genelde ondanda kimse olmuyor sanada dün gece msnden yazdım açıktı msn nen ama cvp bilem vermedin:))) galiba açık bıraktın neyse canım inş.. aynı zamanta net başında olabiliriz..
benim eşimde 10 yıllık polis canım şimdi gölbaşında görevli zorda olsa işine aşık bir kocam var(( senin eşinin görev yeri neresi? bu arada eşim bu yıl lojmana başvurdu annemlerin zoru ile belkim komşu oluruz hayatım:)) şimdilik ben batıkentte oturuyum ismimde melike...