masallah tıcerın dan baktım kucuksunuz bızdenarcak81;170[color="magenta" .!.:[/color]81378]merhaba slm verdim bir daha yazamadım malum çalışıyorum bazen yoğun oluyor giremiyorum. Benim oğlum emeklemiyor pek hevesi yok ayakta durup kanepenin bir köşesinden diğerine yürümek dah ahoşuna gidiyor. Ama dişlerde önde gidiyoruz biraz aceleci cıktı bizimki 7 ay olmadan 6 dişi oldu ağzında maşallah diyeyim şimdi köpek dişleri fena kaşınıyor geceleri cok sık bazen saat başı kalkıyor emip uyuyor.yeni yeni del del demeye başladı :)bizde durumlar böyle
sende gelsene bulusmaya
dılek nete gıremıyor malesefhepinize göndereceğim adresi tam netleşmesini ve herkesin ok. Demesini bekliyorum.dilekle beraber geleceksin değilmi?
- çocuğunuzun bezini değiştirmeyi ihmal etmeyin. Ayrıca çocuğunuzun bezini değiştiriken, şefkatli bir dokunuşla hareket edin. Bezlerini güvenli ve dikkatli değiştirin.
Bızde hıc sorun olmuyor öyleb rahat degıstırıyorumkı
sürekli hareket edip tekme atan fırıl fırıl dönen bir çocukla nasıl şefkatli bez değiştirilir sorarım size?her bez değiştirmemiz talimatlarla ve uyarılarla geçiyor.altını açtığım an kaçıp oynamak istiyor ve tekrar bağlamamı istemiyor ağlıyor...
BIZ HIC SORUN YASAMIYORUZ ÖYLE KOLAY DEGISTIRIYORUMKI
Son düzenleme: