- 23 Mart 2009
- 369
- 10
- 296
hıh kıskandım ben sana öyle gelmiştirhayırlı olsun cnm kaç aylıktı senin bebiş benim oğluştan büyükmü bizimki nisan 1 2010...
kızım o yürürken onu öpmeye gider sarılmak ister düşürür fazla yürüyemez merak etme
insan sevgisi, hayvan sevgisi, bebek sevgisi, abla, abi sevgisi, kardeş sevgisi, hepsi mevcut çocukta sevgi kelebeği mübarek[/QUO
çağan 28 şubat doğumlu abilerine göre geç bile kaldı yürümeye erken doğum oldu 36 haftalık yoksa bizde martın sonunda olacaktı doğum ohh senin kız iyimiş benim oğlanda pekbi yılışıktır ama bakalım orda neler olacak
yok yahu geç değil kızım yaşına 15 gün kala yürümüştü oğlum daha hızlı sanki yürüme konusunda ama bakalım inş yürüsün hemen ya kızım kadar olsa bari bebek arabasından kurtulsak artık gına geldi((
orada neler olacak bilemiyorum ama emelin evi biz gidince ne durumda olucak onu tahmin edebiliyorum:)))
emel bence bana gelen kadının sana randevusunu şimdiden alalım cnm bizim geldiğimizin ertesi gününe:)) zira evinin ihtiyacı olucak içimden bir his öyle diyo:))))
Son düzenleme: