kacacak yerımız yok ta sen agırlasmadan bulusalım:) canımcım çoğunluk saglandıgı zaman görüşelim tabi.ben yani gelebilcegim sürece h.içi yada hafta sonu farketmez.haberim olsun gelebilcek durumda isem gelirim.yani farketmez havalar düzelincede olur.kimse kaçmaz heralde biyere
tesekkurler canımdaha nice ayları aşsın.yılları görsün.
Aaaaa hadi bir güne karar verelim artık.O zaman melteminde dediği gibi 15 tatili ilk pazartesi günü tarih olarak ne zamana geliyorsa o olsun.
Hadi herkes şimdi netleştirsin durumu.
31 ocak pazartesi için görüşleriniz nedir?
Ayşegülcüm eşin sabah arabayla geliyorsa pazartesi sabahtan bıraksın seni zaten sevilayda sabahtan gelecek bana eşi işe giderken bırakacak nasipse.
Tubişim ayın 31 ine kayınvalidenler gitmiş oluyor ister ayşegülle beraber gelin ister eşin bırakabiliyorsa seni bıraksın bize olurmu?Resimdede oturarak duralım yanyana.Hani 1.70 lik çok yakın arkadaşım var alışkınım yanlarında durmaya ama senin 6 cm de fazlan varmış
bana uyarrrrrrrrrrrrrr
b
hayır dıyelım hayır olsunJaleee seni gördüm rüyamda.Güya seni almaya gelmişiz ama bir türlü bulamıyoruz yoksun evde.Komşun falan çıkıyor beni buyur ediyor o dün çok yoruldu çok çalıştı gelemeyebilir diyor.Hayırdır arkadaşım yoruluyormusun şu aralar?
BabyTV - Video Player Channel, online video for babies and toddlers
Bir bakın isterseniz kızlar.Doktorumuz 1 yaşından sonra baby tv izletebilirsin süreli olarak demişti.Baktım ing. ama görüntülerin geçiişi yavaş en azından...
emel bende böle bısey arıyodum
ama sık kullanılanlara ekleyemedım