• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ankara anneleri

hıh kıskandım ben sana öyle gelmiştir:19::60:hayırlı olsun cnm:nazar::nazar::nazar: kaç aylıktı senin bebiş benim oğluştan büyükmü bizimki nisan 1 2010...
kızım o yürürken onu öpmeye gider sarılmak ister düşürür fazla yürüyemez merak etme:52:
insan sevgisi, hayvan sevgisi, bebek sevgisi, abla, abi sevgisi, kardeş sevgisi, hepsi mevcut çocukta sevgi kelebeği mübarek:nazar::nazar::nazar:[/QUO

çağan 28 şubat doğumlu abilerine göre geç bile kaldı yürümeye erken doğum oldu 36 haftalık yoksa bizde martın sonunda olacaktı doğum ohh senin kız iyimiş benim oğlanda pekbi yılışıktır ama bakalım orda neler olacak

yok yahu geç değil kızım yaşına 15 gün kala yürümüştü oğlum daha hızlı sanki yürüme konusunda ama bakalım inş yürüsün hemen ya kızım kadar olsa bari bebek arabasından kurtulsak artık gına geldi:(((
orada neler olacak bilemiyorum ama emelin evi biz gidince ne durumda olucak onu tahmin edebiliyorum:)))

emel bence bana gelen kadının sana randevusunu şimdiden alalım cnm bizim geldiğimizin ertesi gününe:)) zira evinin ihtiyacı olucak içimden bir his öyle diyo:))))

Son düzenleme:
Bu arada benim bel sırt çok fena.Ya midem sırtıma vuruyor çünkü midemde günlerdir ağrıyor.Yada zaten sabit ağrıyan bel ve sırt ağrım ikiye katlandı mideyle beraber.Artık sadece evde değil sokakta alışveriş merkezinde her yerde şekilden şekile giriyorum cidden canım yanıyor.Eşim bugün hastaneye gidelim dedi gitmek istemedim.Kemiklerim iptal oldu ne yapacağım bilemiyorum ama nerdeyse ağlayacaktım bugün dışarda.Kaburga,omuz,omurilik gitti üst tarafım.
gecmıs olsun emelcıgım mıde sırta vururmus
bence ıhmal etme derım
yok yahu geç değil kızım yaşına 15 gün kala yürümüştü oğlum daha hızlı sanki yürüme konusunda ama bakalım inş yürüsün hemen ya kızım kadar olsa bari bebek arabasından kurtulsak artık gına geldi:(((
orada neler olacak bilemiyorum ama emelin evi biz gidince ne durumda olucak onu tahmin edebiliyorum:)))

emel bence bana gelen kadının sana randevusunu şimdiden alalım cnm bizim geldiğimizin ertesi gününe:)) zira evinin ihtiyacı olucak içimden bir his öyle diyo:))))

yok o kadar batırmıyoruz bız herkes cocuguyla ılgılenırse kolay kolay batmaz tubacım
sevılayla calenın evınede gıttık yanı referansımız onlar

meltem cok üzüldüm bebişin egeçmiş olsun inşallah derin bir yanık değildir.cts olursa gelmeyi cok isterim ama siz samimiyeti ilertetmişsiniz ben yabancı kalıcam yaa nası yetişcem benım evde nette yok önceden vardı eşim kapattırdı sadece işten fırsat bulunca girebiliyorum.

Bu arada kendinizi bana tanıtabilir misiniz? Kaç yaşındasınız ,nerde oturuyosunuz, çalışıyo musunuz, bebişleriniz kaç aylık?

Ben 3,5 ay önce polis lojmanlarına taşındım çamlıca mah.deyim yani.Oğlum 8 aylık ben 81 doğumluyum 30 oldum sayılır:50::84: ayrıca ilk bebeğim :16:

merhaba ankaralı anneler nerelerde doğum yaptınız memnun kaldınızmı yazarmısınız.bende 34 haftalığım etlik ve zekahi tahir arasında kaldım yardımcı olurmusunuz yada başka onerisi olan varmı??

merhaba canım ben etlik lokman hekim hastanesinde doğum yaptım cok memnun kaldım normal doğumdan yana bir doktor bende normal yaptım doğumumu yalnız doktorum elif hanım cok yoğun bir doktor olduğu için muayenelerde biraz fazla beklediğim oldu ama 2 nci ye hamile kalsam yine ona giderim sanırım.

bence ıhmal etme derım
yok o kadar batırmıyoruz bız herkes cocuguyla ılgılenırse kolay kolay batmaz tubacım

Hadi ordan onlara gittiğimizde bebeler küçüktü nereye koysan duruyorlardı şimdi hepsi geziniyor tut tutabilirsen.O referanslar eskidi bende bakın görün benden sonrakiler emin ol davet etmeye korkacaklar hem zaten sen istiyordun bizi değilmi ? :9: :9:

Bu arada sağol canım doktoru arayacağım bugün muhtemeln kemiklerimde sorun var.

Son düzenleme:
evet canım ya sen bugün bayağı kötüydün sen en iyisi bir doktora git bir çözüm bul bir an önce.... inşallah canım gelmeyi düşünüyorum bende sana.... öpüyorum seni kocaman iyi geceler....

Sağol canım telefondada anlattığım gibi gece doktorun verdiği kremi sürdük çok fayda etmesede uyudum sabaha doğru.Bugünde hastaneyi arayacağım fizik tedavi randevumu kontrol edip öne alsınlar unutmuşta olabilirler.Ne zamandır masaj deyip duruyorum bir gidemedik masaja.
Beklerim canım hep beraber güzel bir gün olur inş.Biraz koşturabilirim hatta koşturabiliriz çocuklar nedeniyle.
:9:

Allahtan benim salon geniş fazla eşyam yok geldiğinde görürsün bir koltuk takımı bir tv sehpası o kadar yemek masası vs şeyler yok koskoca salon.Jale,sevilay,meltem geldiler biliyorlar.Arkadaşlarım hep çocuklara göre olduğunu söyler sereriz yere bir battaniye ayşenurun oyuncak sepetinide koyarız oynar hepsi birlikte.Hem batsın elim çabuk temizlerim sonra.Gelin siz yeterki çocuklarımız eğlensin.Tek sorun gürültüde uyuyamayabilirler.Bu nedenle bana gelmeden bir kaç saat önce uyutun bence çocukları.Yoksa huysuz olurlar hepimizi zorlarlar ağlamalarıyla.

meltem cok üzüldüm bebişin egeçmiş olsun inşallah derin bir yanık değildir.cts olursa gelmeyi cok isterim ama siz samimiyeti ilertetmişsiniz ben yabancı kalıcam yaa nası yetişcem benım evde nette yok önceden vardı eşim kapattırdı sadece işten fırsat bulunca girebiliyorum.

Canım olurmu öyle şey gel senide bekleriz.Aslında ilk buluşma tarihi haftaya cumartesi idi fakat çoğu müsait olmayınca 31 ocağa ertelendi.Bir cumartesi tekrar buluştuğumuzda sende gelirsin.

merhaba ankaralı anneler nerelerde doğum yaptınız memnun kaldınızmı yazarmısınız.bende 34 haftalığım etlik ve zekahi tahir arasında kaldım yardımcı olurmusunuz yada başka onerisi olan varmı??

Merhaba hoşgeldin.Ben lokman hekimde yaptım memnun kaldım çok şükür.Etlik ve zekai tahiri çok iyi bilmiyorum ama sevilay sanırım 3 doğumunuda zekai de yapmıştı?Normal doğummu yapacaksın?

Bu arada kendinizi bana tanıtabilir misiniz? Kaç yaşındasınız ,nerde oturuyosunuz, çalışıyo musunuz, bebişleriniz kaç aylık?

Ben 3,5 ay önce polis lojmanlarına taşındım çamlıca mah.deyim yani.Oğlum 8 aylık ben 81 doğumluyum 30 oldum sayılır:50::84: ayrıca ilk bebeğim :16:

Canım ben 15 şubatta 28 olucam nasipse.Eryamandayım.Kızım 10 aylık.Çalışmıyorum şimdilik evdeyim.Nasipse kızım 3 yaşına gelince tekrar dönmeyi düşünüyorum.

Canım ben 15 şubatta 28 olucam nasipse.Eryamandayım.Kızım 10 aylık.Çalışmıyorum şimdilik evdeyim.Nasipse kızım 3 yaşına gelince tekrar dönmeyi düşünüyorum.

memnun oldum canım ismin emel di sanırım. sende lokman hekımde yapmıssın dogumu ama senınkı sanırım sincan bende oraya mr için gitmiştim baya büyük bir hastane

memnun oldum canım ismin emel di sanırım. sende lokman hekımde yapmıssın dogumu ama senınkı sanırım sincan bende oraya mr için gitmiştim baya büyük bir hastane

Evet ismim emel.Seninki arzu değilmi? Büyük bir hastane fakat son zamanlarda çok yoğunluk var.Oturacak yer bulamıyorum.Ya kış nedeniyle yada artık tercih edilmesi nedeniyle hayli kalabalık artık.Doktorumun yüzünü gülerken göremiyorum kadını bıktırmışlar.Bir an önce doktor kadrosunu genişleterek mevcut doktorları kaçırmasalar iyi olacak...

megryan ve arcak cvplarınız için sağolun kızlar benim şuan için sezeryan ihtimalim var ama kesinleşmedi bakalım kısmet.zekai tahirde yapan arkadaş gelsede bişeyler yazsa

megryan ve arcak cvplarınız için sağolun kızlar benim şuan için sezeryan ihtimalim var ama kesinleşmedi bakalım kısmet.zekai tahirde yapan arkadaş gelsede bişeyler yazsa

Sevilay 3.doğumunu spinal anesteziyle oldu.Zaten erken geldi bildiğim kadarıyla sancısı gelmişti o nedenle ameliyata alındı.Diğer doğumlarıda bebeklerin iriliğinden olmuştu.Allah yardımcın olsun canım.Sağlıcakla kurtulun inş. ikinizde...

Evet ismim emel.Seninki arzu değilmi? Büyük bir hastane fakat son zamanlarda çok yoğunluk var.Oturacak yer bulamıyorum.Ya kış nedeniyle yada artık tercih edilmesi nedeniyle hayli kalabalık artık.Doktorumun yüzünü gülerken göremiyorum kadını bıktırmışlar.Bir an önce doktor kadrosunu genişleterek mevcut doktorları kaçırmasalar iyi olacak...

evet canım ismim arzu dediğin gibi tercih edildiği için kalabalıktır. benım doktorda aynı nefes alamıyor bend ebır kontrole gıdeyım dıyorum ama bakalım.

bence ıhmal etme derım

çocuğa güven olmaz meltemcim... çocuğa güvenip benim çocuğum böyle yapmaz ,şöyle yapmaz diye böbürlenmemeni tavsiye ederim çocuk insanı yalancı çıkarır insanı rezilde eder vezirde.

ayrıca referansında balon haber çıktı:)))):66: emelimi kandırcan sen bak ne güzel cvbını vermiş küçücük bebeklerle kıyaslıyorsun he kurnaz ama emel yemez:)))):66:

Son düzenleme:
Sevilay 3.doğumunu spinal anesteziyle oldu.Zaten erken geldi bildiğim kadarıyla sancısı gelmişti o nedenle ameliyata alındı.Diğer doğumlarıda bebeklerin iriliğinden olmuştu.Allah yardımcın olsun canım.Sağlıcakla kurtulun inş. ikinizde...

amin çok sağol tşkler

Bu arada benim bel sırt çok fena.Ya midem sırtıma vuruyor çünkü midemde günlerdir ağrıyor.Yada zaten sabit ağrıyan bel ve sırt ağrım ikiye katlandı mideyle beraber.Artık sadece evde değil sokakta alışveriş merkezinde her yerde şekilden şekile giriyorum cidden canım yanıyor.Eşim bugün hastaneye gidelim dedi gitmek istemedim.Kemiklerim iptal oldu ne yapacağım bilemiyorum ama nerdeyse ağlayacaktım bugün dışarda.Kaburga,omuz,omurilik gitti üst tarafım.

geçmiş olsun canım bi dr görün istersen dikkat et kendine

emelcim geçmiş olsun canım hayırdır ya sana bu ara pek nazar değiyor galiba! geçendede arabada başım döndü falan demiştin sanırım dimi?

:92:
yok canım cok derın degıldı kurban bayramının 3 gunu 1 cay bardagı cayla yanmıstı
evdeyım ben calısmayı dusunmuyorum 13 yasında bı kızım daha var aleyna 7 ye gıdıyor
bennuda 9 ay 5 gunluk galıba
23 ruh yasım
sıncan merkezde oturuyom sana cok kolay gelebılırım tek dolmus ıst yolunda ınerım
tabı kabul edersen

ben 2 sındede dogurdum 2 sıde sezeryandı
etlıkte belden ıne vuruldu buyuk dogumda tmden bayıttılar

Hadi ordan onlara gittiğimizde bebeler küçüktü nereye koysan duruyorlardı şimdi hepsi geziniyor tut tutabilirsen.O referanslar eskidi bende bakın görün benden sonrakiler emin ol davet etmeye korkacaklar hem zaten sen istiyordun bizi değilmi ? :9: :9:

Bu arada sağol canım doktoru arayacağım bugün muhtemeln kemiklerimde sorun var.[/QUOTE]
evet ıstıyom 31 ınde bana da gelebulusunuz
emme bebeklerınızı evde bırakın ben taaaaaaaaaaaaaaaaa bastan berı söyluyom yalansa yaaln deyın bıda bulustumuzda bebelerı getırmeyın demıstım yanı
geldım yazdım

çocuğa güven olmaz meltemcim... çocuğa güvenip benim çocuğum böyle yapmaz ,şöyle yapmaz diye böbürlenmemeni tavsiye ederim çocuk insanı yalancı çıkarır insanı rezilde eder vezirde.

ayrıca referansında balon haber çıktı:)))):66: emelimi kandırcan sen bak ne güzel cvbını vermiş küçücük bebeklerle kıyaslıyorsun he kurnaz ama emel yemez:)))):66:[/QUOTE]

bebebm en cadısı jalenın evınde kımse bebsını kucana almamıstı bıtek ben ugrasmıstım bebemle mızır mızır
emelcim geçmiş olsun canım hayırdır ya sana bu ara pek nazar değiyor galiba! geçendede arabada başım döndü falan demiştin sanırım dimi?
curuk elma emel curuk elma emel

kızlar cevaplarım yukarıda alıntılara karısmıs noluyo annamadım

bendekı bulusma c tesı olacak emelden sonra dusunuyorum herkesıın bebesı yuruyunce gelın korkmuyorum bebeblerınızden evdede bısey bırakmıycammmmmmmm
kaldırcam herseyı yerdekı halıllar dahıllllllllllllllll

Back