• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ankara anneleri

arcak81;170[color="magenta" .!.:
[/color]81378]merhaba slm verdim bir daha yazamadım malum çalışıyorum bazen yoğun oluyor giremiyorum. Benim oğlum emeklemiyor pek hevesi yok ayakta durup kanepenin bir köşesinden diğerine yürümek dah ahoşuna gidiyor. Ama dişlerde önde gidiyoruz biraz aceleci cıktı bizimki 7 ay olmadan 6 dişi oldu ağzında maşallah diyeyim şimdi köpek dişleri fena kaşınıyor geceleri cok sık bazen saat başı kalkıyor emip uyuyor.yeni yeni del del demeye başladı :)bizde durumlar böyle
masallah tıcerın dan baktım kucuksunuz bızden
sende gelsene bulusmaya
hepinize göndereceğim adresi tam netleşmesini ve herkesin ok. Demesini bekliyorum.dilekle beraber geleceksin değilmi?
dılek nete gıremıyor malesef

- çocuğunuzun bezini değiştirmeyi ihmal etmeyin. Ayrıca çocuğunuzun bezini değiştiriken, şefkatli bir dokunuşla hareket edin. Bezlerini güvenli ve dikkatli değiştirin.
Bızde hıc sorun olmuyor öyleb rahat degıstırıyorumkı
sürekli hareket edip tekme atan fırıl fırıl dönen bir çocukla nasıl şefkatli bez değiştirilir sorarım size?her bez değiştirmemiz talimatlarla ve uyarılarla geçiyor.altını açtığım an kaçıp oynamak istiyor ve tekrar bağlamamı istemiyor ağlıyor...

BIZ HIC SORUN YASAMIYORUZ ÖYLE KOLAY DEGISTIRIYORUMKI

Son düzenleme:
hepinize slm kızlar şöyle bi dolandım sayfalrda herkz iyi bi sorun yok bizde iyiyiz çok şükür buluşma tarihi ertelenmiş zannedersem 31 ocak kesin tarih değilmi kızlar ha bu rada ilk yürüme müjdesinide ben veriyim eger yürümeye başlamış sayılıyorsa babası bi kanepede ben bi kanepede çağanı tutuyoruz kucagımızı açıyoruz 5-6 adım bazen daha çok adım bile atıyo ama bi kaç kere düştüğü içinde korkuyo heralde 1-2 haftaya ice yürür ve emel büyük bi ihtimal sende ilk yürüyen bebişimiz çağan olacak aman allahım ve evinde dağıtılmayacak yerin kalmayacak hepinizi öpüyorum kendinize vebebişlerinize iyi bakın:71:

hepinize slm kızlar şöyle bi dolandım sayfalrda herkz iyi bi sorun yok bizde iyiyiz çok şükür buluşma tarihi ertelenmiş zannedersem 31 ocak kesin tarih değilmi kızlar ha bu rada ilk yürüme müjdesinide ben veriyim eger yürümeye başlamış sayılıyorsa babası bi kanepede ben bi kanepede çağanı tutuyoruz kucagımızı açıyoruz 5-6 adım bazen daha çok adım bile atıyo ama bi kaç kere düştüğü içinde korkuyo heralde 1-2 haftaya ice yürür ve emel büyük bi ihtimal sende ilk yürüyen bebişimiz çağan olacak aman allahım ve evinde dağıtılmayacak yerin kalmayacak hepinizi öpüyorum kendinize vebebişlerinize iyi bakın:71:

hıh kıskandım ben sana öyle gelmiştir:19::60:hayırlı olsun cnm:nazar::nazar::nazar: kaç aylıktı senin bebiş benim oğluştan büyükmü bizimki nisan 1 2010...
kızım o yürürken onu öpmeye gider sarılmak ister düşürür fazla yürüyemez merak etme:52:
insan sevgisi, hayvan sevgisi, bebek sevgisi, abla, abi sevgisi, kardeş sevgisi, hepsi mevcut çocukta sevgi kelebeği mübarek:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
3 adım atınca yurumus sayılır
masallah caganımıza
hayırlı olsun gözlerın aydınmı dıyek ne dıyek annamadım
hıh kıskandım ben sana öyle gelmiştir:19::60:hayırlı olsun cnm:nazar::nazar::nazar: kaç aylıktı senin bebiş benim oğluştan büyükmü bizimki nisan 1 2010...
kızım o yürürken onu öpmeye gider sarılmak ister düşürür fazla yürüyemez merak etme:52:
insan sevgisi, hayvan sevgisi, bebek sevgisi, abla, abi sevgisi, kardeş sevgisi, hepsi mevcut çocukta sevgi kelebeği mübarek:nazar::nazar::nazar:
cagan 28 subat 2010 dogumlu tubacıgım

Günaydın arkadaslar nasılsınız bebişler nasıl?

gunaydın
adını unuttum sende gelcenmı bulusmamıza
burda kuru kuru yazısmayla olmuyo emelın cayıyla ıslatmak gerek
bebecıklerde yanı bennu hanım accık sumuklu bugun arada öksuruyoda yanı
baskada bısıyımız yok
cok sukur

Ah canım düşünüp yazdığın için saol gördüm yazılarınızdan buluşacağınızı bende cok isterim fakat çalışıyorum pzt buluşacaksınız.Haftasonuna ayarladığınız zaman gelirim inş bebişler arkadaş olur.siz çoğunuz görüştünüz mü?Seni hatırlıyorum etimesgutta oturuyodun sanırım benımde kayınvaldem orda ismim arzu canım

ayrıc ageçmiş olsun bebeişine canım bu ara salgın var bizde mayıs anneleri olarak grubumuz var facede normalde oraya takılıyorum ama sizleri de tanımak tanışmak isterim.

Merhaba slm verdim bir daha yazamadım malum çalışıyorum bazen yoğun oluyor giremiyorum. Benim oğlum emeklemiyor pek hevesi yok ayakta durup kanepenin bir köşesinden diğerine yürümek dah ahoşuna gidiyor. Ama dişlerde önde gidiyoruz biraz aceleci cıktı bizimki 7 ay olmadan 6 dişi oldu ağzında maşallah diyeyim şimdi köpek dişleri fena kaşınıyor geceleri cok sık bazen saat başı kalkıyor emip uyuyor.Yeni yeni del del demeye başladı :)Bizde durumlar böyle
oyy maaşallah kuzuya Arda 10 ay 11 günlük ama hala diş miş yok

Maaşallah biz 1,5 aydır 2 dişle duruyoruz...
biz de o da yok ya :9:

- Çocuğunuzun bezini değiştirmeyi ihmal etmeyin. Ayrıca çocuğunuzun bezini değiştiriken, şefkatli bir dokunuşla hareket edin. Bezlerini güvenli ve dikkatli değiştirin.

Sürekli hareket edip tekme atan fırıl fırıl dönen bir çocukla nasıl şefkatli bez değiştirilir sorarım size?Her bez değiştirmemiz talimatlarla ve uyarılarla geçiyor.Altını açtığım an kaçıp oynamak istiyor ve tekrar bağlamamı istemiyor ağlıyor...
ayy evet yaa aynen eline dikkatini çeken bişey vermeden değiştiremiyorum altını öyle bile çok zorr

ayy maaşallah çağanımaa :nazar: bizimki emeklemeye iyi adapte etti kendini yürümeyi ihtiyaç gibi görmüyo :9:

insan sevgisi, hayvan sevgisi, bebek sevgisi, abla, abi sevgisi, kardeş sevgisi, hepsi mevcut çocukta sevgi kelebeği mübarek:nazar::nazar::nazar:[/QUO

çağan 28 şubat doğumlu abilerine göre geç bile kaldı yürümeye erken doğum oldu 36 haftalık yoksa bizde martın sonunda olacaktı doğum ohh senin kız iyimiş benim oğlanda pekbi yılışıktır ama bakalım orda neler olacak

Ah canım düşünüp yazdığın için saol gördüm yazılarınızdan buluşacağınızı bende cok isterim fakat çalışıyorum pzt buluşacaksınız.Haftasonuna ayarladığınız zaman gelirim inş bebişler arkadaş olur.siz çoğunuz görüştünüz mü?Seni hatırlıyorum etimesgutta oturuyodun sanırım benımde kayınvaldem orda ismim arzu canım

yok canım etimesgutta ben ve jale oturuyoruz meltem sincanda oturuyor

jalemmmmmmmmm meltem napıyosunuz nasılsınız kızlar jalem özledim kız seni görüşemiyoruz artıkkkk

arzucum
sıncandayım ben daha önce bulustuk 2 kez
3 bende olacaktı kurban ertesı
malesef kızımın bacagı cay dan yandı cıplak gezdırdıgım ıcın erteledım kısmet ne zamana bakalım
bende bı arkadas daha var nısan annesı oda ctesı ıstıyo bulusmayı bende c tesı alırım ınsallah sızlerı
jalemmmmmmmmm meltem napıyosunuz nasılsınız kızlar jalem özledim kız seni görüşemiyoruz artıkkkk
valla bende pek özledım sevılay senı ve calemı nese hevesınızı ramazana saklayın ne guzeldıı o gunler msn sahur sohbetlerımız
msn dede görusemıyoz senle görunce eccık dınıyodu hasretımız

hah unuttum yazmayı

dılek pc bozuk nete gıremıyo
eren 2 dıs bırden cıkarmıs
bogazları ıltıhap olmus
atesını dusuremıyolarmıs
sırkeyle annesı dusurmus bende önceden öle dusuruyodum ama sırke dıs atesı dusurur ıçı dusurmezmıs öylede tehlıkelıymıs
sakın sırkeyle dusurmeyın atesı olursa kuzucukların ınsallah olmaz

meraba kızlar iyi akşamlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir bende bir giriyorum bir çıkıyorum foruma bir türlü ayak uyduramadım sizlere:)))) bu arada emelcim teşekkür ederim yazın için çıok mutlu oldum iyiki benim komşumsun seni gerçekten çok seviyorum hem bana yazdıkların karşılıklı sen iyi olmasan böyle karşılık bulmazdı yaptıklarım canım benim bu arada meltem ısrarlarına dayanamadım faceden bak girdim yazdım tubacım senlede bir türlü konuşamadık ya senin bebek durmadı ya benim işim çıktı.. bir ara görüşelim öpüyorum kızlar hepinizi:emir_bebek::emir_bebek:

Oooo maaşallah çağana.Ama anlamadım şimdi siz tutuyormusunuz yürürken çağanı?Hem gelsin yürüsün bizim evdede ayşenurda ondan cesaretle bıraksın artık ellerini day durmaktan başka şey yapmıyor.Tırsık kızım hemen yere oturuyor korkup.Gelsinde görelim cesur erkeğimizi :9:

oyy maaşallah kuzuya Arda 10 ay 11 günlük ama hala diş miş yok

biz de o da yok ya :9:

ayy evet yaa aynen eline dikkatini çeken bişey vermeden değiştiremiyorum altını öyle bile çok zorr

ayy maaşallah çağanımaa :nazar: bizimki emeklemeye iyi adapte etti kendini yürümeyi ihtiyaç gibi görmüyo :9:

Arda birden çıkaracak bence hepsini.Hem son zamanlarda siniri huysuzluğu diş belirtileri gibi geldi bana.Sende öyle düşünmüyormusun?Ayşenurda üşeniyor teyzesi sıkışınca oturup emekliyor :)

meraba kızlar iyi akşamlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir bende bir giriyorum bir çıkıyorum foruma bir türlü ayak uyduramadım sizlere:)))) bu arada emelcim teşekkür ederim yazın için çıok mutlu oldum iyiki benim komşumsun seni gerçekten çok seviyorum hem bana yazdıkların karşılıklı sen iyi olmasan böyle karşılık bulmazdı yaptıklarım canım benim bu arada meltem ısrarlarına dayanamadım faceden bak girdim yazdım tubacım senlede bir türlü konuşamadık ya senin bebek durmadı ya benim işim çıktı.. bir ara görüşelim öpüyorum kızlar hepinizi:emir_bebek::emir_bebek:

Canım benim bende seni çok seviyorum.31 ocakta nasipse hepsi bana geliyorlar senide bekliyorum.Hatta annen burda olursa annenle beraber gelirsin.Nasipse bayağı kalabalık olacağız.Benim salon geniş zaten ama kuşları kaldırmam gerekecek yoksa çocukları dudruramayız düşünsene ayşenur gibi kaç tane çocuk gelecek.Bir ayşenurla başa çıkamıyoruz sürekli tehlikeli işler yapıyor.Ben en iyisi boş olan salonumu iyice boşaltayım :9:

Bu arada benim bel sırt çok fena.Ya midem sırtıma vuruyor çünkü midemde günlerdir ağrıyor.Yada zaten sabit ağrıyan bel ve sırt ağrım ikiye katlandı mideyle beraber.Artık sadece evde değil sokakta alışveriş merkezinde her yerde şekilden şekile giriyorum cidden canım yanıyor.Eşim bugün hastaneye gidelim dedi gitmek istemedim.Kemiklerim iptal oldu ne yapacağım bilemiyorum ama nerdeyse ağlayacaktım bugün dışarda.Kaburga,omuz,omurilik gitti üst tarafım.

evet canım ya sen bugün bayağı kötüydün sen en iyisi bir doktora git bir çözüm bul bir an önce.... inşallah canım gelmeyi düşünüyorum bende sana.... öpüyorum seni kocaman iyi geceler....

Back