- 23 Mart 2009
- 369
- 10
- 296
Sağol canım arkadaşım düşünmen yeter.Sizin çocuklarınızda küçük nasıl yapacaksınız börekle falan nasıl uğraşacaksınız? Yapabildiğim kadarını yaparım canım.Ama buluşmalara özgü bir şey olacaksa bu bende sizlere gelirken börek falan yaparım hepimiz birer çeşit getiririz.Benim için sorun değil ama benden sonrakilere yaparım.
Bende lokman hekimde yaptım çok şükür memnun kaldım.Ama etlik çok yoğundu sincanda yaptım.İyikide öyle olmuş.Arzu hanımda aylin hanımda iyi doktorlar... Sadece yoğunluk var...
Sevilaycım sana nazım geçiyor sabahtan bana geldiğinde kısır yaparmısın güzel yapıyorsun sen.Malzemeleri ben hazırlarım gerisini sen halledersin olurmu?
Yok canım bana geliyorsunuz nasipse.Sonrakiler senin olsun.Bekliyorum ben herkesi 31 ocakta herkesin haberi var.Tam kadro burda olursunuz umarım...
Bende sincandan önce etlikteki elif terziye gidiyordum fakat yoğun olması hatta sıram geldiğinde 2-3 kişiyle muayeneye girmekten ve randevu saatimden hep 1 saat yada daha fazla geç girmekten dolayı sıkıldım.Ta eryamandan etliğe elif hanım için gidiyordum oysa.En sonunda hem bu kadar yolu hemde bu şartlar için çekmek saçma geldi sincana karar verdim.Pişmanda olmadım şükürler olsun.Şimdi nasıl peki etliğin durumu hala aynımı?
ya herkes yapabildiğini yapar börek yapamazda kek yapar diğeri börek yapmaya zamanı olur börek yapar... o gün zamanım olmaz yapamazsam gelirken alırım bir pasta yada bir börek artık herkese yetçek bişey gelirim.aklımda bir börek var ama kaşarlı sıcak sıcak güzel oluyor onu yapmayı düşündüm ama gelene kadar kaşar donarmı o na karar veremedimneyse ayarlarız... önemli olan buluşmak. sen karışma ev sahibi biz hallediyoruz arkadaşlarla
ama dediğin gibi her buluşma için olursada güzel olur bana uyar. ev sahibinede yük olunmaz buluşmalar rahat geçince dahada sıkolur hem.
ben ve sevilay 2 çeşit oldu meltemde bir çeşit yapçak 3 oldu hadi kızlar ne tembel hatunlarla dolu çıktı topiğimiz yahu:84: